Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 602
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 835
  • на брега на морето
Тете, кой е на аватара ти? 

# 2 836
Котьо...добре, че ме сети...трябва да го свалям от там тоА хубавец вече...😃
Мъж ми е това...😆

# 2 837
Мъж ми е това...😆
Нали той спечели Брадъра?Плакетчето къде сложихте?Ако може снимка нещо...

# 2 838
  • Испания
Мъж ми е това...😆

По прякор Свинаря.

# 2 839
Мъж ми е това...😆
Нали той спечели Брадъра?Плакетчето къде сложихте?Ако може снимка нещо...

Joy😃😃😃😃
Чи как...още от началото на сИзона беше ясно..😎👍

# 2 840
  • София
За Марги се радвам, че е втора, но не вярвам да е имала толкова висок вот. От уважение и респект я добутаха до "среброто". Харесвам я като изпълнител, достойно се държа в Къщата, но за Мегз мисля, че повече тийнове са гласували. Вчера в метрото група ученици спореха кой ще е победител между Мегз и Тото.

Аз много харесвам Маргарита Хранова - и като изпълнител, и като участник в предаването. Показа много премерено поведение подходящо за жена на нейните години и положение. Но страшно много ме подразни това постоянно повтаряне на Кънчев снощи, че Хранова е единствената, великата, неповторимата, уникалната, неземната звезда на България. Никой не го оспорва, но това постоянно натрапване понякога дава обратен ефект.
А и се чудя защо винаги вкарват хора, като нея - големи звезди, доказали се през годините и след това през цялото предаване постоянно ги побутват, лансират, възхваляват и щадят за сметка на останалите съквартиранти в къщата .
Кънчев замазваше очите на Марги, че уж много държи тя да спечели, но в петък през деня си бяха писали с Лео и Ники беше ЗА и направо сигурен, че Мегз ще спечели.
Скрит текст:

А много се смях на тези от страницата ,,Да подкрепим МЕГЗ...''' защото направили ИГРА с награда уикенд в Сандански за двама, ако гласуваш за нея.
Скрит текст:

И не знам какви са им уговорките за кученцата, но Миглена дори не се появява в страницата си да благодари на тези които са я подкрепяли, а я търсят и заради кученцето Sad  но нито тя, нито майка й отговарят.

# 2 841
До сега ви четох,че снощи не можах,голям смях е било smile3501
Обаче другото което ми се наби в погледа  Shocked,Арт Деко вложила много труд да извади разни писаници на Смайлс и да подчертае какви изрази използва за Миглена,ама хич не е обърнала внимание на нейните за Тото,ами същия похват ooooh!.Може да не са използвани същите епитети,но мненията които копираш и изобщо апострофирането ти на всяко положително мнение за него... Много лесно виждаме треската в очите на другите,ама не забелязваме гредата в нашите..са казали хората.

# 2 842
За Марги се радвам, че е втора, но не вярвам да е имала толкова висок вот. От уважение и респект я добутаха до "среброто". Харесвам я като изпълнител, достойно се държа в Къщата, но за Мегз мисля, че повече тийнове са гласували. Вчера в метрото група ученици спореха кой ще е победител между Мегз и Тото.

Аз много харесвам Маргарита Хранова - и като изпълнител, и като участник в предаването. Показа много премерено поведение подходящо за жена на нейните години и положение. Но страшно много ме подразни това постоянно повтаряне на Кънчев снощи, че Хранова е единствената, великата, неповторимата, уникалната, неземната звезда на България. Никой не го оспорва, но това постоянно натрапване понякога дава обратен ефект.
А и се чудя защо винаги вкарват хора, като нея - големи звезди, доказали се през годините и след това през цялото предаване постоянно ги побутват, лансират, възхваляват и щадят за сметка на останалите съквартиранти в къщата .
Кънчев замазваше очите на Марги, че уж много държи тя да спечели, но в петък през деня си бяха писали с Лео и Ники беше ЗА и направо сигурен, че Мегз ще спечели.
Скрит текст:

А много се смях на тези от страницата ,,Да подкрепим МЕГЗ...''' защото направили ИГРА с награда уикенд в Сандански за двама, ако гласуваш за нея.
Скрит текст:

И не знам какви са им уговорките за кученцата, но Миглена дори не се появява в страницата си да благодари на тези които са я подкрепяли, а я търсят и заради кученцето Sad  но нито тя, нито майка й отговарят.

Много бързо ще се убедите за какъв точно фалш и егоцентризъм говоря при Каканашеви,и не на последно  място-селска хитрост и НЕИСКРЕНОСТ!

