Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 523
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Сандански
Всичко свърши... коментарите вече са излишни Kissing Heart

# 2 746
До почетното име на Тошко-свалените гащи и Джино - американския тираджия, нека наредим и това на Тото - импулсния телефон. 😩
Нещо такова щях да напиша, но ме домързя... Тотю си е точно в тоз формат победители...  smile3521 последните изцепки от тази вечер показаха точно какъв е и как се е прикривал през цялото време...  Embarassed

Абсолютен келеш зад големия параван, наречен "младост". И пиклите, дето му вдигат гледанията в ютуб - цъкат, цъкат смс-и... Много ми е тъпо... А с перспективата да гледам и Диньо Хайдука един месец... искам да замина на Марс и да си умра там кротко с 2 котки...

Ами хората са измислили един много удобен за такива моменти уред. Викат му достанционно. Цък и си далече от това, което не искаш да виждаш и чуваш.

Не си права за мен, Пипи. Да не виждаш и чуваш не е решение, нищо че звучи като добър вариант. На мен ми е интересно да знам кои са "популярните" на деня и за какво. Говори ми за хората сред които живея и затова накъде вървим. Докато преди 7-8 години имахме Орлин и Део, едни момчета, дето също бяха млади, но не обидиха и се държаха добре, сега имаме пияни рапъри-господи и нацисти.... Дистанционното не ми е решение.

# 2 747
  • Някъде в Матрицата
Всичко свърши... коментарите вече са излишни Kissing Heart

Да, този сезон свърши, но все още можем да си коментираме. Поне до края на седмицата. 😉

# 2 748
Аз, да ви призная, досега бях девствена, не бях гледала ВИП формат, а "нормален" ББ гледах последно...отдавна  
 Вип-а не ми хареса, но темата много ми хареса, беше много забавно тук с вас, много смях се смях, благодаря на всички (това го казвам с тон на един победител в реалити шоу), покланям се и излизам!
 Благодаря, България!  Crazy
 Последното не знам дали го каза някой, интернета ми прекъсна точно в сюблимния момент...
 ауф видерзен!  bowuu Яжте умерено!
Чакай малко сега, какво си се засбогувала? Имаш два дни да си починеш и от понеделник пак да си на линия Crossing Arms

# 2 749
  • Оптимист по принуда
Ехо има ли?

Да кажа: Мари_мар, благодаря ти!!!

# 2 750
Защо Миглена спи с грим в къщата на ВБ?

Миглена сутрин без грим  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Това момиче е толкова мило и нежно! Страда от ужасно заболяване и е жертва на безумен тормоз заради външния си вид. По нищичко не прилича на Миглена и направо си е обида да ги слагате двете една до друга!

# 2 751
  • Бургас
За деколтето на Мегз - тя имаше силикон, но си го махна преди няколко месеца.

# 2 752
  • Варна
Толкова ли лесно се маха този силикон, че и после слага? То съвсем като дреха стана.

# 2 753
Майката на Алекс я няма. Само баща й показаха.
А коя седеше намръщена точно пред него в кадъра ? Аз реших , че е мама .

Яна,води се гадже на Тото(за пред социума)  Whistling

# 2 754
Честита победа на Тото, дано му е на късмет! Представянето му беше разнообразно, понякога дразнещо с типичните за млад човек изхвърляния и лутане в отношението си към другите от "Осанна!" до "Разпни го!", но и ни разсмиваше с кратки етюди, показа умение да се изразява добре, което си е рядкост сред младите, чувствителност и страхотна артистичност. Факт е, че не само 12-13 годишните, но и съквартирантите, и част от нас го харесаха. Надявам се победата му да е за добро.
Браво на Марги, такъв вот е огромно признание за нея като личност. В интерес на истината много малко я показаха  във ВБ, така че може и да не сме прави, че е била скучна. Просто избягваше скандалите (което бих направила и аз, при тая разлика в годините) и поради това не беше в центъра на събитията. Не може да й се отрече, обаче, че не се отказа от никоя мисия и не я заболя нито дясната шия, нито левия прешлен. Е, имаше известно фаворизиране, но и него си е заслужила сама със звездния си статус.
Миглена също си заслужаваше почетното 3 място, доста усилия вложи. Не приемам, обаче, да се счита за пример за подражание на младите хора едно момиче, което някъде по пътя към успеха е загубило себе си. Да, хубаво е да имаш хъс за победа, но не на всяка цена. Другото е обсесия, която, както и да погледнем, си е болестно състояние. Тук я оправдавате, че всички са били против нея, затова се държала така. Не е вярно, те бяха против, защото тя се държеше така и в момента, в който показа що-годе нормално поведение, беше приета. Дано е вярно, че нещо наистина е разбрала, но не съм оптимист. Иска семейство и дете, пожелавам й го и се надявам, да не прати и него за отглеждане при баба му.

