Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 145
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 165
  • Буркина Фасо
Пратете и на мен ЛС за 4-мата финалисти или напишете тук в скрит текст.Благодаря.
Не разбирам защо заради 1-2 персони,трябва всички спойлери да си ги коментираме на лични.Досадно ми е.
спойлера го чете цял свят и няма смисъл от него. може да се коментира от всеки.
същият текст , но написан на лични го четеш само ти.  така се запазва тайната.

# 166
Еми браво на Бентлито... отново.

# 167
Тая Вили много яка бе, и височка.
Тр, Ивона, да избере Франческа, що се обърка нещо...
Е гати и късмета на тая Вал!!! С нищо правене, с ограничен речник и малко плитки и муцки, + късмет се стига далеч!!!

# 168
Да, битка между Валерия и Виолета би била доста впечатляваща.
Между другото гледам ги сега и си мисля миналогодишните отборни битки за бедни и богати бяха много интересни, как се хвърляха в игрите, а тези са ми малко скучнички.

# 169
Намирам за адски глупаво да санкционират играчи защото правят стратегии...Не сме във ББ все пак.Защо от продукцията не разберат, а и част от зрителите, че това не е игра бързи,смели,сръчни.Ако човек е умен, никога няма да се остави да бъде манипулиран.

# 170
И аз така мисля. Peace

# 171
  • Вестерос
Тъпо е да

# 172
МОЛЯ, СПОЙЛЕРА ДА МИ СЕ ПРАТИ Grinning

Харесва ми този епизод.

# 173
Боже, толкаво скеле за едни марули?!
Тука маруля не се покрива, тя си държи на снега...за 15 корена изхабиха сума ти и матриЯл. Тия чама за нищо го немат

# 174
И аз искам финалистите на лични, благодаря!

# 175
Абе тъпи или не , явно е против правилата, а и тия прекаляват.
Хубаво е нека си имат схеми, нека си правят стратегии но всичко си има граница, а и ако са предупредени веднъж ми да спрат за малко бе...ама не.

# 176
Аааа, не може така, да ги санкционират, тия ги наредиха хората

# 177
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А кой праща съобщенията?

Ако Елена е толкова умна и иска да спечели парите,сега е момента да прати силен играч на дуел,като Валерия(която отново печели имунитет Rolling Eyes )или Марина.Не виждам какъв интерес има Елена от това да изпрати Дарина,която нито е симпатична на участници/зрители,нито й е силна конкуренция.

# 178
Тъкмо се вкара интрига и айде.. санкциониране..

# 179
Елена лъже, та лъже, повлияна от това,че издадоха разговора й с Владо, сега се опитва да се изкара честна, па  който поверва, поверва, ще трябва да си изчиства имиджа до края остава малко...

Общи условия

Активация на акаунт