Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 290
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Оптимист по принуда
Аз пък мисля, че Енджи сподави емоциите си, мъжът и' се разстрои също.
За годините си лъже от някаква болестна суета, и други жени го правят, но за загубата на бебетата съм убедена, че не си измисля.

# 1 111
Енджи участваше в Черешката на тортата и тогава сподели, че е загубила близнаци в доста напреднала бременност.

# 1 112
По-добре да я бяхте питали защо лъже за годините си, а не на колко е. Да видим какво щеше да измисли тогава. То на колко е, който не е искал, той не е разбрал.

Аз мисля, че се шегуват тук момичетата, че са я питали. Какъв трябва да си, за да се изправиш пред една жена, за да й държиш сметка на колко е? Толкова ли ти е важно да знаеш? Не те касае, не ти вреди, не вреди на децата ти... Правиш си изводите и подминаваш, какво толкова?

Никой не ѝ държи сметка на Енджи, ама като лъже като "дърта циганка" никой не ѝ е виновен... Ако иска да крие, казва че е тайна, а не да сваля почти цяло десетилетие от ЕГН-то си. Laughing

Какви са тези твои двойни стандарти, Маpи? Лъжата си е лъжа или нямаш нищо против децата и тийновете дето все ги съжаляваш, че ще прихванат нещо от Сачка, Тото и т.н. да се научат от Енджи да лъжат за щяло и нещяло като араби (по arrival)?!

И за да ти спестя диалог с мен - въобще не ми пука на колко години е Енджи! Въпросът е принципен - лъжата си е лъжа.

# 1 113
  • Враца
А, защо толкова много ни вълнува нейната възраст?
Като цяло, не я харесвам, но и да ми беше любимка, все тая на колко години е.

# 1 114
По-добре да я бяхте питали защо лъже за годините си, а не на колко е. Да видим какво щеше да измисли тогава. То на колко е, който не е искал, той не е разбрал.

Аз мисля, че се шегуват тук момичетата, че са я питали. Какъв трябва да си, за да се изправиш пред една жена, за да й държиш сметка на колко е? Толкова ли ти е важно да знаеш? Не те касае, не ти вреди, не вреди на децата ти... Правиш си изводите и подминаваш, какво толкова?

Кришка, Марги да пита и Лили на колко е и защо лъже, а?

Ако Енджи наистина е изгубила близнаци само тя си знае кога плаче, кога стиска устни, за какво са й парите и на кого да се радва. Жена, преживяла такъв ужас, е уязвима, разколебана, недоверчива и много други. Дано да стане майка скоро. Ще има нов смисъл в живота.

Не ме интересува кой на колко е, просто наистина недоумявам за причината да крие. Досега не съм срещала такъв човек.. комплекс ли е, какво е, не знам. Пък е малко тъпо да смята хората за такива кухи лейки, да не могат да видят очевадното - че не е под 30. Със сегашния й външен вид, ако си на 38 си една много добре изглеждаща 38 годишна жена, а ако изглеждайки така си на 25 - тогава си зле изглеждащо, състарено момиче. Аз лично мисля, че първият вариант е по-добър. Човек трябва да се грижи за себе си и да се гордее с годините си, а не да лъже за тях..

# 1 115
moonriver, Енджи не крие, а лъже. Там е разликата...

# 1 116
Скрит текст:

Ама изобщо не се шегувам! Малко по-деликатно, ама баш си й го зададох. И както казах, самата тя каза, че е най-задавания въпрос. Значи и други са я питали... Отново казвам, че беше много позитивна, та затова не й влезнах с "защо лъже за годините си"...

# 1 117
  • In The Middle Of Nowhere
Moже да е заради мъжа й и да й е кофти, че е по-възрастна примерно...(само си мисля)..

# 1 118
  • Оптимист по принуда
Всички лъжат за нещо - Петкан, че е изневерил на Алекс 5 пъти; Алекс, че го е направила лос под 100 пъти; Тото, че не е с 1 вежда, която скоро е оскубал на 2; Сашка, че си е прала манчията след последното си участие 92ра; Гани, че има 3 виШита; Шефът, че в предишния си живот не е бил стара мома с пеЙсе котки; Марги, че ластиците и' за коса не са от Орфея 85та, та да простим на Енджи суетата и да се направим, че много и' вярваме. Голям праз.

# 1 119
Е, тя мами от преди да е с мъжа си.

# 1 120
Еййй, PURE, дай да не ровим кой е по-лъжлив: Настрадин Ходжа или Хитър Петър. Сега пък арабското в нея е виновно, пък за нас света казва, че сме само Казанлъшки рози, видиш ли. Не ми е двоен стандарта: И децата знаят вече, че не се пита жена на колко е. Елементарни обноски са това. Лили достатъчно се тръшка на тая тема, милата. А смъкването на сутиени, жартиери и клипчета със съдържание тип "еротичен импулсен телефон" са си поквара. Предпочитам лъжата за годините на Енджи, отколкото пошлата поквара на Сашка и Тотю. Разбира се, надявам се за друго да не лъже тази жена. Не й харесвам стила, нито пък мистъра. Чалгарско ми е отвсякъде. Но с това дълбаене в годините й сме връх на чалгата и ние тук.

Moже да е заради мъжа й и да й е кофти, че е по-възрастна примерно...(само си мисля)..

Ейнджълс, и тази, и други причини. Просто се иска да поразмисли малко човек за причините й, а не да й звъни. Срам, срам, че това било въпросът към нея - не виждат чипса и мазното кебапче в собственото си око, а годините в окото на другия... 😩

# 1 121
  • София
Не ме интересува кой на колко е, просто наистина недоумявам за причината да крие. Досега не съм срещала такъв човек.. комплекс ли е, какво е, не знам. Пък е малко тъпо да смята хората за такива кухи лейки, да не могат да видят очевадното - че не е под 30. Със сегашния й външен вид, ако си на 38 си една много добре изглеждаща 38 годишна жена, а ако изглеждайки така си на 25 - тогава си зле изглеждащо, състарено момиче. Аз лично мисля, че първият вариант е по-добър. Човек трябва да се грижи за себе си и да се гордее с годините си, а не да лъже за тях..

Напълно съм съгласна. Никой не може да отрече красотата й. Дали е естествена или не няма значение, важното е, че е красива. И да се е пипала, то е било с мярка за което има моите поздравления. Но в мига, в който застане до Миглена или до Александра, веднага се вижда, че е по-възрастна от тях. Не е по-малко красива от тях, но кожата на лицето й няма свежестта на младите двадесетгодишни момичета Hands V

# 1 122
По тази логика не би трябвало да ни вълнуват и текстовете на Сашка и Тото,понеже ние тях не ги слушаме,не ни сядат на масата,но “скачате”. Въпросът за годините на Енджи не е колко са,а защо лъже?! При положение,че си изглежда добре,дори и на 36-7-8 да е,всичко си е ок. Но така нагло да лъже и на 100 места да казва различни неща е грозно и не мисля,че е й отива на ... годините! 😂 Шегувам се,на самочувствието и на “принцеските” й претенции.

# 1 123
  • София
Е, тя мами от преди да е с мъжа си.

Тя на колко години е била, когато се е запознала с него? Ако е била на 25 години, значи всъщност тогава е казала истината за последно и от тогава си е все на толкова. Сигурно, защото е по-малък от нея и си стои на 25, за да го чака да я настигне и да я задмине с поне 1 - 2 години. След това пак ще започне да пораства с всяка година Simple Smile

# 1 124
  • Сандански
Видях се със Сашка, Енджи и Тото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт