Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 054
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 105
А по тази анкета не личи ли кои участници не бихме желали да отидат на финал, респ. - да победят - Тези с най-малко гласове, та не знам дали има смисъл от "обратна" анкета, тази показва достатъчно според мен. Simple Smile
Въпросът ми е - ако правя обратна, кой/кои не бихме искали да бъдат победител, с колко опции за гласуване да бъде. Simple Smile

Мери, забравих нещо да те питам - 25-годишната Ивона какво е - жена или момиче?  Joy  hahaha Че аз нищо невинно и момичешко и в нея не виждам.  Joy

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 17:04 от Ензим Бéндер

# 106
Има логика в това Ивона да сложи Дарина пак да фермерства. Не само защото имаха пререкания. А и да си " обере плодовете" на предишното фермерство. Като завият от глад мъжете и другият бъбрек ще я заболи.

# 107
Ами аз още на първа страница това казах - от злобарче като Ивона какво друго да се очаква, освен да им направи някоя гадорийка. Simple Smile
Тя щото безброй много гадорийки направи през престоя си.. Satisfied Разбрахме, че не я харесваш, не е нужно да я плюеш и обижаш във всеки свой пост Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 17:46 от Gerrard789

# 108
Снощи гледах дуела с едно око и не целия. Сега го гледам отново на повторение. Направо ми гръмна главата от викането на Яни. То ИиА са достатъчно досадни с коментарите си по време на игрите,  но и виковете на Яни вече ми дойдоха в повече.
Ивона- голямо разучаване била правила на игрите , пък не престана да иска съвети и мнения по време на игрите. Направо си представям колко досадна е била при престоя си във Фермата,  ако им е говорила и натяквала колко е гледала и колко е подготвена.  Ами според мен изобщо не е толкова подготвена.  Добре и го каза Вили за маратонките.

# 109
  • Другата България
Мери, забравих нещо да те питам - 25-годишната Ивона какво е - жена или момиче?  Joy  hahaha Че аз нищо невинно и момичешко и в нея не виждам.  Joy
Значи във ВилитУ виждаш, в Ивона не? Thinking
Пак ще кажа - интересна логика.
Жена е и Ивона за мен, да. Млада жена. Grinning
И съм съгласна с Джерард за това
Разбрахме, че не я харесваш, не е нужно да я плюеш и обижаш във всеки свой пост Simple Smile
Не че нещо на мен ми пречи, но ти наистина не пропускаш пост, без да го направиш.
Както искаш де. Simple Smile

# 110
  • Вестерос
Кажете кои били финалистите??

Никакви снимки във фб на бившите не видях. Дайте линк като сте видели..

# 111
  • Другата България
Тиф, през телефона не ми е удобно да го правя, но мернах Силвия и Нико, за Макето не съм сигурна, че съм недоскив. Друг поне не познах, а и беше набързо. На страницата на Фермата, след снимките от дуела. Peace

# 112
Ето я снимката

# 113
  • Вестерос
Мерси, пак ще разгледам снимките. Ау Нико Grinning Бях го забравила този образ.

непознат, Силвия (изглежда напълняла), Бети, Макето, Нико, непознат, непознат, Ники, Диана ли беше на Дий любимата Grinning , непознат

# 114
Това колко и как ще плюя някого, си е мой проблем. Някои хора от девет кладенеца вода носят, за да защитят любимците си, другите, които не харесват, зверски оплюват, на мен ще ми се казва какво да пиша. Някои хора не се усещат какви ги говорят, смешно е, не плюя Вас, осъзнайте се Simple Smile . Но пък ми е вече много любим "синдромът на деветте кладенеца" . 😂

# 115
Това колко и как ще плюя някого, си е мой проблем. Някои хора от девет кладенеца вода носят, за да защитят любимците си, другите, които не харесват, зверски оплюват, на мен ще ми се казва какво да пиша. Някои хора не се усещат какви ги говорят, смешно е, не плюя Вас, осъзнайте се Simple Smile . Но пък ми е вече много любим "синдромът на деветте кладенеца" . 😂
Разбира се! Та нали ти пускаш и темите, та може и 50- те страници да само с това изпълнени, но понякога е става неприятно за четене, особено от телефона.

# 116
  • Вестерос
Enzim, нали му е сестра Grinning

# 117
Само едно уточнение - темите вече ще са седмични, може да не са по 50 страници.
Аз на никого не казвам какво и колко да пише, нито че ми е неприятно, също така. Simple Smile Но щом на някои хора им хареса да правят такива (неуместни) забележки, техен проблем и тяхна воля, да продължават. Аз ще продължа да се държа културно със съфорумците. Simple Smile

# 118
  • Другата България
 Grinning Ако визираш мен - ако не си забелязала, аз никого не защитавам, просто си коментирам видяното. Както и никого не оплювам, още по-малко зверски. Ако имаш нещо конкретно предвид - дай цитат, нали знаеш, че така голословни обвинения...
Както и не смятам, че не се усещам какво говоря - напротив, прекрасно знам какво казвам.
Казах ти, че на мен не ми пречи, просто ми прави впечатление. Така че не разбирам подскачането ти, ама щом те кефи, ок. Simple Smile

# 119
Не, Мери - мен визира, но както е казал шопа мога и да пиша, мога и да изчакам да ми мине меракът.
Чал за сега. Сядам да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт