Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 925
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 3 015
Като го гледам къде се бута навред, ще го ступат я... ще каже човек, че той е спечелил ВБ оня ден..

Ми, може... Ако той е булката на Тото... Grinning

# 3 016
Това е пиарът Атанас Лазаров. Ако пощата ви е задръстена от имейли с правописни грешки, Наско ви е писал.

# 3 017
Да беше влязъл вътре тогава...щом го влече толкоз да е в центъра на всяка снимка....

# 3 018
Да беше влязъл вътре тогава...щом го влече толкоз да е в центъра на всяка снимка....

Да бе, ама ще трябва да се прави на хетеро, като Антончо, че да не разбере мама...

# 3 019
От снимките на партито Енджи изглежда най-добре,а Ваня е катастрофа-от главата до краката.

# 3 020
  • София
На Ваня досега живота й е катастрофа. Sad

# 3 021
Я докато сме на вълна простотия , да ви поздравим с едно парче Joy
https://youtu.be/e1HrZAuIzKU  

Откъде го изрови? Та и Манал от Х-Фактор там!

А този, дето правил кекс, се изявява като писател... Майкоу!
Тоя дето пее е гаджето на певицата Дара -Константин Трендафилов

# 3 022
# 3 023

Получихме информация, че другите личности, които ще нахълтат повторно в Къщата са Светлана Васиелва, Моника Валериева, Фънки и Пеньо Даскалов.

Ееееее, ще е много весело значи. Динко, Фънки, Захажаева и Пеньо - веднага отивам да си купя един кашон с пуканки за следващата седмица  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Popcorn

# 3 024
Още една загадка
Скрит текст:

Ето го и Джино
Скрит текст:

# 3 025
  • Bulgaria
Имаше много коментари че това е Кирил от Биг Брадър  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 3 026
Имаше много коментари че това е Кирил от Биг Брадър  Laughing Laughing Laughing Laughing

Този даже не го помня Rolling Eyes

# 3 027
И аз залагам на него. Скоро го видях, прическата съвпада и телосложението.

# 3 028
Този Кирил и аз нещо май не го помня.🤔
Джино ми е много неприятен. Дано не го гледаме дълго. Захажаева предполагам ще я държат до края, с нея обаче трябваше да върви и оная кукундрела Петя Бу. 😂😂 И направо да им раздават белите ризи на влизане.

# 3 029
  • Испания
Имаше много коментари че това е Кирил от Биг Брадър  Laughing Laughing Laughing Laughing

Този даже не го помня Rolling Eyes

От сезона на Никита и лъжеца Богданов.

Общи условия

Активация на акаунт