Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 448
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 735
Искам също Биг Брадър - Милионер. Вътре да влязат всички нови пресни милионери от лотарията. Да погледаме и послушаме планове, идеи, мечти.. Да се разкрие животът на печелившите...

Подкрепям. И с тях да влязат дами, като Мария, Светлана и т.н. Та най-накрая да видим на живо, в реално време как пламва истинската любов. Че ми писна от разни преигравания

Веднага ще ср метнат на леля Трошка да я ухажват и да я подпитват внуците свободни ли са и ще ги запознае ли с тях.

# 736
  • Испания

които зорлян (дано така да е правилно написано)

Щом питаш, да ти отговоря: не, не е правилно написано. Пише се "зорлем".

# 737
Аха, пламва. Пламва към портфейлите на господата. Не, нИща. По добре да си пусна планета или някой от каналите за възрастни. По тоя повод се сетих свекърва ми като беше на гости, търсейки си диема- с турските сериали как попадна на такъв посред бял ден. Реакцията бе безценна. Както и коментарът последвал, след като хвърли дистанционното. Така я отучих с влизането да го държи без да го дава на други.😁

# 738
Изненадах се, че Брадъра (около 6) има доста по-нисък рейтинг от Фермата (около 17), последното нямам намерение да го гледам, де
ама то да го забутат още по-късно другия сезон...

# 739

които зорлян (дано така да е правилно написано)

Щом питаш, да ти отговоря: не, не е правилно написано. Пише се "зорлем".
Благодаря.

# 740
Според мен Тото се извини заради собственото си държане, защото не успя успешно да му се противопостави, изтърва си нервите и навярно не го е очаквал от себе си.
Точно това имах предвид и аз тук, но го завъртяхме в посока уважение към възрастните:
Не смятам, че Тото се изложи с извинението към Петров!! Нали преди това мрънкахте какъв пример бил за малките! Ами ето ви! И той не се отрече от думите си, мисленето си, мнението си за Петрова! А се извини за ескалиралото си поведение и избухливи реакции! Показа, че по-възрастните трябва да се уважават въпреки всичко и независимо какви ненормалници са!

# 741
Искам също Биг Брадър - Милионер. Вътре да влязат всички нови пресни милионери от лотарията. Да погледаме и послушаме планове, идеи, мечти.. Да се разкрие животът на печелившите...

Подкрепям. И с тях да влязат дами, като Мария, Светлана и т.н. Та най-накрая да видим на живо, в реално време как пламва истинската любов. Че ми писна от разни преигравания
Нали,милионери и фолкпевици-ето така се ражда искренната любов Joy

Tака е. Трябва среда, условия. Леля Гошка от Испания с милионите ще добута до финал. Може да си тръгне с Издислав накрая!!! 😆

# 742
# 743
Петкан и Алекс са ми ужасно противни. За нея ми беше лошо мнението от преди, затвърди го. А той ми изглеждаше веселяк преди ББ, излезе подлога.
Не смятам, че шефа я е обидил. Стана й мъчно, че родителите й не приемат сватбата и затова се разрева.
В случая преигра, че мн са я наранили шефа и Петкан. Той просто каза, че е трябвало навън да се оженят, което си е вярно и всички без тях го мислят.

Ужасно изкуствен епизод. Мастии, разпоретини, обиди, после прегръдки и сълзи. Лицемерие голямо.
Най - много се смях като Мегз вика на Хранова, извинявай, че имах високи очаквания към теб. Мислех те за извънземно, а ти се оказа ..лелка.

Май Хранова ще спечели. Може би тя най - заслужава.
Аз обаче предпочитам Сашка или Мегз да спечелят.
Само не и Тото или Петкан! (Повръщащ емотикон)

Кои ще са в Ол Старса или там както ще се казва?
Бях чела за Константин, НиЛо, Луна..

# 744
  • София

Да не би да е перука за някой клип?! То вече русото не е на мода.

# 745
Към края на седмицата допускам,че ще вкарат от новите (стари) вип персони....я Коцето,я Джино....
За мен финалът от днес е крайно безинтересен.Нямам фаворит след излизането на Дани Златков!!:pensive:
Да влизат следващите циркаджии Misc Performing Arts

По жълтурите пише, че почват в понеделник. Все пак трябва да изчистят кочината. Емануела била отказала, заради новата си любов . А  Преслава отказала заради Гъмов.

Какво общо има Преслава с Гъмов??

# 746
Имаше флирт между Преслава и Гъмов в миналия сезон.

# 747
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И ще се получи два в едно - хем любов, хем дамите ще ги научат как да си харчат парите с размах.  Mr. Green

# 748
Да, ама да откаже Брадъра заради Гъмов?! Нали уж са приятели.

А кой е този Динко, който щял да влиза? Не се сещам.

# 749
  • Испания
Приготвихте ли пакетите с носните кърпи, м?

Общи условия

Активация на акаунт