Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 002
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 45
Алиена , точно така разбрах и аз подхвърлянето за обувките. Независимо от тона.
Треперех вместо тях докато се движиха с менците, докато слизаха по пироните...каквито и подметки да имаш, заради калта така ще отхвърчиш...като Яни.
Това, че не са ни давали как Ивона интригантства , не значи , че не е вярно. Аз не харесах мисленето и след онази историческа игра в която упрекна победителите, че не са паднали за да спечелят луканки за всички. Вече сме го говорили, не ми се повтаря. Но защо я даваха в юртата на мъжете как размахва ръце и ги уговаря да саботират Дарина, а не дадоха звук, за да преценим сами "левъла"?
Интересно ми стана, че пуснаха на всички култовия разговор Елена -Владо. Досега го знаехме само зрителите, а сега всеки фермер ще е запознат с манталитета на гладиаторката. Дали не следва фермерство на Елена и подготвят почвата за нови скандали ? На ясно са, че Ленчето се стреми към победа повече от всички ( според Гинчев са Елена -Станко - Ивона ) , но подплатено с циничното изказване, че работата няма значение , само битките, дали няма да и изиграе лоша шега?
Ще бъде интересно , искам Елена фермер . Няма как Вили да не е ратай , Валерия е част от 3-ката "Мога,но не искам". Като тя май и не може , но любовта я пази.Yum

# 46
 Tary, аз треперих през цялото време. Макар, че  гледах отчасти. Не може такива силови игри за жени да слагат. Опусимите прекалиха в търсене на зрелища. Гадно ми беше. Нито едната не вкара закачка или хумор.

Да, разговорът - браво, че им го пуснаха, сега всички я видяха.

# 47
Валерия не е част само от тройката, както видяхме и Ивона я пожали, въобще тя е малко по- умна и сдържана от Виолета май и добре си прави сметките да не се навира в очите на другите.

# 48
Валерия не е част само от тройката, както видяхме и Ивона я пожали, въобще тя е малко по- умна и сдържана от Виолета май и добре си прави сметките да не се навира в очите на другите.

Hands Plus1

# 49
И аз искам да знам кои са четиримата финалисти.
Ох ,анкетата -еми трудно ми е да опердея 2 жени,то и една ми е трудно.

# 50
А аз смятам, че Валерия е по-проста и от Вили, за по-сдържана - да, трудно ѝ е да си формулира мислите в думи, затова сигурно си мълчи повече. Е, и малко по-възпитана, предполагам. Но по-умна - в никакъв случай. Simple Smile
Тари, и мен на на такива мисли ме наведе излъчването на разговора на Ленчето с Владо Николов, че тя ще е следващият Фермер, точно като че подготвят почвата ми се стори. Simple Smile Пък е и много вероятно Ивона да я избере, стори ми се, че доста наблегнаха на това, че се харесват двете при избора на втори дуелист.
Бубе, и аз искам инфо за финалистите на лични, ако имаш. В темата спойлери не искам, че го видяхме господина с червените буквички. Twisted Evil

# 51
Малко отклонение... хора... реших анкетката да попълня. Кажете ми моля ви се какви точно са правилата за излъчване на финалната четворка и каква би могла да бъде конфигурацията? Обикновено са две жени и двама мъже или... може само жени или мъже или пък в отношение 3 към 1 или на 100% на финал или само жени, или само мъже?
Когато останат 6-ма, съответно трима мъже и три жени, всички участници влизат за ден-два във Фермата и гласуват за по един финалист от всеки пол.След това има дуел във самата ферма между другите двама.И така на финал са мъжа и жената, избрана от участноците и мъжа и жената, победили в поседния дуел.

Иска ми се Елена да стигне финал.Харесва ми начина и на мислене за играта.За другите финалисти залагам на Яни като мъж избран от участниците и Станислав от дуела.От жените Валерия или Марина от фермерите, а Елена от дуела.

# 52
    С нетърпение чакам избора на фермер.Любопитно ми е Виолета дали ще промени поведението си спрямо Яни след снощи.Иначе е злобна и тъпичка,но исках тя да победи снощи.И понеже доглеждахме Челси- Ман. Юн. , децата
 са ходили в къщата на дуелистите ли?
      Ивона ми се видя страшно демотивирана снощи,а уж е влязла за финал.

# 53
Да, децата ѝ са ходили, но не го дадоха.

# 54
Така ли? Това не съм го разбрала.
Може би самата Вили не е позволила да ги снимат.

# 55
  • Другата България
За първи път снощи не гледах внимателно, дори превъртах - направих грешката да прочета спойлера. Grinning
Но все пак да си кажа мнението набързо.
Не ми допада Виолета и това е. Изказването за обувките - начина, тона, ехидната усмивка и изражението на лицето говореха красноречиво, каквото и да е искала да каже прозвуча....
Но какво друго да се очаква от човек, чиито приоритети са какви маратонки има, а не знае кое въстание е избухнало през 1923 година...
И самата Ивона има вина за отпадането си не защото е по-слаба физически, а просто защото се предаде предварително - нищо общо с предишната жена, която се раздаде на макс на първия дуел. Дезориентирана, хаотична, без никакъв хъс, обувките ѝ бяха най-малкия проблем. И аз мисля, че явно ѝ е писнало и е решила да си ходи, станало ѝ е ясно, че няма кой от участниците да гласува за нея на финала, а продължаващото съжителство с хората във Фермата не би ѝ понесло повече. Това е и обяснението ми защо избра именно Виолета, след като на всички е ясно колко добре физически е подготвена същата. Няма кой да я победи на дуел, може би Валерия би го сторила, но не съм много сигурна.
Както и да е, сега очаквам хвалби колко е велика, прегръдки от Гинчев и Алек /същия Алек, който преди време я изправи на другарски съд и не искаше да я вижда Mr. Green ooooh!/, закани как ще бъде на финал и разни подобни. Просто снощната победа ще я накара да си повярва ту мач.

# 56
Така ли? Това не съм го разбрала.
Може би самата Вили не е позволила да ги снимат.
Иван и каза нещо от сорта че била превъзбудена и тя каза че е защото си е видяла децата и специално си била направила тениска с тяхна снимка за дуелите.
Интересно, защо в началото ни показваха срещите на дуелистите с близите им, а вече не.

# 57
Аз пък си мисля, дали Ивона не подцени Виолета убедена в това че тя е най подготвената от жените.
Много нахакано избра Виолета, много беше сигурна в победата си.
Та и затова да е била толкова зле на този дуел.
Но според мен и това викане от страна на Яни допълнително я разконцентриеаше и объркваше.
Не и помогна Яни въпреки че беше на нейна страна, по скоро и навреди.

# 58
А аз изобщо не мисля, че Ивона е била демотивирана да спечели, че се е отказала. Беше убедена, че не може Вили да е била по-бърза от нея в някоя от игрите... Просто реши да покаже колко е силна, затова избра Вили, както и Джоли е написала.. Вили е по-бърза, по-пъргава от леко тромавата и отпусната Ивона. Изобщо не приемам Ивона за силна, което показа и вчерашният дуел - беше силна, когато тя си подреди точките, вчера я победиха.
 Добре, че нямаше висене на греда. 😂 А ми се искаше, каква съм гаднярка. 😂

# 59
  • На морето!
Аз си мисля, че на финал ще са Алек /от дуелите/ и Гечо избран от участниците.
От жените Валерия от дуел и Марина от участниците.
Не бих искала да са те, но предполагам така ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт