Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 500
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 805
Бая алкохол ще се лее от понеделник -Коцето,Динко ,Фънки- все отбор юнаци  Drunk Да не забравя и Фикито Стораро  Joy

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 14:18 от elpi

# 2 806
Бая алкохол ще се лее от понеделник -Коцето,Динко ,Фънки- все отбор юнаци  Drunk Да не забравя и Фикито Стораро  Joy

Ееех, пак ли Фънки? Тоя не е ли писнал на всички вече? Поне аз не бих го изтърпяла цял сезон. УжасТ!

# 2 807
  • Bulgaria
Не вярвайте на измислени фейсбук страници. Уж щеше да влиза и Сузанита ,че и някаква еротична актриса...Ама не познаха .Ще траем до понеделник  Laughing Laughing

# 2 808
Каза,че остава приятел с Енджи,Дани З.Цуни и накрая Петкан.

А Ванчето не я ли спомена? Тя горката така се стара  да му се хареса  Mr. Green

# 2 809
Ама кво толкова е станало, че БРАВО БРАВО ЗАСЛУЖАВАШ?! Кой е преуспял, след като е излезнал победител от Вип Брадър??? Кой наистина е там за да стане любима звезда, а не за хонорара?!? Да видим Тото догодина по същото време дали накой ще го помни или още ще пее из провинцията на тийнове с безалкохолни бирички с ръка...

Черната Златка.
Не е ПРЕУСПЯЛА. Но "промени мнението" за себе си и нещата й тръгнаха нагоре. Сега.. какви са нейните неща, никой не знае. Но се почнаха едни появи по телевизията в едни полезни предавания, тя говори като последна инстанция, роди дете от този, от когото искаше, хвали се с някакви проекти.
Напоследък като ми се захвали някой с проект, все едно ми се е похвалил с нищо. Черната Златка е един голям офтопик в нашата тема, но...

На Орлин Павлов също не му е лоша кариерата след ББ.
Мариана Попова извлече много негатив, но сега пак влиза.
Близначките също спечелиха и станаха известни. На тях това си им стига. Друго не ги вълнува да им се случва.

Що ме натискате да съм вулгарен? Каква полза има от това да ходиш по предавания и да се снимаш?!? 99% от предаванията и снимките не дават хонорари, а ако дават - до 80лв, бе значение Гинка от Две могили ли си или Златка от вип брадър. Орлин Павлов си е бил цял живот мързелив, та и той каква кариера гради с правене на песни и участване във филмите на Ники Илиев...
Тея близначки толкова известни станаха, че не се сетих за кои ми говориш...

# 2 810
Аз също не намирам Златка Бляк за преуспяла, нито пък кариерата и съм забелязала да е тръгнала нагоре. Какво като е родила едно дете от този, който е искала. Като после ходеше по телевизиите и разправяше, че няма да го кърми, защото е много заета, но понякога като плачело нощем тя милата отивала да види може ли да помогне с нещо на гледачката. Много противна жена, много!

# 2 811

Коцето и Фънки!! Осоообено Фънки-няма такъв образ!!  smile3521
Надявам се да забавляват!  Peace

# 2 812
Като пуснете нова тема, ако може и тук линк да има.

# 2 813
  • Ню Йорк
Защо ли изключително много се съмнявам от резултатите от вота. Дори да предположим, че Йонко е любимец на 10 годишните и те много имат мерак да гласуват за него не мисля, че родителите ще им разрешат. Дечурлигата собствени средства нямат, та всичко зависи от такива като нас. Аз не мисля, че нормален човек ще поощри детето си да взима пример от някой, който се налива като казак и след това го избива на агесия. Та за пореден път си задавам въпроса: защо гледам изобщо  newsm78

# 2 814
Мисля,че Фики няма да влиза,а само снощи взе участие с Мегз,за това Кънчев го спомена. Ще видим.

# 2 815
  • Bulgaria
Не знам дали сте го коментирали ,но Петканов вчера е подкрепял Алекс и Джулияна ,а не братчето му Тото  Laughing Laughing Laughing LaughingВсеки има право да сгреши и всеки има право да прости. Ако воля имаш ти СМС изпрати и Александра подкрепи на 17 701 📲😜
А може и Джулинда на 17 702 📲🌞
Кой ще победи на големия финал???

А Алекс е постнала снимка с пръстена ,но много лятна ми изглежда нещо  Laughing Laughing Laughing Laughing

Тото си има доста фенове ,видяхте каква агитка имаше снощи  Laughing Laughing
Фики няма да влиза ,Кънчев го каза заради дуета му с Мегз

# 2 816

Ванчето е безнадеждно влюбена в него... angel008

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212456848431018&se … ype=3&theater

# 2 817

Ванчето е безнадеждно влюбена в него... angel008

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212456848431018&se … ype=3&theater

Лелеееее, тя работата била сериозна. Това обяснява защо в "Малката Джулка" Тото беше гей, а Миглена трябваше да е постоянно с плик на главата  Laughing

# 2 818
 Честно казано се радвам за Тото. Не виждам чак такава драма в избухванията му, Шефът е способен и умрял да извади от земята. Единствено не одобрявам поведението му спрямо Мегз, когато се оправдаваше за флирта помежду им. От там нататък не видях лоши черти, че така да го демонизирате тук. Провокираха го - избухна. Осъзна, че е сгрешил и се извини. Човешки черти и постъпки. Все едно на нас не ни се случва в ежедневието, но понеже не ни дават по ТВ,  не става общо достояние.

За Марги се радвам, че е втора, но не вярвам да е имала толкова висок вот. От уважение и респект я добутаха до "среброто". Харесвам я като изпълнител, достойно се държа в Къщата, но за Мегз мисля, че повече тийнове са гласували. Вчера в метрото група ученици спореха кой ще е победител между Мегз и Тото.

Мегз за пореден път ме убеди, че има проблеми и дано близките и обърнат внимание. Извинете ме, но тя се държа неадекватно с речите си по време на изпълнението и на излизането си накрая. Съжалявам го това момиче.

От целия сезон за мен приятна изненада бяха Дани и Алекс - очаквах да са много по-лигави и инфантилни и Дани Златков, който изобщо не бях чувала преди, но ми хареса като държание. А и Сашето, естествено, която заслужаваше поне да е на финала.

ПП. Кому беше нужно да пеят??? И за тях резил, и за нас супер неприятно да слушаме дрането на Мегз и Алекс. Джулиана поне беше пощадена с рапиране. Да вмъкна и че от видеата се видя, че е имало много хубави моменти, които не са ни показали, за да можу да гледаме Шефа и рекламата на Мегз.

Та това от мен за най-безинтересния ми до сега сезон. Само да попитам - дама  Марче що не уважи финала, м?

# 2 819
  • София
Защо ли изключително много се съмнявам от резултатите от вота. Дори да предположим, че Йонко е любимец на 10 годишните и те много имат мерак да гласуват за него не мисля, че родителите ще им разрешат. Дечурлигата собствени средства нямат, та всичко зависи от такива като нас. Аз не мисля, че нормален човек ще поощри детето си да взима пример от някой, който се налива като казак и след това го избива на агесия. Та за пореден път си задавам въпроса: защо гледам изобщо  newsm78

Струва ми се, че надценяваш възможностите на родителите да контролират какво правят децата им-пубери с телефоните си. В общия случай - само плащат сметките.
Тото не е любимец само на 10-годишните, а и на 14-15-годишните им каки и батковци. За по-големите - не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт