Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 133
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
Джерард визираше сякаш Grinning

МНОГО, много съм доволна от спойлера за финалисти, дано е верен!

# 121
Ами аз още на първа страница това казах - от злобарче като Ивона какво друго да се очаква, освен да им направи някоя гадорийка. Simple Smile
Тя щото безброй много гадорийки направи през престоя си.. Satisfied Разбрахме, че не я харесваш, не е нужно да я плюеш и обижаш във всеки свой пост Simple Smile
Ми и аз подкрепям, досадно е...

# 122
  • Буркина Фасо
Не само заради децата, но за мен не е никакво момиче, жена си е отвсякъде.

Абсолютно  Mr. Green Всички женски трикове владее  Wink, кое и е момичешкото? Много ми е любопитно с какво се занимава, освен гледането на децата, разбира се  Flutter
Скрит текст:
ти си мислиш , че си гледа децата ??? и че скърби за мъжо ?  и поради тези две причини се е натресла във формата ?  а стига бе  Joy
дали е момиче или жена в случая е все едно. за мен тя не е родител и съпруга.

# 123

Ето това би трябвало да не се получава Simple Smile Добре, че не ти знам любимците, иначе щеше да ми е ясно кой е на финал Grinning И все пак, не разбирам защо трябва да се коментира научен спойлер.Не ви задължавам(не че мога де), но ви моля все пак за тези, които не искат да знаят какво става по нататък, не коментирайте.Просто си запазете научената информация или поне не я споделяйте публично.Благодаря Simple Smile

# 124
Гузен - негонен бяга. След като има и други след Джеррард, които си позволяват да правят неуместни забележки, да, и тях визирам. Тяхна воля, не ми пречи. Просто е смешно. Simple Smile
Ивона си тръгна, отдъхнете си, скоро няма да я споменавам. 😂 Много ви бъркам в здравето, ще рече човек, че Вас обиждам. Ми, смешно е. 😂

# 125
Гузен - негонен бяга. След като има и други след Джеррард, които си позволяват да правят неуместни забележки, да, и тях визирам. Тяхна воля, не ми пречи. Просто е смешно. Simple Smile
Както се вижда забележката не е неуместна Simple Smile Не ти казвам да си промениш мнението за нея,противна ти е-окей, но когато го натякваш става дразнещо.И мисля че не си ти човека който да определя кое е смешно и кое не.Все пак тук сме се събрали за да ни е приятно общувайки един с друг, а не да приказваме едни и същи неща нали ? Лека вечер Simple Smile

# 126
  • Другата България
Абе който и да е, гледам се оказахме доста, та не знам кой е смешния в случая.
Ама карай, кой каквото има, да си казва, пък дали е уместно или неуместно - всеки преценява според собствената си субективна преценка. Grinning

Тиф, откъде пък чак и финалистите разбра кои са? Shocked

# 127
Снимките вече са приключили.

# 128
  • Другата България
Добре, но къде е този спойлер 'се пак? Thinking

# 129
  • Буркина Фасо
Само едно уточнение - темите вече ще са седмични, може да не са по 50 страници.
Аз на никого не казвам какво и колко да пише, нито че ми е неприятно, също така. Simple Smile Но щом на някои хора им хареса да правят такива (неуместни) забележки, техен проблем и тяхна воля, да продължават. Аз ще продължа да се държа културно със съфорумците. Simple Smile
Скрит текст:
въглехидратче ненагледно, про-биотика на моето тЕло  Simple Smile плюваш по Ивона , а знаеш , че аз съм си я заплюл. по този начин обиждаш мен (не се държиш културно)  hahaha
дано Дарина да е новият фермер.

# 130
  • Буркина Фасо

Скрит текст:
оффф . пореден пост. да спазваме правилата  Laughing

# 131
  • София
Добре, но къде е този спойлер 'се пак? Thinking

Мисля, че buba.123 го пуска на лични.

Аз много ще се въздържа да го разбера също, искам съспенс! 😄 Никой да не казва на огноб, че ще го изпляска пак тук 😂 Шегичка де. Simple Smile

# 132

Ето това би трябвало да не се получава Simple Smile Добре, че не ти знам любимците, иначе щеше да ми е ясно кой е на финал Grinning И все пак, не разбирам защо трябва да се коментира научен спойлер.Не ви задължавам(не че мога де), но ви моля все пак за тези, които не искат да знаят какво става по нататък, не коментирайте.Просто си запазете научената информация или поне не я споделяйте публично.Благодаря Simple Smile
Е къде пък видя информация някаква тук.
Тифани пише че е доволна и до там.
Нито име нито нищо.
Айде да не се чудим с какво да се заяждаме.
И апелирам да не държим сметка кой какво пише и за кого от участниците.
Ми и аз не я харесвам Ивона пък . Онго Бонго да си я взима там и да му е честита.

# 133
  • Вестерос

Е хайде сега, ще търсиш какво съм имала предвид. Няма нужда. исках да го кажа, че съм доволна, казах го. Все  ми е тази как го приемаш ти.Може пък най-големите ми дразнители да ги няма и затова да се кефя. Ама това не се замисли май..

# 134
  • Буркина Фасо

Снимките вече са приключили.
Скрит текст:
грехота е , че го казваш/пишеш. трябваше да го сложиш в спойлер. сега ще има доклади , че издаваш служебна тайна ....

Общи условия

Активация на акаунт