Мили дами,които харесвате въпросните Каканашеви и им симпатизирате( разбира се имате право за себе си,това си е ваша лична преценка и избор), сами ще разберете колко елементарно и фалшиво е ЦЯЛОТО ТОВА комично драматизиране в поведението на "Недоразумението"(благодаря за точното определение ,поставено от  smileys  bouquet)

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 18:40 от Berussa

# 2 843
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И не знам какви са им уговорките за кученцата, но Миглена дори не се появява в страницата си да благодари на тези които са я подкрепяли, а я търсят и заради кученцето Sad  но нито тя, нито майка й отговарят.

Точно затова недоумявам защо се канят големи звезди и после се започва великото мазнене. А това, че Кънчев е подкрепял някой от участниците /без значение кой/ е най-големия показател за липса на какъвто и да било професионализъм от негова страна. Учудва ме факта, че си позволява такова своеволие. А с изказването си снощи "Много си висока МА" вече удари дъното!!!

Що се отнася до Миглена - в един момент ми става жал за нея, но чувствата ми повече клонят към непоносимост. Не бих търпяла такава особа около мен, а пък не мога и да си представя какво чудо е тя да ми е шеф. Горките й подчинени. Постоянно трябва да слушат крясъци и истерии без изобщо да могат да разберат какво точно им говори.

# 2 844
  • Испания

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/1606856026038623/

Говорят на руски. О, майко! Не искам да е това, което ми минава през ума.

Скрит текст:

"Провери база данните ни за луни!"
"Господи, само една".

УжасОН!

Криминалната тема сменя любовната от понеделник, 13 ноември, по NOVA

VIP Brother 2017 вече е история, но най-известната Къща в България няма дълго да остане празна. Още в понеделник, 13 ноември, в 20.00 ч. най-търсените ще се съберат под един покрив за един изключителен сезон, отвъд всичко познато до момента – Big Brother: Most Wanted.

Най-знаковите участници от VIP Brother и други риалити формати ще заживеят заедно в най-известната Къща в България. Най-епичните звезди ще бъдат поставени на изпитанията на Big Brother, а този път той е настроен за нещо криминално...

“Big Brother: Most Wanted е нещо, което не сме правили до момента. Особеното при него е, че в Къщата ще влязат участници, които добре познават играта. Те вече са я играли, гледали, изследвали, имали са време да изградят стратегии и да премислят движенията си. Ако кажем, че VIP Brother е сблъсък на характери, то Big Brother: Most Wanted е сблъсък и на характери, и на стратегии. По казаното до момента се досещате, че няма как любовната тема да бъде запазена, защото тя просто не се вписва с тези участници. Именно затова залагаме на нещо напълно ново и различно – криминална тема. Очаква ни наистина изключителен сезон!“ –  разкриват загадъчно продуцентите и допълват, че участниците са тези, които определят интензитета на отношенията в Къщата, а подборът в Big Brother: Most Wanted е безкомпромисен.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 18:38 от smileys

# 2 845
  • на брега на морето
Изобщо не повярвах, че  Миглена Каканашева ще вземе кученцето.

# 2 846
  • София
Обаче другото което ми се наби в погледа  Shocked,Арт Деко вложила много труд да извади разни писаници на Смайлс и да подчертае какви изрази използва за Миглена,ама хич не е обърнала внимание на нейните за Тото,ами същия похват ooooh!.Може да не са използвани същите епитети,но мненията които копираш и изобщо апострофирането ти на всяко положително мнение за него... Много лесно виждаме треската в очите на другите,ама не забелязваме гредата в нашите..са казали хората.
Това е една от причините, да спра да коментирам активно тук - бях много грозно нападната и обиждана, заради любимката на повечето в темата - Никита Джонсън, после и заради Кичка...

Едно е да спориш и да защитаваш мнението си за някой от участниците, съвсем друго е да се обижда или коментира какъв е този или онзи, от пишещите в темата. Със същото се боря и във Фейсбук, че така и не се научиха, че страницата е за коментиране на предаването и брадърите, а не на потребителите.

# 2 847
  • Бургас
Аз "deco" - то я пропускам от първите й постове по темата, повтаряше едно и също с малко по-различни думи, докато Смайлчето ми е интересна.

# 2 848
Изобщо не повярвах, че  Миглена Каканашева ще вземе кученцето.

Абе, тя кога реално е имала възможност да го вземе?! Снощи късно излезе от къщата, днес едва ли се е освестила още, куче ще взима. И за Джугани важи същото

# 2 849
  • Испания
Момичета, не си разваляйте настроението! Никой не го заслужава.

Вижте Петканов как е агитирал вчера на страницата си във ФБ:

Daniel Petkanov
Ayer a las 16:21 · Sofía, Sofia City Province, Bulgaria ·
Всеки има право да сгреши и всеки има право да прости. Ако воля имаш ти СМС изпрати и Александра подкрепи на 17 701 📲😜
А може и Джулинда на 17 702 📲🌞
Кой ще победи на големия финал???

https://www.facebook.com/daniellpetkanov

Общи условия

Активация на акаунт