Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 808
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 935
Шеф Петров и Мария ги няма при Гала. Шефа отказал да дойде. Дани Петканов не е с халката си забелязах.

# 1 936
  • София
Спряла съм им звука, не ги издържам.Чудя се за довечера, да ги гледам ли, но има време да реша.Не ми харесват намеците на другите - Тото, па Мегъз.Тц!

А Сашето да взима пример от Енджи, я как не реве и не се тръшка, че всички и разбраха годините и разбраха ,колко много лъже.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 20:34 от Тайна

# 1 937
  • Сандански
Маги Желязкова - Сидерова само напада Меги. Тъпи са хората, които не опитват да разберат мнение и на другите и си повтаря постоянно нейното негативно мнение....

# 1 938
Изпуснах Сашето в На кафе. 😒 Ще го пусна после. Гала винаги ми е отвратителна. Подмолна гъзооблизвачка. 🤢 Ахка и охка на фалшивите любови на Мария, ама на Сашето и се хили лицемерно и я и обвинява в лакомия.

# 1 939
  • София
Маги Желязкова - Сидерова само напада Меги. Тъпи са хората, които не опитват да разберат мнение и на другите и си повтаря постоянно нейното негативно мнение....
На Мегз и аз не мога да и намеря нищо положително.

# 1 940
  • София
Изпуснах Сашето в На кафе. 😒 Ще го пусна после. Гала винаги ми е отвратителна. Подмолна гъзооблизвачка. 🤢 Ахка и охка на фалшивите любови на Мария, ама на Сашето и се хили лицемерно и я и обвинява в лакомия.
Аз затова спрях да гледам на кафе, пускам си тв-то на някой научно популярен канал.А брадъра при Гала го проспивам обикновено, събуждам се за Бон Апети.Днес се опитах да стана по-рано, че да свикна до понеделник, че съм на дело сутринта, затова и пуснах Гала, но ме разочарова пак.

# 1 941
  • ВАРНА
 Последно в Биг Брадър Издирвани, наистина ли ще влизат Джино и Джиньку?

# 1 942
Да се изкажа и аз Grinning
Не знам какво я жалите толкоз Сашка.Хората са го казали, това което сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти направи!Положението на Сашка сега е абсолютно следствие от поведението и на младини и щом не може да го осъзнае,още по-зле за нея.Да възражда кариера на тези години ooooh!и продължава да изглежда комично,толкоз ли не може да я светне някой ,че си е "замръзнала" в стил 80 и там си стои от години и с това нещо на врата си,или ме навежда на мисълта,че нито стилисти иска да чуе нито никой,сладката незлоблива Сашка.
Хайде няма ли да гадаем за съквартирантите ,по ред на тяхното излизане.
Според мен реда е такъв:
1-Александра
2-Маргарита
3-Гана(недоумявам,но има хора които я харесват)
4-Миглена
5-Тото

# 1 943
  • Сандански
Тони Стефанов много е деен прк Гала в къщата беше един тих...

# 1 944
  • София
Кънчев защо така открито подкрепя шивачката. Като водещ може да се въздържи от мнение, а само да задава въпроси.

# 1 945
  • Bulgaria
Може и да дразни Лео  Laughing Laughing Laughing Нали неговият фаворит е Тото и затова. Не се знае  Grinning

# 1 946
  • София
Кой ги знае. Лео не беше ли се върнал в Италия. Нали беше се отказал от бизнеса си тук.

# 1 947
Сашка е симпатична с участието си, и ме е яд че я подиграха така, но пък и не е реалистично да смята, че ще възроди същата кариера като преди. Заблудена е като Рени. И Миглена Ангелова ми е симпатична, но не си купих книгата й точно пък за ВИП Брадър. Предната изчетох с кеф, но за брадъра не ща. Така е и със Сашка- симпатично луда ми е, но не бих отишла на неин концерт. Да, ако й трябва кариера, пари, дори изчистване на имидж- може да се получи, както споменахте- реклами например Simple Smile Но тя иска да си върне точно предния имидж Simple Smile Е, това наистина е неадеквтно и може би тя започва да го осъзнава. Може би, ако беше родена 20на години по-късно, щеше да е една Малка Джулка, с циците, устата и т.н.Поне няма претенциите да разбива стереотипи- тя ги създава Simple Smile  и е легенда Simple Smile

# 1 948
Довечера ще има дуети.
"За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с попфолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента „Кой“. Заедно с Марги нейния вечен хит „Оставаме“ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „Мой стих“. Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „Базука“. Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017."

# 1 949
Тия близначките не мога да ги търпя просто!

Общи условия

Активация на акаунт