Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 69 990
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 30
Мда, за фермата трябват обувки, а не читанки!
Това с маратноките за го изтълкувах по друг начин. Ивона там не спира да им обяснява как е супер подготвена, има стратегия, тренирала и се хранела здравословно, а в същото време е пропуснала едно от най-важните неща, екипировката. И изобщо не става въпрос за пари, обувките и бяха от Декатлон, там има и достъпни туристически обувки.
Точно и аз изказването за обувките не го изтълкувах като заяждане. Може би Вили ако го беше казала с по друг тон всички щяха да я разберат правилно. Съгласете се че има разлика дали ще теглиш каручка с джапанки или с обувки с хубав грайфер.
Снощи на фб станицата на фермата са публикували снимка на участниците от сезон 2 които са гледали двубоя, който иска може да я погледне, аз не съм го гледала и затова не мога да кажа кои са били Simple Smile

# 31
И обувките имат значение, не ще и дума. Но Вили е и доста по-пъргава от Ивона, Ивона дори не знаеше как да слиза от стълбата от дървени "пирони" , не се е катерила по дървета и стълби вероятно. Та Яни ѝ обясняваше да слиза "гъзлем" ,  Sweat Smile тя няма усет просто. Simple Smile

# 32
  • София
Според мен Яни дори направи лоша услуга на Ивона. Толкова крякане направо разконцентрира човек, или поне на мен би ми подействало така.

# 33
  • Варна
MegaMeg, Мен никой не би ме подразнил, защото е много умен, камо ли пък да го мразя за това.  Peace Но между умен и надут има разлика. Наглото и надуто поведение дразни и показа някакви липси у човек, у Ивона явно са много.
Ивона щеше да падне и от Диана, ако не си беше редила точките Тя. Много бързо се забравя, че Диана победи в най-тежките игри, с които можеше да прати Ивончето вкъщи още тогава.  Peace

Освен това, което написа, Ензим, специално за негативното отношение към Ивона бих добавила и враждата и със Станислав. Той си е симпатяга, колоритен, импулсивен и повлича някак си със себе си останалите. Нарочи я още, когато банята коваха. Тя стои отстрани и дава наставления на Владо Николов - "по-нагоре тук, тук по-надолу", момчето се почувства някак си игнориран и сякаш му иззема функциите и взе да я хули пред останалите. Същата стратегия приложи и с Дарина, когато я нарече "Дарино НивелирУ" и започна да иронизира и подиграва и всички му се вързаха. И в двата случая обаче дамите се оказаха прави, това обаче не се харесва мноооо мнооо на хора като Станко, как така на краставичар краставици ще продават!? И съответно ги орезили и двете по един или друг начин и настрои останалите срещу тях. Хич не е нещо, което да не сме виждали в реалния живот или да не сме преживявали, нали?

# 34
И докато Дарина беше права за малкия наклон на покрива на парника, то за дъските, които ковяха на банята, не съм сигурна, че Ивона е била права. Защото обяснението, което ядоса Станко, беше, че дъската е накриво сама по себе си. А аз, като човек с техническо мислене, такова обяснение не бих приела, гледа се конструкцията, по нея се водиш. Като видях каква стълба скова вчера Ивона, не ще да има техническо мислене, ама никак. Че даже я сложи с широкото нагоре. Сега, то от бързане, но все пак.. Simple Smile А, че човек като Станко не приема чуждо мнение, щото е големият майстор, това е друг въпрос. Simple Smile

# 35
Снимките на Фермата са приключили, финалистите са 4, две жени и двама мъже Heart Eyes

# 36
  • На морето!
Благодаря за новата тема! Flowers Four Leaf Clover
Яни никога не ми е харесвал- малко по-просташко от поносимото за мен ми идва поведението му. Дано не го изберат за фермер отново. Ще ми е интересно да видя Франческа или Елена като фермери, Бентлито също е време да блесне и с друго освен любовни драми, има потенциал момичето и за мен е сигурен финалист, но ще ми е интересно като лидер как би се справила.

# 37
Снимките на Фермата са приключили, финалистите са 4, две жени и двама мъже Heart Eyes
Ако имаш повече инфо кои са ще се рдвам на ЛС. Тук никкави скрити постове повече!

