Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 035
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 90
Не искам Фермер на седмицата да е участник , който вече е бил фермер.  Искам нов фермер.
Снощи преди началото на дуела показаха част от визитките на Вили и Ивона.  Тогава Вили видя децата си и се разчуства.
Ивона освен всичко друго ми се струва и злобничка , та според мен не се знае на какъв принцип ще избере следващия фермер. Може да иска да им е гадничко на участниците.

# 91
Предлагам ако сте съгласни по-нататък да има и анкета кой не искате да е на финал Simple Smile
Когато кажете!  Hug
Аз не мисля Вили за толкова лошо момиче, нито за толкова тъпо. Момиче е, на 28 е. Да, простовата е, с махленски речник, ученето не ѝ е силна страна, но ми се струва, че бързо пали и бързо ѝ минава, след което съжалява.
То при някои по-глуповати хора устата изпреварва мисълта, та после съжаляват (при Вили така го виждам), при Валерия не е така, там е друго. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 15:13 от Ензим Бéндер

# 92
  • София
Не е нито момиче, нито простовато. 100 процентова изградена простакеса от женски род си е, от най-елементарните видове.
Хубаво е, че го каза. Аз просто съм бяла и добра днес.  Laughing

# 93
Не искам Фермер на седмицата да е участник , който вече е бил фермер.  Искам нов фермер.
Снощи преди началото на дуела показаха част от визитките на Вили и Ивона.  Тогава Вили видя децата си и се разчуства.
Ивона освен всичко друго ми се струва и злобничка , та според мен не се знае на какъв принцип ще избере следващия фермер. Може да иска да им е гадничко на участниците.
Точно същото си мислех да напиша.И на мен ми изглежда злобничка..с тая ехидна усмивка.
Не мисля че фермер ще са Яни или Елена.
А Ивонка има да си връща на всички и най вече на Дарина.
Дарина си позволи да и повиши тон, направи я ратай, скъса я от работа по 4-5 часа в обора/ чудо невиждано за Ивона/ , после въпреки извиненията я прати на дуел където я отсвириха.
Та като нищо пак може да направи Дарина фермер , хем на нея да и е гадно, хем на другите.

# 94
 Peace и аз това си мислех, пак да е Дарина с тези доводи Simple Smile

# 95
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дали пък Ивона няма да им направи напук и да определи Дарина за фермер..Двоен ужас и за участници,и за нас - зрителите.
Кастинга тази година е толкова лош,че вече не гледам предаването с интерес.Не пропускам,но и не съм уау.

# 96
Ами аз още на първа страница това казах - от злобарче като Ивона какво друго да се очаква, освен да им направи някоя гадорийка. Simple Smile

# 97
  • Другата България
Хъс и здрава физика единствено я спасяват, нищо друго.
На дуела снощи да, само това я спаси.
Но няма как да не сте забелязали, че който и да е фермер на седмицата, тя все около него се върти, и се прави на бяла и добра при все, че до вчера може да е говорила какво ли не срещу него. Ей това за мен също е неразбираемо.Била е момиче. Щом е на 28, значи е момиче? Laughing Интересна логигка.
... скъса я от работа по 4-5 часа в обора/ чудо невиждано за Ивона/
А щото за другите не е така...коя от останалите е в обора по 5-6 часа? Thinking

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 18:11 от Merri_An

# 98
Да, наличието на деца не изключва факта, че е съвсем млада. За мене е момиче. Simple Smile

# 99
  • Другата България
Не само заради децата, но за мен не е момиче, жена си е отвсякъде.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 19:18 от Merri_An

# 100
  • София
От мъжете гласувах за Калоян и Яни, мисля, че е ясно защо, от жените за Марина и Виолета. Първата мисля, че заслужава най-много от жените, а втората вероятно се нуждае най-много от тях, въпреки че не я харесвам особено и не вярвам да спечели.

# 101
Не само заради децата, но за мен не е никакво момиче, жена си е отвсякъде.

Абсолютно  Mr. Green Всички женски трикове владее  Wink, кое и е момичешкото? Много ми е любопитно с какво се занимава, освен гледането на децата, разбира се  Flutter

# 102
Не само заради децата, но за мен не е никакво момиче, жена си е отвсякъде.
Абсолютно  Mr. Green Всички женски трикове владее  Wink, кое и е момичешкото? Много ми е любопитно с какво се занимава, освен гледането на децата, разбира се  Flutter
Във визитката ѝ казват че е завършила маркегинг и работи в тази област. След приключване на майчинството ще се връща на работа.

# 103
  • Стара Загора
За първи път снощи не гледах внимателно, дори превъртах - направих грешката да прочета спойлера. Grinning
Но все пак да си кажа мнението набързо.
Не ми допада Виолета и това е. Изказването за обувките - начина, тона, ехидната усмивка и изражението на лицето говореха красноречиво, каквото и да е искала да каже прозвуча....
Но какво друго да се очаква от човек, чиито приоритети са какви маратонки има, а не знае кое въстание е избухнало през 1923 година...
И самата Ивона има вина за отпадането си не защото е по-слаба физически, а просто защото се предаде предварително - нищо общо с предишната жена, която се раздаде на макс на първия дуел. Дезориентирана, хаотична, без никакъв хъс, обувките ѝ бяха най-малкия проблем. И аз мисля, че явно ѝ е писнало и е решила да си ходи, станало ѝ е ясно, че няма кой от участниците да гласува за нея на финала, а продължаващото съжителство с хората във Фермата не би ѝ понесло повече. Това е и обяснението ми защо избра именно Виолета, след като на всички е ясно колко добре физически е подготвена същата. Няма кой да я победи на дуел, може би Валерия би го сторила, но не съм много сигурна.
Както и да е, сега очаквам хвалби колко е велика, прегръдки от Гинчев и Алек /същия Алек, който преди време я изправи на другарски съд и не искаше да я вижда Mr. Green ooooh!/, закани как ще бъде на финал и разни подобни. Просто снощната победа ще я накара да си повярва ту мач.

# 104
  • Sofia
Едно мнение от фейса, което поне на мен ми допадна като виждане за хората и нещата вътре.
Скрит текст:
В интерес на истината се чудя защо ги гледам. Двете са равностойни за мен. Проблема обаче няма да се реши, ще гледаме как Еленка опъва крачета и мързелува и манипулира хората, Франческа която е заета все да бяга да занесе поредната клюка, Станислав и Иван да се чудят как да си направят играта за себе си, Калоян и Алекс без мнения само за да не се изложат, Валерия горката не знае какво да прави, Дарина да се опитва да полудее, Марина е умна, кротува, не заема позиция, дебне там където е атмосферата, Яни на който му харесва женското внимание и Гечо, който се изявява ту като мъж на място, ти като идиот. И докато ги изреждах си загубих мисълта, нещо ми се изгуби и новото начало за всички тях.
Това описание отговаря абсолютно точно и на моето усещане за фермерите.Нямаше да мога да го напиша по-добре.В тая връзка,май няма да участвам в анкетата този път.За пръв път ми се случва да гледам подобен тип реалити и да не искам никой да спечели.Пробвах и в обратен ред,по метода на изключването,ма пак до никъде не стигнах.Имам такива,които не искам да спечелят и такива,които въобще не искам да спечелят  Mr. Green
Та ако слагате обратна анкета,трябва да има опция да се отбележат всички  Joy

Общи условия

Активация на акаунт