Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 192
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 765
Оф мъжете много са настръхнали срещу Калоян. Ако стигне на финал не виждам кой от тях би гласувал за него.
Екстра.

# 766

Аз мисля че това не му е първи буркан.Изчегъртал е няколко.
Съмнявам се, това си е къртовски труд.  Laughing
Силата на никотиновия глад е неземна.

# 767
  • Пловдив
Обаче, какво ли не прави човека за една цигара. Чак и принципите си престъпи и взе да чепка вълна, горкия. Ох, големи наркомани са, Това пушачите са някакъв ад. Но, прави са за Калоян, той СЕ скатава, ама тарикатски, без лежане. ВиВ са супер, браво на момичетата. Абе да се стегнат и да си свършат работата, защото е голяма излагация две седмици подред.

# 768
Обаче, какво ли не прави човека за една цигара. Чак и принципите си престъпи и взе да чепка вълна, горкия. Ох, големи наркомани са, Това пушачите са някакъв ад. Но, прави са за Калоян, той СЕ скатава, ама тарикатски, без лежане. ВиВ са супер, браво на момичетата. Абе да се стегнат и да си свършат работата, защото е голяма излагация две седмици подред.
Точно затова го харесвам! Хем си почива, хем го прави хитро.

# 769
  • София
Възможно е. Аз съм непушач, така че чувството ми е непознато. Но това сладко, като го гледам, е станало като маджун, та със сигурност не е никак лесно да се изчовърка, щом криви вилиците и лъжиците.  Laughing

# 770
Възможно е. Аз съм непушач, така че чувството ми е непознато.  Simple Smile
Бивш пушач съм.Ама бях мноого сериозен пушач.Разбирам го Ванко, добре го разбирам.И буркана е в състояние да изгризе.

# 771
Ей как вменяват на зрителите, че Калоян нищо не прави. Това явно им е стратегията на пишман мъжагите.

# 772
Ами той нищо не прави? Какво да покажат?

# 773
Жената разказвач пак ни вменява отрицателни чувства към Елена. Оляха се тази година Иван и Андрей просто.

# 774
Гинчев прави ли нещо ? Издразни ме, че Калоян не се защити, който върши 5 пъти повече работа от него.

# 775
  • Пловдив
Ей как вменяват на зрителите, че Калоян нищо не прави. Това явно им е стратегията на пишман мъжагите.
Напротив, нищо не вменяват, показват нещата, както са. Даже не само не вменяват, а го защитават и тънко говорят против 4 ката.
А Яни прави грешка и се опасявам, че великата фермерка без нито едно фермерско решение, ще го обработва нещо, а и настройва другите срещу себе си, а не бива. До сега успяваше да се хареса на всички. 

# 776
Съмнявам се някой може да ни вмени отрицателни чувства към тази мърла Елена. Нито сме толкова глупави, нито сме наивни.За два месеца самата Елена доста добре се погрижи за тази неприязън.
Браво на Станко че каза истината за Елена.

# 777
  • София
Браво на В и В, отсрамиха нежната част в предаването.
Яд ме е, че Яни да се сложи викни Елена на ездата Close

# 778
Гинчев прави ли нещо ? Издразни ме, че Калоян не се защити, който върши 5 пъти повече работа от него.
Май от тази седмица си почнала да гледаш Фермата.

# 779
Май от тази седмица си почнала да гледаш Фермата.
Днес ми е първият епизод Simple Smile

ПС:не съм жена

Общи условия

Активация на акаунт