Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 122
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 855
  Отвътре ѝ идват нещата, а не са обмисляни задълбочено. 
Значи без да мисли направи куп "злини" , а представяте ли си ако вземе да мисли Mask
Имаме си роден злодей ,  Ела Де Вил Smile , а ние се гъбаркаме с нея.
Някой чу ли какво каза Иван като обяви, че ще подкрепя Дарина. Нещо се закле ама какво.... После излезе вънка и заблъска по стената викайки Дарина. направо на бежанец приличаше , с размъкнат анцуг, качулка , чехли обути с чорапи....смех.
И друго не чух , завивайки се през глава Стани коментира за Калоян, че го е нахокал неоснователно , а той му отвръща любезно ...и тук се объркаха диалект и приглушен говор и не чух добро или лошо казА.
Щото Калчо ми е любимец и да знам да се прицеля ли в Станко или не ?  Mask

# 856
Тари, Станко се чудеше колко добър човек е Калоян - Станко го хока, той мълчи. Нещо такова, нищо лошо. Simple Smile Не мога да му пресъздам точните думи. Simple Smile Правилно си чула.
А за Елена - още не изключвам възможността всяко нейно действие да е преднамерено и с избора на ратаи тайничко да се надява самата тя да избегне дуел с Франческа - все пак има шанс да отпадне и от Дарина, нали, Дарина не толкова слаба и бавна. Simple Smile И пак от водата суха излиза Елена, ако е имало умисъл изобщо, защото не праща дружката си срещу Марина. Но, може изобщо да няма такова нещо, разбира се. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 15:55 от Ензим

# 857
  • София
Някой чу ли какво каза Иван като обяви, че ще подкрепя Дарина. Нещо се закле ама какво.... После излезе вънка и заблъска по стената викайки Дарина. направо на бежанец приличаше , с размъкнат анцуг, качулка , чехли обути с чорапи....смех.
Не, не чух, а два пъти връщах. Нещо в смисъл, че ако Дарина бие на дуела, нямало да прави еди какво си, докато е във фермата.  Rolling Eyes

# 858
Да, по-скоро му се възхищаваше, че е възпитан и сдържан дори и като го хокат. Не бързай да му се прицелваш. Smile

# 859
Станко е от хората които викат скачат но не са лоши.Такъв като него ще те направи на две стотинки но ако се нуждаеш от помощ ще дойде без да се замисли...и после пак ще те направи на две стотинки.

# 860
Да, по-скоро му се възхищаваше, че е възпитан и сдържан дори и като го хокат. Не бързай да му се прицелваш. Smile

Да,  беше очарован от факта, че Калоян си е останал услужлив дори и след като го навика преди това.
На Станислав в повечето случаи не му разбирам нищо, особено когато засили самоковския диалект.

# 861
Такъв като него ще те направи на две стотинки но ако се нуждаеш от помощ ще дойде без да се замисли...и после пак ще те направи на две стотинки.

Ох, все едно мен описа   Mr. Green, затова го харесвам аз него значи  Wink, ама много трудно му разбирам, не стига, че на диалект говори, ами и бързо  Crazy

# 862
Аз всичко си му разбирам на Станко.
Диалекта му  е почти като нашия.
Рая и аз съм като Станко
Само че се различавам от теб .Говоря бързо и  му разбирам диалекта

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 15:58 от djoleva

# 863
Не вярвам на франческа. Тя също кроеше пъклен план, а сега твърди, че Елена е виновна за всичко, а тя просто се е подвела. Но ние имаме очи и виждаме, че има и черно и бяло..

# 864
За мен Елена нито е умна, нито е стратег , нито е схемаджийка. Имам си чувството , че някой - Мара ли или мъж от анкетата и е направил схема, която тя си е втълпила в главата, и сега при промяна на дадени обстоятелства тя дори не може да си размърда  мозъка и да вземе адекватно решение. И се оплита все повече и повече. А дори не е и добър човек, щото е неискрена.

Как искате да я дадат , че гали кучето. То нали е в обора, а тя там стъпи снощи за втори път за 58 дни.

# 865
Точно в това се състои "гениалността" на Елена - успя да накара Франческа да мисли и действа като нея, дори и сама да измисля ходове. Аз съм на мнението на Mesmunda, че този "талант" ѝ идва отвътре. Елена не си е търсила нарочно жертва/пионка. Сближиха се оплаквайки закланите животни и нещата се получиха естествено.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 16:13 от pip4i

# 866
всъщност какви са и реалните прегрешения на Елена, освен че си мислеха на глас ако този избере , еди кой си и т.н. и последното го чух, че се гласяха да наредят Гинчев, какво друго е направила, не съм гледала  newsm78

# 867
Фермерът на седмицата няма право да обсъжда с друг участник избора си на ратаи и на дуелист. Пишело го на 8-ма страница от Правилника на Фермата. Веднъж получила предупреждение от продукцията, но продължила да схемаджийства и я "наказаха".

# 868
Благодаря на всички които ми отговориха  newsm51
Какви добри дами сте, отървахте го Станко.  #2gunfire
Ама да се извини не се сеща, а момчето е чувствително. Има и такива хора, а от незаслужена обида най много боли.
Да видим довечера защо Бети ще яхне метлата .

# 869
а за другите фермери защо е схемаджийка, те все това говорят и преди наказанието

Общи условия

Активация на акаунт