# 2 755
"Знаеш ли какво е никога да не си дишал?" М?
Не, не знам. Честно си признавам, че от малка имам този лош навик да дишам.  Blush

НапраО осъдително.

Трайно ми се наруши сънят! Много е страшна!!! Да забрави за едър план!!!
 #Shocked newsm17 newsm09

# 2 756
# 2 757
Честита победа на Тото, дано му е на късмет! Представянето му беше разнообразно, понякога дразнещо с типичните за млад човек изхвърляния и лутане в отношението си към другите от "Осанна!" до "Разпни го!", но и ни разсмиваше с кратки етюди, показа умение да се изразява добре, което си е рядкост сред младите, чувствителност и страхотна артистичност. Факт е, че не само 12-13 годишните, но и съквартирантите, и част от нас го харесаха. Надявам се победата му да е за добро.
Браво на Марги, такъв вот е огромно признание за нея като личност. В интерес на истината много малко я показаха  във ВБ, така че може и да не сме прави, че е била скучна. Просто избягваше скандалите (което бих направила и аз, при тая разлика в годините) и поради това не беше в центъра на събитията. Не може да й се отрече, обаче, че не се отказа от никоя мисия и не я заболя нито дясната шия, нито левия прешлен. Е, имаше известно фаворизиране, но и него си е заслужила сама със звездния си статус.
Миглена също си заслужаваше почетното 3 място, доста усилия вложи. Не приемам, обаче, да се счита за пример за подражание на младите хора едно момиче, което някъде по пътя към успеха е загубило себе си. Да, хубаво е да имаш хъс за победа, но не на всяка цена. Другото е обсесия, която, както и да погледнем, си е болестно състояние. Тук я оправдавате, че всички са били против нея, затова се държала така. Не е вярно, те бяха против, защото тя се държеше така и в момента, в който показа що-годе нормално поведение, беше приета. Дано е вярно, че нещо наистина е разбрала, но не съм оптимист. Иска семейство и дете, пожелавам й го и се надявам, да не прати и него за отглеждане при баба му.

Абсолютно подкрепям всяка една дума!

# 2 758
Миглена изглеждаше щастлива, че е бронзов медалист. Simple Smile Аз се надявам да си намери своя път това момиче и да укроти демоните в себе си. В моята класация тя беше втора, но сега се радвам за Маргарита. Личеше ѝ, че е  развълнувана, когато публиката в залата я аплодираше.

# 2 759
Леле, колко злоба сте излели към Мегз.
Ми агресия търпя, да. ВБ имаше очеизвадно тенденциозно отношение към нея, съквартирантите още малко щяха да я изядадат. Просто се опитайте да си представите да живеете един месец в среда, в която ВСЕКИ е срещу вас и ви напада, пък да видим дали няма да ви тресне паническа атака.
Каквото повикало, такова се обадило, това се отнася и за Мегз!Нито брадъра, нито съквартирантите правиха нещо непредизвикано от самата Мегз.

+1
Поведението й предизвика реакцията на останалите в Къщата.Това,че е искала да  е Център,си е само и единствено нейн проблем-СЕРИОЗЕН проблем,както виждаме. След целия долнопробен театър,очаква съжаление вероятно? Просто няма никакво достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт