Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 139
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
В никакъв случай няма да го пиша, казвам тук, даже и коментирам повече Simple Smile

Огноб с Ивонка са един за друг.. ммм идилийка

# 136
Добре, но къде е този спойлер 'се пак? Thinking

Мисля, че buba.123 го пуска на лични.

Аз много ще се въздържа да го разбера също, искам съспенс! 😄 Никой да не казва на огноб, че ще го изпляска пак тук 😂 Шегичка де. Simple Smile
Шегичка, шегичка ама си е точно така Joy

# 137
  • Буркина Фасо
Аз много ще се въздържа да го разбера също, искам съспенс! 😄 Никой да не казва на огноб, че ще го изпляска пак тук 😂 Шегичка де. Simple Smile
Скрит текст:
е, к`во сега , да си мълчим ли ? цяла България е виждала фермерите тези дни, което означава , че ... те по никакъв начин не са напускали фермата.
дали ще го каже някой от нас или  ognob  е все едно.

# 138
Ивановата Ирина  пусна през седмицата снимки от фермата, на люлката, значи е свършила и не е тайна.
Някой да ми прати ЛС с финалистите моля.

# 139
  • Другата България
А на мен някой ако може да ми припомни какво се случваше на финала - как се определяше победителя, че нещо съм забравила.
Зрителите имаха решаващ вот, така ли беше? newsm78

# 140
А на мен някой ако може да ми припомни какво се случваше на финала - как се определяше победителя, че нещо съм забравила.
Зрителите имаха решаващ вот, така ли беше? newsm78
Една част от точките се определят с гласуване на отпадналите участници, друга от игри, но най-важната и определяща роля играе вота на зрителите.

# 141
  • Другата България
Значи правилно помня за зрителите, мерсаж. bouquet

# 142
  • Буркина Фасо
Значи правилно помня за зрителите, мерсаж. bouquet
Скрит текст:
до сега беше така. какво пречи на И/А да променят правилата за този сезон ?  нали е "време за промяна"  Joy

# 143
Еййй, човек да не Ви остави за някой-друг час. Успяхте да се скарате с домакинята на купона , развъртяхте интриги на лични.... искате ли да скрия кафето ? Yum
Моля, моля, моля добрата душа пръскаща познания за финала да уведоми и мен. Няма да го пусна в скрит текст,  но пък не искам да се излагам аз да хваля някой като финалист , а той отдавна да си е в къщи.
Ако не ми кажете , ще Ви обвиня в шуробаджанащина, корупция и връзкарство.
Вече правя списъка на знаещите ...хмммм Mask

# 144
Tray ,
викаш станахме и ние като тия във фермата
Лошо ни влияе предаването групаа.
Само да не каже някой че му е станало лошо заради това че..

# 145
Ами, на някои им става лошичко от мене.  Mr. Green На фона на 140 мнения моите няколко им избодоха очите. И какво решиха - да ми кажат спри, възхитително!  Mr. Green Аз казала ли съм нещо за целия Хейт, който се излива върху някого? Не, казвам какво мисля за участника, не си позволявам да кажа на някого да спре. Не е редно и никой няма това право. Peace

# 146
Благодаря , благодаря , късам списъка.  Yum
Може да е вярно, може да не е.... като първите спойлери.

djoleva, каквито са вътре, такива сме и навън. Те са по смели, защото се хвърлят в липсата на комфорт и студа, а ние ги дебнем с ръце над клавиатурата. Прилича на лов ма муха с пльокало, но пък размяната на мнения ми харесва.
А най-много ме удивлява, че има ситуации на които и тук и във фейса реакцията е еднаква. И се чудя , дали съм станала жертва на манипулациите на продукцията или се е случило немислимото - много българи да мислят еднакво. Yum

# 147
  • София
Ласкин е сменил риалитита - коментира сега ВБ.   Laughing

# 148
  • Буркина Фасо
Ласкин е сменил риалитита - коментира сега ВБ.   Laughing
Скрит текст:
там няма оси и не го карат да бачка  hahaha

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 21:05 от 7002_ognob

# 149
  • София
Ласкин е сменил риалитита - коментира сега ВБ.   Laughing
И там се излага.  Laughing

Мен не ме дразни мнението на Ензим, въпреки че симпатизирах на Ивона. И по принцип нали за това е темата - говорим си, обсъждаме персонажите и различните гледни точки. Винаги ми е интересно как изглеждат нещата в очите на другите.

Общи условия

Активация на акаунт