Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 242
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 455
Joy Как имитират Мегз в Бай Брадър. Joy

# 1 456
  • Брюксел / София
Мегз с нейното изкукуригало поведение отива на финаал?! Не е истина просто!  #Crazy
Е тя затова отива ‘щот е луда. Най-подходяща е в сезона на “любовта е плющенье” Simple Smile

# 1 457
Алекс рева, пищя, скимтя, а няма и пет минути след това се киска като зелка  Crazy Crazy Crazy

# 1 458
  • София
Утре и тримата при Гала ли?  Laughing
А Петров беше ли?

# 1 459
  • Варна
На мен ли ми се счу, или преди да обявят, че Петкана излиза, Мегз сложи на масата настъпан охлюв? Чак Петкановица коментира... Joy

# 1 460
Ох,успокоих се една озъбена мутра по-малко Simple SmileНо не мога да повярвам,че Гана е на финал,това недоразумение на природата.
Тото ще спечели!Ще си говорим пак в петък Simple Smile

# 1 461
  • SF
Яд ме е, че разправиите на шефа заемаха най-голяма част от предаването. Ако него го нямаше щеше да е доста по-интересно, без еднообразни скандали.

Аз пак те цитирам, във втори пореден пост, но си мислех абсолютно същото.
Тези крякания всяка вечер бяха провокирани от него.

А знаете ли, че за Цуни, Муни, Мария и кой беше още там, съвсем забравих...
От напусналите си спомням двамата от оня ден - Шефа и Дани Златков.

# 1 462
  • Испания
Господарите: "Ще успее ли Мегз да стигне до финала или ББ ще я изхвърли като мокър хамстер..."

На мен ли ми се счу, или преди да обявят, че Петкана излиза, Мегз сложи на масата настъпан охлюв? Чак Петкановица коментира... Joy

Да. Писах го по-горе.

# 1 463
Утре и тримата при Гала ли?  Laughing
А Петров беше ли?
Днес беше.

# 1 464
  • София
Господарите тази вечер ще "дъвчат" Джуки с нейните невероятни лафове. Тя с тях влезна в историята.  Joy Joy Joy А, да, забравих. И със силикона.  Peace

# 1 465
Добре че само два дни ще са разделени, че има опастност Алекс да пристане на Тотя.

Като братя са Петканов и Тотка, всичко делят, жената също Joy

Категорично съм против Богданска. Жена без елементарни задръжки и морал, няма как да стане пример за подражание на подрастващите. Да ходи да се занимава с рогите на мъжа си smile3532

# 1 466
  • Брюксел / София
Аз мисля, че от този сезон ще се запомнят караниците на шефа, апетитът на Сашка и лудостта на Мегз.
А да, и някои отбисерите на Мара и Ганка. Толкоз

# 1 467
Особено, "Аз диалог с теб не търся" и "До кожата на костите ми" , "хората Метаморфозират"

# 1 468
  • София
Аз мисля, че от този сезон ще се запомнят караниците на шефа, апетитът на Сашка и лудостта на Мегз.

Аааааа, и лафовете на Джулито.  Peace

# 1 469
  • Брюксел / София

Аааааа, и лафовете на Джулито.  Peace
Така де Ганка и Джули са едно и също лице:)

Общи условия

Активация на акаунт