Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 668
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 850
Изобщо не повярвах, че  Миглена Каканашева ще вземе кученцето.
Аз като я чух да казва "ще те заведа при баба в Раковски да те гледа" мислех, че ще го вържтг със синджир на двора Rolling Eyes

# 2 851
Mari_Mar аз съм ти много благодарна за линковете и е жалко, че не пишеш повече тук.
Но честно този оформител не се старае въобще и ми е чудно защо си прави труда да я пуска, не го забелязвам и да пише.

# 2 852
До сега ви четох,че снощи не можах,голям смях е било smile3501
Обаче другото което ми се наби в погледа  Shocked,Арт Деко вложила много труд да извади разни писаници на Смайлс и да подчертае какви изрази използва за Миглена,ама хич не е обърнала внимание на нейните за Тото,ами същия похват ooooh!.Може да не са използвани същите епитети,но мненията които копираш и изобщо апострофирането ти на всяко положително мнение за него... Много лесно виждаме треската в очите на другите,ама не забелязваме гредата в нашите..са казали хората.
Това е една от причините, да спра да коментирам активно тук - бях много грозно нападната и обиждана, заради любимката на повечето в темата - Никита Джонсън, после и заради Кичка...

Едно е да спориш и да защитаваш мнението си за някой от участниците, съвсем друго е да се обижда или коментира какъв е този или онзи, от пишещите в темата. Със същото се боря и във Фейсбук, че така и не се научиха, че страницата е за коментиране на предаването и брадърите, а не на потребителите.
Мари Мар,важното е да не ти пука:).На мен знаеш ли колко ми пука ,че за Тото тук бяхме 3-4,никой не може да ме накара да мисля нещо друго за даден човек,след като съм си създала мнение.Аз си го защитавах до последно:)
И в сезона на Джино пак бях от единиците които го харесваха и си го защитавах и победи!Само в сезона на Миглена бяхме единодушни Simple SmileНе се предавам лесно ,аз!
Но това е вече минало,да влизат следващите ,та пак да се дърляме...но и забавляваме заедно Simple Smile

# 2 853
  • София
Изобщо не повярвах, че  Миглена Каканашева ще вземе кученцето.

Абе, тя кога реално е имала възможност да го вземе?! Снощи късно излезе от къщата, днес едва ли се е освестила още, куче ще взима. И за Джугани важи същото

даа..май всички са се изпокрили или още реанимират след снощи.

То е ясно за Миглена, че няма как да гледа куче в хотела в който живее, а и тя за себе си не може да се грижи - затова била на хотел с пълно обслужване по апартаментите.
Джулката има куче, ама дали и новото ще вземе в къщи, не се знае.
_______________________________________________________________________________________________________
Ето и този линк за ПРОМОТО за ПОНЕДЕЛНИК
https://video.nova.bg/novatv/2018/ochakvaite/ochakvaite-2017-11- … mw_ponedelnik.mp4

Доколкото разбрах от него - Луна ще влиза.

# 2 854
Ще се напикая от смях, ако all stars-а излезе много по-успешен от vip-a

# 2 855
Ще се напикая от смях, ако all stars-а излезе много по-успешен от vip-a
Дано ! Нашата работа тук е да ги гледаме и да се забавляваме.

Сега да напиша нещо за Миглена , по повод последното и метаморфозиране , че иска семейство.
Ами , моме , то семейството не  е като да се правиш на дизайнер , без да си изкарала и едно шивашко училище.
Та , вземи първо да отидеш на логопед, оправи си дишането , когато се изказваш. Оправи си дикцията. Бизнесдамите говорят убедително , последователно , без истерии .
Второ- наеми си нормално жилище и се научи на нормалните човешки отговорности- например да готвиш , да си чистиш , да СЕ ГРИЖИШ ! за някого-кучето е добър вариант.
Трето- иди на психолог , за да си оправиш самоопределението къде точно стоиш в света и къде той стои спрямо теб. Очевидно е , че зависимостта от този змей-майка ти , /емоционална/ , и , предполагам, вечната и критичност , те е довела до това , да търсиш одобрението на всички, извън себе си. Това е комплекс. А на майка си няма как да угодиш- животът си е твой . Освободи се от това токсично иго . Има надежда за теб , ако разбереш , че целта не винаги оправдава средствата. И че победата не е на всяка цена. Че най-важно е твоето отношение към нещата , а не- обратното.
Та така. Да си кажа Tired Face

# 2 856
Айдееее и Динко го обявиха официално

ГОВОРИ БИГ БРЪДАР! ВРЕМЕ Е! Той е истински мъж! Той е известен със своят твърд характер. Той може да помете всеки по пътя си. Той е известен като ловецът на бежанци. Той е №1 най - търсен участник в BIG Brother: Most Wanted.
ТОЙ Е ДИНКО ВЪЛЕВ.

# 2 857

ГОВОРИ БИГ БРЪДАР! ВРЕМЕ Е! Той е истински мъж! Той е известен със своят твърд характер. Той може да помете всеки по пътя си. Той е известен като ловецът на бежанци. Той е №1 най - търсен участник в BIG Brother: Most Wanted.
ТОЙ Е ДИНКО ВЪЛЕВ.

Ако наистина ще влезе 100 Кила,очаквам сблъсъци с този Thinking

# 2 858
Оф , защо не вкарат Шефа и Динко на едно място . Много ми е интересно да видя как  Шеф  преде стратегии пред този първичен звяр Laughing

# 2 859
Повече чифта долни гащи ще му трябват на шеффффф...😆

# 2 860
А след като е под надслов"Криминално", дали пък няма да вкарат и някой от "Под прикритие"......Или са ми напразни надеждите... atwork

# 2 861
Скрит текст:
До сега ви четох,че снощи не можах,голям смях е било smile3501
Обаче другото което ми се наби в погледа  Shocked,Арт Деко вложила много труд да извади разни писаници на Смайлс и да подчертае какви изрази използва за Миглена,ама хич не е обърнала внимание на нейните за Тото,ами същия похват ooooh!.Може да не са използвани същите епитети,но мненията които копираш и изобщо апострофирането ти на всяко положително мнение за него... Много лесно виждаме треската в очите на другите,ама не забелязваме гредата в нашите..са казали хората.
Това е една от причините, да спра да коментирам активно тук - бях много грозно нападната и обиждана, заради любимката на повечето в темата - Никита Джонсън, после и заради Кичка...

Едно е да спориш и да защитаваш мнението си за някой от участниците, съвсем друго е да се обижда или коментира какъв е този или онзи, от пишещите в темата. Със същото се боря и във Фейсбук, че така и не се научиха, че страницата е за коментиране на предаването и брадърите, а не на потребителите.

Ние с теб наистина често сме на едно мнение, аз също недолюбвах и двете.
Хич не помня нападана ли съм по този повод, няма начин да отразя мнението на някой, дето не знае да води нормален спор. Да нападнеш персонално опонента, поради липса на аргументи, си е излагация за нападателя, няма защо да се обиждаш, още по-малко пък да спреш да коментираш. Игнор и толкова.

# 2 862
Коцето още отсега е трупнал над 1хил. харесвания  Laughing

Допуска се,че и Николета може да е от отбора

# 2 863
Коцето е един такъв лежереееен...кефеше ме тогава.

Никита не харесвах, но Кичка бе моят човек...😃

# 2 864

ТОЙ Е ДИНКО ВЪЛЕВ.

Скрит текст:

Ако наистина ще влезе 100 Кила,очаквам сблъсъци с този Thinking

И килата ли го спрягат за влизане?

Общи условия

Активация на акаунт