Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 172
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Тъпо или не, има си правила. Правилата се спазват, всяка игра има право да си определя такива, каквито реши. На мен лично ми допада, че не може да се наговарят чак толкова, грозно е. Щяха да ги изтърпят, но... Нямат спирачка. Иначе, лесно й беше на Ленчето да критикува другите фермери,а тя... Тиха, тиха. Франческа... Разочарова ме. Май доста навлезе в схемите и играта, ИЗЖИВЯВАТ е като шахматистки и явно им хареса. Е, не може винаги. Ще е интересно утре.

# 181
  • ново
Защо ли ме се струва, че фермерството на Елена ще приключи много бързо. Smiley  Дали е възможно да я детронират?

# 182
Озадачена съм. Нима хора на продукцията са денонощно край фермерите? Този разговор разходка заснет от няколко страни  ..... няма ли местенце без камери ? Странно, като по сценарий.
Тая Еленааа, през цялото време нарежда и прережда варианти и накрая " ..нямам схема".
Правилно я разгадахме Еленката, че не е читава , продуцентите го потвърдиха - хемелеон...колеблива...
Утре ще е интересно.
Импийчмънт на фермер ? Стига, бе, ще надминат Брадъра по обрати.
Мнение от фейса : "Абе махайте ги тези помиярки от формата. Формат славещ се с трудолюбие го превърнахте в интригантски."

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 22:41 от Tary

# 183
Защо ли ме се струва, че фермерството на Елена ще приключи много бързо. Smiley  Дали е възможно да я детронират?
Ами не знам.
А представете си дисквалификация

# 184
  • ново
Бабабар с Франческа да ги дисквалифицират. Това момиче толкова екзалтирано, ако беше навън щях да си помисла, че е употребила нещо Close

# 185
  • Пловдив
Аз си мисля, че по-скоро ще ги изтипосат пред всички и ще излъчат разговора. И после - другите да решават, или по-лошо, дуел между тях и остава едната, или... Не знам какво драматично може да се случи, че чак да се наредят пластовете. Другото интересно ми се видя, че Вили май е вече свободен електрон. Сиктирдоса Яни. Беше се поотдалечила от Бентлито и Алек. Интересно е къде ще се залепи.

# 186
  • Вестерос
Според мен могат да ги пратят на дуел една срещу друга Grinning

Кой е разговорът между Владо и Елена?

# 187
  • Пловдив
Че не е отишла да бачка, а за парите.

# 188
Даас дуел една срещу друга ще е интересно.Да ги видим великите схеми на Ленчето тогава.
Как ще  подхлъзне сама себе си.

# 189
И аз подозирам дуел една срещу друга

# 190
Значи, ако правилно съм разбрала, против правилата е фермера на седмицата да обсъжда предстоящите решения и да ги съгласува с друг участник/ци ?

И сега като се замисля, да не излезе, че не само, че продукцията не ни манипулира, ами и ни спестява плетенето на схеми, което явно си върви доооста отдавана? /почесващ се емотикон/

Аз да питам тревожно, кой издои вечерта животните?

Тифани, разговора между Владо и Елена се проведе на ратайския бряг, по време на ратайството им. Елена надлежно и напречно му обясни, че само той се тревожи да се свърши работата, всички останали се тревожат за паричната награда.

Преди няколко страници, някой пита за Ивона в днешните интервюта. Това момиче не даде думата на водещите, не каза нищо ново, преразказа мотивационното си писмо от 8 страници, като през цялото време говореше енергично и се усмихваше.
Аз ги разбирам участниците защо не са я харесали, с изключение на Яни, който има нужда някой да му говори нон стоп и да му налива самоувереност  и самочувствие.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 22:58 от нианта

# 191
  • Буркина Фасо
и двете нарушават правилата , а ще излезне едната след дуел. а стига де.  Laughing

# 192
Не разбирам ако има сценарий , то тогава се обезмисля формата с единствения победител, става сериал с хонорар, а ако има 24 часа наблюдение, ще си позволят ли така да се компрометират сами, нищо не ми е ясно

# 193
и двете нарушават правилата , а ще излезне едната след дуел. а стига де.  Laughing

И както загатват водещите май ще казваме "Довиждане" на поредната приятелка на Елена.
Опитвам се да си представя физиономията на Гинчев като гледа тези епизоди, Франческа е егати и двойния агент.

# 194

Аз да питам тревожно, кой издои вечерта животните?

и аз това се зачудих. Както маазничко й тръгна фермерството, ама кой дои и рина през това време?

Общи условия

Активация на акаунт