Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 384
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Мисля, че Петров е много фалшив в момента.  Stop

# 991
Ей, този блестящ актьор Петров, как ни заблуди всички. Той бил в роля, а ние напразно набедихме тоя хрисим човек за злобар. Mr. Green

# 992
  • София
Ей, този блестящ актьор Петров, как ни заблуди всички. Той бил в роля, а ние напразно набедихме тоя хрисим човек за злобар. Mr. Green

Направо да му дадат един оскар.  Laughing

# 993
Този човек е отврат !!! Sick Sick Sick

# 994
  • София
"Ти си моят боец" - от най-важния за нея човек. Подсъзнателно я кара да се бори, няма значение за какво.

Да. А нейните борби, поне във ВБ са си буквално борби с вятърни мелници. Не е важно каква е каузата - важно е борба да има. А това е чиста загуба на енергия за незначителни неща Hands V

Сега какво правим? Трябва да добавим виповете в скайп и после чакаме да ни се обадят?

Моля ви, ако се свържете с Енджи питайте я на колко години е Simple Smile

# 995
Искам да попитам Тото има ли баща? Защото по реакцията му срещу Шефа преди и сега, като видя майка си имам чувството, че тя сама ги е отгледала него и братчето му.

Има и по разговорите му личи, че са в добри отношения с баща му, но когато е бил на 10 години, родителите му са се разделили и с майка му от Враца са се преместили в София. Тоест голяма част от възпитанието го е получил от майката.

# 996
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Тя пък като отговори....  Mr. Green

# 997
Петров, ако не беше толкова жалък, би могъл да е смешен. Вече разбирам, че си живурка в заблудата на сомообожествяването, просто защото нормалните хора не го отразяват и си го пускат покрай ушите. С това човекоподобно оправия ня-ма!

# 998
  • sofia
Хич не му прилича на Шева да се прави на добър. Като акула, с костюм на златна рибка е!

# 999
  • София

Ясно. Това обяснява държанието на Тото. Не й е вървяло с мъжете на тази жена.

Искам да попитам Тото има ли баща? Защото по реакцията му срещу Шефа преди и сега, като видя майка си имам чувството, че тя сама ги е отгледала него и братчето му.

Има и по разговорите му личи, че са в добри отношения с баща му, но когато е бил на 10 години, родителите му са се разделили и с майка му от Враца са се преместили в София. Тоест голяма част от възпитанието го е получил от майката.

Браво на жената. Добре се е справила въпреки трудностите, които е имала.

# 1 000
Защо да я питат? Още преди десет години жената е отговорила на този въпрос - на 25 е!

# 1 001
Все едно пък някой ще му повярва на Шефа. 😒 За какви ни мисли, да не пасем трева.

# 1 002
  • София
Защо да я питат? Още преди десет години жената е отговорила на този въпрос - на 25 е!

hahaha hahaha hahaha Ами, да, това да не е някаква променлива.  Joy

# 1 003
  • Бургас
Дано Джино се държи на ниво следващия Брадър. Изглежда възпитан и когато участваше го харесвах.
И аз го харесвам.

# 1 004
Точно с Енджи и със Сашето вече съм се сприятелила и чакам да им дойде времето... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт