Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 864
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 45
Момчетата ще излязат според мен. Шефа до последно. Уж никой не го харесва, а оцеля в сума ти елиминации. Тези от шоуто ни мислят за малоумни. Или шефа има огромна фенска маса, която не пише тук, разбира се.

# 46
След като стана ясно що за боклуци са Тото и Златков, ВЕФа ми става все по симпатичен.

А, нье...само като се сетя , че трябва да си взимам котки, няколко, като остарея и наближи времето... и всяка симпатия се изпарява...  Naughty
Жена му и семейството му си го харесват такъв, няма изгледи да остарее с котки около себе си. Има остра алергия към котки, аз също, та знам какво е. Който не го харесва,да си гледа работата,каза жена му Joy

# 47
Айде да дават наградата на Петкан или Петкановица и да пускат новите да влизат Joy Представяте ли си Шефа да спечели?!  МайкоУууу.... Не че историята на брадъра не помни нелепи победители, ама все пак.
Тия дни ми попадна някакво клипче от първия брадър. Колко е различно всичко.

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз след Малката Джулка , съм за Тото да спечели , но и според мен подготвят Петкан за жалост .

# 49
Все ми е тая кой ще излезе днес, но ми се иска единият да е шефа за да му видя физиономията като си тръгва точно преди финала Mr. Green

# 50
Все ми е тая кой ще излезе днес, но ми се иска единият да е шефа за да му видя физиономията като си тръгва точно преди финала Mr. Green
Веднага ти казвам, как!
Ще осере сцената! Ще вземе да мрънка, че спешно трябва да посети тоалетна!

# 51
Тотка също е дал индикации за интересно излизане. С тия опулени влажни очи, въртящи се на всички страни #Crazy

# 52
Тото ако излезе няма да може да повярва. Има самочувствие на супер звезда и мисли, че има шанс да спечели. Също оцеля няколко пъти в елиминации. И неговата физиономия ще е любопитна.

# 53
Аз съм сигурна, че Тото остава. Не могат да пренебрегнат анкетите във Фейсбук, в които води повече от убедително или пък да изпуснат още доста смс на финала от неговата фенска маса. За шефа кой да гласува? Даже мисля, че ДЗ ще е с по-висок вот. Дано споменат разликта в смс-ите.

# 54
Доста издънки имаше Тото, особено напоследък, но и най-лошият Тото е за предпочитане пред Петров.

# 55
И аз искам Шефа да си ходи. Крайно време е. Тото направи издънки, но си е като пале в сравнение с Петров. Два месеца последния псува, кле, обижда и показва средни пръсти. Всички ги обрече да умрат в самота, заобиколени от котки.

# 56
Аз вече забравих какво толкова лошо направи Тото-то  Rolling Eyes Напи се, ръси там некви глупотевици , а...и постъпка шефчето, но никой не се съмнява, че последният си го заслужи и то отдавна...

Та прощавам му заради младостта . На Петкан - тоз "млад образцов човек"  Mr. Green, как му простиха цялата мекушавост, безхарактерност и безгръбначност именно заради младостта ? Та и при Тотю може значи...дет се вика, и той мой да се пули кат Петкан хубаво и изразително, що да не става за финал, м ?

# 57
Аз вече забравих какво толкова лошо направи Тото-то  Rolling Eyes Напи се, ръси там некви глупотевици , а...и постъпка шефчето, но никой не се съмнява, че последният си го заслужи и то отдавна...

Та прощавам му заради младостта . На Петкан - тоз "млад образцов човек"  Mr. Green, как му простиха цялата мекушавост, безхарактерност и безгръбначност именно заради младостта ? Та и при Тотю може значи...дет се вика, и той мой да се пули кат Петкан хубаво и изразително, що да не става за финал, м ?

Браво!

# 58
При Петкан изигра роля и възкръсналата любов и сватбата.

# 59
Че тя сватбата отмина и се забрави...славно. Аху, иху...и после тихо... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт