Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 865
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 30
Добрутрооо....ида на бял коньо .. 😆
Малко остана, да видим като разтръскат ситото, кои ще останат...

# 31
Ако е въпросът кой искам да си ходи, отговорът ми е бил еднозначен на всички елиминации- Шеф. Няма място за такива хора в обществото . За формАта е добър , но му стига вече. Ако трябва да броят гласове , ще запазят Тото , той генерира смс-си / предполагам/. Има и нещо друго- искам ДЗ , или Тотко да останат , пак , за да се "натрие носа " на Шеф. Мечтая да му видя физиономията на този злодей , когато отива при НКънчев .

# 32
  • София
Peace

утре г-жата; и малцинството hahaha

hahaha

Йонко със сигурност днес ще отърве кожата, за да се понадуе, че е победил Шефа.

# 33
Peace

утре г-жата; и малцинството hahaha

hahaha

Йонко със сигурност днес ще отърве кожата, за да се понадуе, че е победил Шефа.
То па егати победата, но и аз така мисля!

# 34
  • Испания

Добрутрооо....ида на бял коньо .. 😆
Малко остана, да видим като разтръскат ситото, кои ще останат...

Тете, за белия ти конЬ:

Понеже днес елиминацията е двойна, предпочитам готвачът да бъде изгонен... два пъти.

# 35
Значи ако довечера Петров(а) не си тръгне чупя телевизор, хапя питбули, териери Joy

# 36
  • София
Елиминацията днес трябваше да е тройна. Sick В сряда Енджито и Ганка за ръчичка. Другите в петък. Петканчо печели. Аз така ги виждам нещата.

# 37
Може в сряда да ни изненадат и да отпадне още някой. Имало е такива случаи, но май не бяха с випове. newsm78

# 38
  • Испания
С тези участници и всеки ден да гонят по някого, пак ще им е малко.

# 39
Значи ако довечера Петров(а) не си тръгне чупя телевизор, хапя питбули, териери Joy

JoyJoyJoyJoy

Смайлс, от къде го изнамери това-много ми хареса песньовката, много...мерсаж Hug Grinning
Стопли ми душата на ранина...

# 40
  • Испания

Смайлс, от къде го изнамери това-много ми хареса песньовката, много...мерсаж Hug Grinning
Стопли ми душата на ранина...

За нищо. Радвам се. Влатко Стефановски е...

# 41
Да, наистина. Peace

Моят човек също обаче Grinning - ето от личния ми архив...

https://www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

# 42
След като стана ясно що за боклуци са Тото и Златков, ВЕФа ми става все по симпатичен.

# 43
След като стана ясно що за боклуци са Тото и Златков, ВЕФа ми става все по симпатичен.

А, нье...само като се сетя , че трябва да си взимам котки, няколко, като остарея и наближи времето... и всяка симпатия се изпарява...  Naughty

# 44
  • Испания
Да, наистина. Peace

Моят човек също обаче Grinning - ето от личния ми архив...

https://www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

Благодаря.

От албума "Шампанско за цигани".

Всяка сутрин Гала ме разсмива. Влиза, силно махайки с лявата ръка, с леко приведена глава и имам чувството, че ще изоре студиото и ще се окаже извън него.

Колко малко време трябва, за да се забравят гадориите на готвача! Ама аз ги помня. Да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт