МНОГО, много съм доволна от спойлера за финалисти, дано е верен!

Разбрахме, че не я харесваш, не е нужно да я плюеш и обижаш във всеки свой пост
, кое и е момичешкото? Много ми е любопитно с какво се занимава, освен гледането на децата, разбира се 

Добре, че не ти знам любимците, иначе щеше да ми е ясно кой е на финал
И все пак, не разбирам защо трябва да се коментира научен спойлер.Не ви задължавам(не че мога де), но ви моля все пак за тези, които не искат да знаят какво става по нататък, не коментирайте.Просто си запазете научената информация или поне не я споделяйте публично.Благодаря

Не ти казвам да си промениш мнението за нея,противна ти е-окей, но когато го натякваш става дразнещо.И мисля че не си ти човека който да определя кое е смешно и кое не.Все пак тук сме се събрали за да ни е приятно общувайки един с друг, а не да приказваме едни и същи неща нали ? Лека вечер

Но щом на някои хора им хареса да правят такива (неуместни) забележки, техен проблем и тяхна воля, да продължават. Аз ще продължа да се държа културно със съфорумците. 
плюваш по Ивона , а знаеш , че аз съм си я заплюл. по този начин обиждаш мен (не се държиш културно) 

И все пак, не разбирам защо трябва да се коментира научен спойлер.Не ви задължавам(не че мога де), но ви моля все пак за тези, които не искат да знаят какво става по нататък, не коментирайте.Просто си запазете научената информация или поне не я споделяйте публично.Благодаря

Препоръчани теми