Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 024
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 60
нагла и мнооого надменна.

Мисля си , че Ивона по-скоро има мнооого комплекси, които е възможно да бъркаме с надменност. Сещам се, че тя сама се определи в началото на играта в групата на аутсайдерите. Ако си спомням добре, разказа че така се е чувствала още като ученичка поради честата смяна на училища. Допускам, че си е изградила такова поведение като защита..... да не се сближава много с другите, а само да наблюдава и анализира. Thinking

# 61
Винаги ли са оставали 3ма мъже и три жени? А ако останат 4:2?

# 62
нагла и мнооого надменна.

Мисля си , че Ивона по-скоро има мнооого комплекси, които е възможно да бъркаме с надменност. Сещам се, че тя сама се определи в началото на играта в групата на аутсайдерите. Ако си спомням добре, разказа че така се е чувствала още като ученичка поради честата смяна на училища. Допускам, че си е изградила такова поведение като защита..... да не се сближава много с другите, а само да наблюдава и анализира. Thinking
Абсолютно, такова държание много често се дължи на някакви комплекси. Аз ги нарекох "липси" по-назад, че ме набеждават за хейтър 😂 ,та по-нежно се опитах да го кажа. Simple Smile

# 63
Винаги ли са оставали 3ма мъже и три жени? А ако останат 4:2?
Мисля че трябва да останат по трима от всеки пол.

# 64
  • Другата България
Иван и каза нещо от сорта че била превъзбудена и тя каза че е защото си е видяла децата и специално си била направила тениска с тяхна снимка за дуелите.
Интересно, защо в началото ни показваха срещите на дуелистите с близите им, а вече не.
Видяла си е децата на видеото, което показаха в началото - аз поне така го разбрах.
Не разбрах децата ѝ да са идвали в къщичката.
Аз пък си мисля, дали Ивона не подцени Виолета убедена в това че тя е най подготвената от жените.
Не мисля, че е била убедена, че физически е най-подготвена. Ясно на всички е колко е силна Валерия, а и Виолета също доста спортува. Просто си се беше отказала предварително.
Аз си мисля, че на финал ще са Алек /от дуелите/ и Гечо избран от участниците.
От жените Валерия от дуел и Марина от участниците.
Не бих искала да са те, но предполагам така ще стане.
Нещо такова и на мен ми се върти за жените, за мъжете обаче искам да е Калоян, и много се надявам това да стане. За другия Алек или Гечо, да.

# 65
Може и аз да не съм разбрала правилно за децата.

# 66
  • Варна
Menina, горе долу и аз точно така нацъках двете женски и двете мъжти имена. С едно само се разминаваме, вместо Гечо аз сложих Калоян. За останалите трима ни съвпадат мненията сякаш.

# 67
Аз мисля че Яни ще е фермер. Ще сложи Дарина и Калоян за ратаи.

# 68
Айде сега, демотивирана била Ивона затова загубила.  Просто се случи, събори я дългото търсене на ключа и 7-мата тухла. Ето пример за грешна стратегия - започна да рови сламата , докато Вили я разпръсна с шутове. Ако чука беше отхвърчал, щеше да цапне Яни и пак да излезе. Яни беше превъзбуден , но Ивона беше спокойна, дори го караше да не вика или му опонираше тихо. Не си загуби мотивацията, просто малшанс. Не може всеки ден да сме все умни и красиви," има дни в които не върви"...Yum
Пък и що не се опитате в къщи да метнете 20кг на рамене и да обиколите стълбите, ама с изхвърляне , както го правиха те. Мисия невъзможна за мен.
Фен съм на Калоян , дано стигне финала.  Другите ... кой -както успее.
И Дарина и Калоян са били вече ратаи, що не отидат Алекс и Бентлито?

# 69
  • Другата България
За фермер на мен ми е трудно да прогнозирам, надявам се и аз да е Яни /или друг мъж/ и да прати Елена ратай и дуелист след снощното видео, за да видим най-накрая някаква дейност от нейна страна.
Айде сега, демотивирана била Ивона затова загубила.
Не точно демотивирана, но без хъс, както беше на първия дуел.
Така поне аз я видях.
Едно мнение от фейса, което поне на мен ми допадна като виждане за хората и нещата вътре.
Скрит текст:
В интерес на истината се чудя защо ги гледам. Двете са равностойни за мен. Проблема обаче няма да се реши, ще гледаме как Еленка опъва крачета и мързелува и манипулира хората, Франческа която е заета все да бяга да занесе поредната клюка, Станислав и Иван да се чудят как да си направят играта за себе си, Калоян и Алекс без мнения само за да не се изложат, Валерия горката не знае какво да прави, Дарина да се опитва да полудее, Марина е умна, кротува, не заема позиция, дебне там където е атмосферата, Яни на който му харесва женското внимание и Гечо, който се изявява ту като мъж на място, ти като идиот. И докато ги изреждах си загубих мисълта, нещо ми се изгуби и новото начало за всички тях.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 13:55 от Merri_An

# 70
Какво каза Ивона в сутрешния блок? Бързо резюме, някой?

# 71
  • Разпиляна във въображението
Видеото за Елена беше вмешателство в играта.

# 72
Аз също виждам Марина на дуел.
Гечо или Яни ще е там, също. Според мен Simple Smile

# 73
Довечера ще е забавно.Мъжете ще вършат женски работи- шев, плетене и тъкане.Гечо на стана е...Дадоха Гинчев и Яни около него.
Дадоха и Елена и Франческа как клюкарят.
Май нито Яни нито Елена са фермери.
Дали пък няма отново да е Дарето.Ужас.

# 74
Видеото за Елена беше вмешателство в играта.

Да. Явно ги е яд, че никой за нищо не я пипа.. И защо не го показаха на края, а в самото начало?

Общи условия

Активация на акаунт