Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 027
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Дадоха и Елена и Франческа как клюкарят.
Laughing Не може да бъде.
Няма да е Елена фермер според мен, тя самата не иска, и как ще иска, след като това значи да се ходи в обора и да се носи някаква отговорност, да се разпределят задачи и т.н., да се върши нещо.
Къде къде е по-лесно нищоправенето.

# 76
  • Разпиляна във въображението
Видеото за Елена беше вмешателство в играта.
Да. Явно ги е яд, че никой за нищо не я пипа.. И защо не го показаха на края, а в самото начало?

Ами да пуснат и другите клюкарки  Laughing

Ивона може да направи Вилиту фермер. Победила я е, да й даде шанс да се докаже....  Whistling

# 77
Мери, защо, не е ли по-добре/по-лесно да е Фермер Ленчето в този момент, да гони конкурентки като фермер, а не да ходи на дуел, на който може и да падне? Simple Smile

# 78
  • Другата България
С оглед нейните стратегии и тънки сметки да, по-лесно е, но пък ако е мъж фермер /което може и да е подшушнала на Ивона/ пак ще излизат конкурентките ѝ на дуел, защото мъжете правят женски дуели.
Така хем нищо няма да работи - тя си го каза във видеото /а като фермер трябва да го прави/, хем ще продължи да обработва Франито и Бентлито /а защо не и някой друг/, хем ще гледа следващия дуел отново като публика. Grinning

# 79

Дадоха и Елена и Франческа как клюкарят.

Значи нищо ново под слънцето. А ако пуснат и другите клюкарки, както казва Мириел, няма да им стигне ефирното време за дуела  Simple Smile

# 80
  • Варна
нагла и мнооого надменна.

Мисля си , че Ивона по-скоро има мнооого комплекси, които е възможно да бъркаме с надменност. Сещам се, че тя сама се определи в началото на играта в групата на аутсайдерите. Ако си спомням добре, разказа че така се е чувствала още като ученичка поради честата смяна на училища. Допускам, че си е изградила такова поведение като защита..... да не се сближава много с другите, а само да наблюдава и анализира. Thinking

Като цяло ми допада мнението ти, но... айде да дефинираме първо комплекси. Винаги много смешно ми е ставало, когато някой някого набеждава за комплексар, а не се вижда отстрани колко струва. Хехехехехехееее. Имайте малко от малко милост към коремните мускули на другите. Не ни карайте да се смеем през глава. Хвърляте тука реплики и изхабявате тотално тежестта на тази така описателна дума "комплексар". Вече и 10 годишната ми племенница може да ви обори, ако я наречете комплексарка, толкова вече де е олекнало това прилагателно/съществително.
За мен лично по-голямата комплексарка... каквото и да значи комплексарка е именно Виолета. С нейните там свръхфалшиви възпроизнасяния на разни популярни поп-рап парченца на Криски и Дриско. Тя формата няма да спечели, ще дойде ден да и натрият носа, точно така както тя самата описа, че най-много ще боли - малко преди финала. Чудно ми е какви ли песнички ще пее пред камерите... Хм!? Чакаме! Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:47 от Spirit Crusher

# 81
Валерия, Виолета и Франческа със сигурност не са фермери.  Peace Peace

Не съм сигурен за Елена, но Марина и Дарина не се виждат на състезанието за момичетата.

Това ако си мислите, че е спойл прочете това долу - туко що го видях

Скрит текст:
Зад Калоянчик се вижда трона, което означава, че може да е фермер.

# 82
Аз мисля, че първия дуел на който отиде Елена ще го загуби, без значение дали е първи или втори дуелист. Щом стратегията ѝ е да остане не забелязана и така да стигне до финал.
Шокомен и аз забелязах, но ми се стори че е отдалечен, а не на него.

# 83
Merri_An , и аз го харесах вчера това мнение, особено за Гечо "който се изявява ту като мъж на място, ту като идиот.
Дарина не би трябвало да се съгласява на ново фермерство , ако в собствените и очи другите са я провалили и не е разбрала , че провала е заложен в играта.
Когато /ако  е ръководила проекти за милиони е държала в ръцете си "и моркова и тоягата". Тези ,които са работили по проектите са го правили защото от нея е зависило заплащането им , позициите им , слушали са и са мърморили в къщи.
А във фермата дават задачи чрез фермера и Бети викаше на Марина "Юркай ги".  А няма как да ги накажеш освен с общ глад.  От това не им пука , винаги имат боб Yum
Трона не го ли сложиха в параклиса ?

# 84
С оглед нейните стратегии и тънки сметки да, по-лесно е, но пък ако е мъж фермер /което може и да е подшушнала на Ивона/ пак ще излизат конкурентките ѝ на дуел, защото мъжете правят женски дуели.
Така хем нищо няма да работи - тя си го каза във видеото /а като фермер трябва да го прави/, хем ще продължи да обработва Франито и Бентлито /а защо не и някой друг/, хем ще гледа следващия дуел отново като публика. Grinning
Не мисля, че мъжете ще правят женски дуели Вече. Много глупаво би било.

# 85
  • Другата България
А аз мисля. Зависи и кой е фермер, разбира се.
Гечо задължително би го направил, Алек според мен също, за другите се колебая.

П.П. Относно Калоян - не знам дали би бил добър фермер на седмицата и дали ще успее да ги обедини да работят. Особено както се очертава да гладуват.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:31 от Merri_An

# 86
  • Разпиляна във въображението
Алек не беше ли в "заверата" за прецакване на Яни или Калоян?

# 87
  • София
Ензим, благодарности за новата тема!  Hug
До последно се колебаех за коя от дуелистките да "викам" и в последния момент, заради интелигентното й отношение към Виолета преди дуела, реших да подкрепя Ивона. Вили е простовато момиче, отвсякъде се видя, но в игрите беше като хала, не мога да не й го призная.
Мисля, че Ивона ще избере за фермер или Гечо, или Яни.

П.П.: И да измрънкам, че от умора забравих да отбележа в анкетата Калоян за фаворит за наградата.  Blush

# 88
Алек не беше ли в "заверата" за прецакване на Яни или Калоян?
Да, но мисля, че би пратил Елена на дуел.
Предлагам ако сте съгласни по-нататък да има и анкета кой не искате да е на финал Simple Smile

# 89
  • Варна
...Вили е простовато момиче, отвсякъде се видя, но в игрите беше като хала, не мога да не й го призная. .

Не е нито момиче, нито простовато. 100 процентова изградена простакеса от женски род си е, от най-елементарните видове. Хъс и здрава физика единствено я спасяват, нищо друго. Дори когато се опитваше да се мазни на другите, да се пробва мила и любезна да бъде го правеше някак си нескопосано и изкусвено... в часовете по актьорско майсторство хич нямаше да я допускат, а директно слаб 2 щяха да и пишат още от вратата. Адски много ми наподобява на един емблематичен образ, който е откритие на конкурента на BTV медия. Точно както кака ни Виолетка кресна преди сума ти седмици на Яни, че ще му счупи очилата, така и една не особено набеждавана за добър пример персона крещеше там "Ша го скупя тоз тИливизУр", "КОГАААААА!?", "КО!? НЕ!", "Млад меринджей го играеш ти" Grinning Почти същата и Вила...

Общи условия

Активация на акаунт