Треперех вместо тях докато се движиха с менците, докато слизаха по пироните...каквито и подметки да имаш, заради калта така ще отхвърчиш...като Яни.
Това, че не са ни давали как Ивона интригантства , не значи , че не е вярно. Аз не харесах мисленето и след онази историческа игра в която упрекна победителите, че не са паднали за да спечелят луканки за всички. Вече сме го говорили, не ми се повтаря. Но защо я даваха в юртата на мъжете как размахва ръце и ги уговаря да саботират Дарина, а не дадоха звук, за да преценим сами "левъла"?
Интересно ми стана, че пуснаха на всички култовия разговор Елена -Владо. Досега го знаехме само зрителите, а сега всеки фермер ще е запознат с манталитета на гладиаторката. Дали не следва фермерство на Елена и подготвят почвата за нови скандали ? На ясно са, че Ленчето се стреми към победа повече от всички ( според Гинчев са Елена -Станко - Ивона ) , но подплатено с циничното изказване, че работата няма значение , само битките, дали няма да и изиграе лоша шега?
Ще бъде интересно , искам Елена фермер . Няма как Вили да не е ратай , Валерия е част от 3-ката "Мога,но не искам". Като тя май и не може , но любовта я пази.

/, закани как ще бъде на финал и разни подобни. Просто снощната победа ще я накара да си повярва ту мач.