Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 186
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 780
Гледай по-добре епизодите.
И на мен ми се е случвало Grinning

# 781
  • Буркина Фасо

Силата на никотиновия глад е неземна.
е как пък тази неземна сила не му вдигна задника за да поработи малко ? това не е оправдание. утре може да поиска да убие някой понеже изпитвал никотинов глад.
това не е глад - това е зависимост.

# 782
Гледам го много внимателно.Цяла седмица не са го давали прав.Все лежи.Бурканчето му стана като израстък на ръката.Това ли да гледам ? Иначе реве за цигари.80-90% от фермерите са пушачи.Ако всички започнат да лежат, дали ще ги получат ? На него никой нищо не му казва, разсъдрили се на Калоян моля ти се, че си прави нещо...

# 783
Явно и ти си от тези които вярват сляпо на всичко което им се показва в епизодите. Като няма живо излъчване не можеш да знаеш кой какво прави и какво е свършил. Аз пък най-малко ще повярвам на приказките на Станислав или на сглобени кадри.

# 784
Тази седмица никой мъж не работи. Е, именно де, нали са в ролите на жени? Те да правят нещо? Не съм на тяхна страна за това, че за нищо не стават, но не работеха преди.
Евала сега на ВиВ.

Калоян още малко и ще ревне.

# 785
  • Буркина Фасо
Франческа даде фира

# 786
Сигурна съм, че Елена тайничко се надява Франческа да отпадне.

# 787
Хайде Иван пак напада Елена. Той пък откога се изживява като морален стожер.

# 788
Елена била в шок.Голяма смешка.
Сигурна съм че изобщо не и пука за Франческа.
На тая не и пука за нищо и никой и ..не само във фермата .Така мисля.

# 789
Хаха ето колко работи Иван. Нали вярвате на всичко което ви се показва. Това означава, че Гинчев е най-големият мързел там.

# 790
Смятам, че това и е била идеята, за да си уреди още една седмица като фермер и защита, но вече няма правилен ход, всички я разбраха и направо да си ходи, че ни зрители, ни фермери ще гласуват за нея, поне да не се мъчи.

# 791
  • София
Пуснете анкета за следващата жертва на Елена, аз залагам на някоя от В-тата  Mr. Green

# 792
Гинчев ФАна диабет с това сладко.
Ще пощръклее от толкова захар.

# 793
  • Буркина Фасо
Смятам, че това и е била идеята, за да си уреди още една седмица като фермер и защита, но вече няма правилен ход, всички я разбраха и направо да си ходи, че ни зрители, ни фермери ще гласуват за нея, поне да не се мъчи.
преди седмица така говорехте за Дарина.  Laughing

# 794
До дуела има време. Ще оправи нещата. Според мен Иван и Андрей намекнаха, че Франческа губи дуела и прави Елена фермер на седмицата отново, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт