Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 462
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 975
Да, аз дори не я слушах майката на Мегз, чаках само кога и дали ще я прегърне.
Няма нужда от думи в такъв момент, една прегръдка казва всичко  Peace
Абсолютно! Е, това обясни донякъде липсите при Мегито.
Имам усещане, че е от онези майки, амбициозните, които осъществяват своите нереализирани мечти чрез децата си.  Twisted Evil

# 976
  • Някъде в Матрицата
То е ясно, че в ББ има някакви роли. (предполагам) Дразнителят, Мързеливият, Несигурният и т.н. И в някакъв момент им намират кой да ги изпълнява. Ваня Червенкова в някакво предаване каза, че в договорите за ВБ фигурират като "актьор"и.
Но пък не може да изиграеш скандалджията 24/7 без да си го носиш в себе си.  Така че, Шеф Петров не мож' мЪ убеди, че е хрисим като херувимче.

# 977

Добро утро! Малко ни в клин, ни в ръкав, ама да си кажа и аз. Не е готино русо. Прилагам снимка как би трябвало да изглежда (русо в предходен етап от "кариерата и")

# 978
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега гледах Миглена и майка й, и вече разбирам защо Миглена е такова куку, готово на всякаква борба, за да се докаже. Явно от малка среща неодобрението на майка си във всичко, което прави и затова цял живот се бори и се доказва. Майка й е пълен ръб /да не кажа по-сериозна обида/ и прави изключително грозно впечатление, че не знае какво да каже на дъщеря си. Влиза за 2 минути и й говори някакви глупости за изгубени сестри и какво ли още не, колкото да каже нещо. Така и не става ясно смисъла на глупостите, които наговори за толкова кратко време. След тази серия започвам да изпитвам искрено съжаление към Миглена
Абсолютно!  Peace И аз я съжалих Миглена - много е трудно да израснеш с такива родители.  Sad
Никой не успя да ме разчувства снощи особено, дори и срещата на Сашка с дъщеричката й не беше особено трогателна. Но допускам, че това е може би защото се виждат всяка седмица.
Мари Мар, много благодаря, че ни припомни жеста на Джино!  bouquet Ето това вече ме разплака и се сетих, че спечели симпатиите ми с тази си постъпка.

# 979
  • София
Дано Джино се държи на ниво следващия Брадър. Изглежда възпитан и когато участваше го харесвах.

# 980
  • Bulgaria
Гледате ли ,Петров веднага зачекна Гала за рязането на предаване  Grinning Grinning Ако не беше договора ,едва ли би отишъл  Laughing Laughing

Иначе скандалът беше ,защото той беше довел една готвачка от чужбина в студиото преди година ,но не остана време за нея ,той избухна в социалните мрежи и така и не дадоха продължението  Laughing Laughing

# 981
  • София
Не гледам, но нека я смъмри тази кокошка Гала. Naughty

# 982
Сега гледах Миглена и майка й, и вече разбирам защо Миглена е такова куку, готово на всякаква борба, за да се докаже. Явно от малка среща неодобрението на майка си във всичко, което прави и затова цял живот се бори и се доказва. Майка й е пълен ръб /да не кажа по-сериозна обида/ и прави изключително грозно впечатление, че не знае какво да каже на дъщеря си. Влиза за 2 минути и й говори някакви глупости за изгубени сестри и какво ли още не, колкото да каже нещо. Така и не става ясно смисъла на глупостите, които наговори за толкова кратко време. След тази серия започвам да изпитвам искрено съжаление към Миглена
Изглежда така е била възпитавана и сега ми се струва иска да получи одобрението на майка си, а като работят заедно става още по-трудно..Не знам в какви отношения е с баща си, но сякаш майката е силната фигура.. От друга страна,  семейството им е католическо,  което също може да обясни светоглед, навици за работа, и тн.

# 983
  • София
Цялото му поведение било стратегия.  Wink

# 984
  • София
Сега гледах и срещата на Тото с майка му. Нея също не можах да я изгледам, като хората снощи. Олеееее, такъв рев му ударих сега, че не е за разказване. Слушам я тази жена, гледам емоцията на Тото и не мога да спра да рева.
Искам да попитам Тото има ли баща? Защото по реакцията му срещу Шефа преди и сега, като видя майка си имам чувството, че тя сама ги е отгледала него и братчето му.
И да - много красива жена. Направо може да му мине за по-голямата сестра. И точно това трябва една майка да каже на детето си. Майката на Миглена да гледа и да се учи.

п.п. и в кръга на шегата - Щерева изглежда, като майката на майката на Тото. Сигурно затова Тото така се ядоса на шефа Laughing

# 985
  • Bulgaria
Той беше скандалджията на сезона ,но щом Гала го е сложила пред Рафи ,явно ще иска да претрупат нещата набързо  Laughing Laughing Laughing Laughing За Ваня имаше продължение на разговора ,въпреки че беше безлична ,но за Шефа няма  Laughing Laughing Laughing

# 986
# 987
  • Някъде в Матрицата
В момента при Гала, видео с избрани моменти на Шефа. Брилянтно. Енциклопедия с обиди може да се състави.

# 988
Сега какво правим? Трябва да добавим виповете в скайп и после чакаме да ни се обадят?

# 989
  • Бургас
Майката на Мегз - "Ти си моят боец" - от най-важния за нея човек. Подсъзнателно я кара да се бори, няма значение за какво.
Много ми хареса какво каза майката на Тото, по спомен нещо такова - "Няма значение дали това, което правиш е правилно, то е правилно точно в тоя момент за теб". Или нещо подобно.
Бащата на Алекс също ми хареса, добър човек изглежда. Е, обърка се за Сашка. Голяма работа, тя нарече дъщеря му с толкова обидни думи, сега ще я мислим обидена ли е или не....

Общи условия

Активация на акаунт