Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 469
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 720
В "Мост Уонтед" едишъна само Златка Дъ Блек да не вкарат се моля аз...  Twisted Evil

# 721
На Петкан кой близък ще влезе....?
На Марга сигурно е внучето, то няма на кого другиго да е...

# 722
  • Оптимист по принуда
Да гледаме пак онзи озъбения психар, дето си качва адреналина като гледа как дъвчат жена му, като и сам я е хвърлил на вълците. А после с всепрощаващ овчи поглед да обира изплютото. Много ми опротивя тоя.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 15:41 от demmy.

# 723
 valya_bl,  *vanilli*, в никакъв случай не казвам, че така е правилно и възрастните трябва да се уважават на всяка цена!! Просто смятам, че Тото го направи, за да изглежда така, а не защото го иска и мисли, опитвам се да го оправдая. Все пак иска да спечели. Заради Лъчо. Simple Smile Затова извинението му приемам като част от играта, независимо, че и на мен не ми хареса, а със сигурност и на него не му е било хич на сърце. Но в името на победата..

Дани Златков и на мен повече ми харесва от Роналдо.

# 724
Не знам, ама на Петкан няма ли кой да му подшушне отвън как да се държи. Що си мислят, че това неговото мухълско поведение е печелившо, не знам....целта е ясна, да не се набива на очи и да не го номинират, дотук успя да се довлачи...но за победа трябва нещо по-така...
Какъв пример е, не знам...надявам се, коментаторите в студиото вече да не използват тази фраза по отношение на него...

# 725
  • София
На Петкан кой близък ще влезе....?

Сигурно Милен Цветков. Grinning Crazy

# 726
Комай...  Joy Joy
Зъбльо .....

# 727
  • Варна
Това с възрастните, дето трябва да се уважават, Шефа го вкара в обръщение, че така му отърваше. Те и жените трябва да се уважават, ама не забелязах той да го прави. И колко точно трябва да си възрастен,че и да очакваш уважение само за това? Ако се държеше адекватно за годините си, щеше да си го получи уважението, ама при условие, че се държа като неуравновесен пубер, какви очаквания има? Според мен Тото се извини заради собственото си държане, защото не успя успешно да му се противопостави, изтърва си нервите и навярно не го е очаквал от себе си.

# 728
Аз пък искам Биг Брадър Кидс сезон - Сузанита Орханова, Лоренцо Софкин, Никол Валериева и Валерко Алисин, Марая Мариева, на Сашка чаветата, особено голямото, дет станало манИкен, Ивон на Коко, Иван на Коко и новото, дето му се роди. На Кали тричките, чисти и изпрани. На Простуела големкия, дет вече имал гаджета. И на Цар Киро един от хайдуците...

Е, тогава вече ще ни стане ясно на дъното ли сме или още падаме...

# 729
  • София
Не давайте сега идеи на сценаристите. И това ни стига, дето го гледаме.

# 730
Искам също Биг Брадър - Милионер. Вътре да влязат всички нови пресни милионери от лотарията. Да погледаме и послушаме планове, идеи, мечти.. Да се разкрие животът на печелившите...

# 731
"Боже мой, дай ми сила, да не получа сърцепръс.." -Гани довечера😂😂😂

Абсолютно преиграва Гани. 100 про има инфо отвън, че хората и се смеят на простотиите с уж "готините" изрази!

# 732
  • гр. Шумен
Искам също Биг Брадър - Милионер. Вътре да влязат всички нови пресни милионери от лотарията. Да погледаме и послушаме планове, идеи, мечти.. Да се разкрие животът на печелившите...

Да, може и БИГ Брадър ПИП (приют за изпаднали политици) - разни кларимаринови, нориананиеви, георгипаравановци, иванкостовци, иваннейковци, стефансофийнски и пр. да си хортуват дружно кой колко е отмъкнал. Simple Smile Ептен та*ак взехме да си правим с тоя формат.

# 733
  • София

Подкрепям. И с тях да влязат дами, като Мария, Светлана и т.н. Та най-накрая да видим на живо, в реално време как пламва истинската любов. Че ми писна от разни преигравания

# 734

Подкрепям. И с тях да влязат дами, като Мария, Светлана и т.н. Та най-накрая да видим на живо, в реално време как пламва истинската любов. Че ми писна от разни преигравания
Нали,милионери и фолкпевици-ето така се ражда искренната любов Joy

Общи условия

Активация на акаунт