Ензим,   bouquet

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 08:20 от Билян@

# 38
  • Варна
И докато Дарина беше права за малкия наклон на покрива на парника, то за дъските, които ковяха на банята, не съм сигурна, че Ивона е била права. Защото обяснението, което ядоса Станко, беше, че дъската е накриво сама по себе си. А аз, като човек с техническо мислене, такова обяснение не бих приела, гледа се конструкцията, по нея се водиш. Като видях каква стълба скова вчера Ивона, не ще да има техническо мислене, ама никак. Че даже я сложи с широкото нагоре. Сега, то от бързане, но все пак.. Simple Smile А, че човек като Станко не приема чуждо мнение, щото е големият майстор, това е друг въпрос. Simple Smile

О, да! При случката с банята изразните и средства определено бяха не като на технически грамотно лице, а като на типичен философ. Ама от нея не това се искаше, искаше се някой отстрани просто да гледа и да преценя на око. Владо я разбираше определено, докато Станко и се дразнеше какви ги бълват устните и. Grinning Grinning Мен лично хем ме е дразнило, хем на моменти разсмивало изказване от рода "Това нещо трябва да го таковаме". Чудният, универсален, абстрактен български глагол - таковам. От най-любимите ми е, дори си позволявам да го употребявам в ежедневието. Понякога се подразбира какво точно трябва да таковаме, не е нужно да се заяждаме или да изпадаме в техническа документация.

Ивонката нямам идея дали прекалено много се е отдала на философията, но снощи наистина не изглеждаше онази Ивона, която очаквахме всички - и тези, които дразни, и тези, които не дразни. С нищо друго не блесна, освен с едно пораженско поведение. Никъв хъс, никва мисъл, никва стратегия, никва лъчезарност дори... а толкова се заричаше, че ще даде всичко от себе си.

# 39
Благодаря за темата.
Ивона и Виолета и двете не ги харесвам но се радвам че Ивона се махна.Вила и тя не е цвете но е по полезна , поне готви.
Не бих казала че Ивона ги дразни защото е умна.Те си го казаха а и показаха - нагла и мнооого надменна.
И точно тук е разковничето.Калоянчо също не е глупав, чете си редовно алманаха но...не е нагъл не е надменен, няма хвалби как и колко бил подготвен.
Да сте чули някой от другите фермери да говори за това, да парадира непрекъснато с това колко бил гледал формата как проучил игрите, как тренирал  и т. н.
А съм сигурна че ако не всички то повечето са гледали за какво иде реч и са имали някаква подготовка.
Ивона реши че само тя едва ли не е навътре в нещата.
А всъщност показа че хич не е така
Биха я 9:1  .И за пръв път от началото на формата нямаше 5 игра защото я смазаха.
И друго ми е интересно - какво ще измисли Дарина за да не я пратят ратай, щото май за болестите вече не и се връзват

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 11:16 от djoleva

# 40
Джоли, ако Ленчето е фермер тази седмица, което все по-вероятно ми се струва, сигурно Вилето ще е ратай и дуелист. Та на Дарето ще ѝ се размине ратайството, ако прогнозите ми се окажат верни. Но, да видим ще ни изненада ли Ивона с избора си. Simple Smile На Валерия също ѝ е време за ратайство, стига с тоя имунитет, нека друга го спечели най-сетне, така, за разнообразие, ех. Simple Smile А Дарето ще я дръпнат на дуел, нема страшно. И Франческа. Simple Smile

# 41
  • Варна
Малко отклонение... хора... реших анкетката да попълня. Кажете ми моля ви се какви точно са правилата за излъчване на финалната четворка и каква би могла да бъде конфигурацията? Обикновено са две жени и двама мъже или... може само жени или мъже или пък в отношение 3 към 1 или на 100% на финал или само жени, или само мъже?

# 42
Спирит, понеже Буба написа, че са две жени и двама мъже финалистите, затова пуснах анкетата в този вид. Simple Smile Сега ще уточня - две жени и двама мъже. Simple Smile

# 43
Финалистите са двама мъже и две жени 100%! Разбрах че е имало и нещо като дуел между мъж и жена, но не съм гледала предишни сезони и не съм сигурна дали съм разбрала правилно!

# 44

Точно и аз изказването за обувките не го изтълкувах като заяждане. Може би Вили ако го беше казала с по друг тон всички щяха да я разберат правилно.

А, именно, точно за това говоря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт