Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 138
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 840
Как може да не знаеш кой е Дучето?
Е как кой? Не беше ли ня'къв там в ЦСКА-то? Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
А Гечо пък беше написал "Федерико Мусолини", ама му го признаха Simple Smile
Що? Той Гечо на училище е ходил, диплома има. Щом го е написал, значи е така, може ти да се бъркаш нещо. Grinning
Сега сериозно. Наистина ли не знаят кои са предшествениците на Борис III? Само 2-ма са, не 20. Тъжно ми стана, че само трима участници отговориха. Confused Непростимо ниска обща култура се демонстрира от началото на предаването.

# 841

Доста ниско е образователното ниво на 90 процента от участниците, наистина са за подигравка.
Абсолютно си права. Но защо ?
Два въпроса непрекъснато са коментирани и повтаряни през годините - атентата в "Св. Неделя" и спасяването на българските евреи.
В светлината на последните хибридки на Русия за спасяването на част от бг евреите се ужасих от незнанието им. Това са хора в активна възраст, някои много близо до средното или висшето школо . Какво става ? Как се биеш в гърдите , че си патриот , а не знаеш тези 2 факта ? Училището ли е виновно, семейството, самите хора ?
Не и вярвам на Еленка, че няма схема. Референдума и листчето с имената на гласувалите са си баш многоцелева схема . Изпрати Дарина , защото след скандала за недокоснатото ядене се зарече , че Дарина си отива.Чух го Mask  И като казвам, че е егоист с краткосрочно виждане - първо се оправда , че праща Иван по молба на Фр , после за да се направи , че няма схеми и дъра-бъра смени и двамата нарочени. Отърва се в момента , а за Фр може после да се е сетила. Няма да си признае , устройва я заминаването и на едната и на другата. Видяхте ли, че веднага се лепна за Алек  да се прави на объркана. Стратегия !  
Една се прави на болна , друга на объркана, трета е "добър човек ".....и всички са еднакво зле . Mask

# 842
Смеем се на Гечо , а Ванко беше се изцепил -" Берлускони"

# 843
От чисто психологическа гладна точка Елена наистина е много интересен случай. Аз обичам да изучавам хората, а тя си е цяла енциклопедия по комплекси и лошотия. Страхлив човек, който грам не знае какво да прави със себе си. Наистина си е за психолог, но точно тези хора, които са за такава помощ, са последните които ще я поискат.

# 844
Смеем се на Гечо , а Ванко беше се изцепил -" Берлускони"

Joy Аз се скъсах от смях на неговия отговор, но това си беше шега, която да замести незнанието. Ванко не е изключение от правилото. И той е проспал годините за образование.

# 845
От чисто психологическа гладна точка Елена наистина е много интересен случай. Аз обичам да изучавам хората, а тя си е цяла енциклопедия по комплекси и лошотия. Страхлив човек, който грам не знае какво да прави със себе си. Наистина си е за психолог, но точно тези хора, които са за такава помощ, са последните които ще я поискат.
+1. Както и Дарина Wink С разликата, че в Дарина не виждам лошотия.

# 846
Дарина е някак по-елементарен случай. Типичната жертва, с което манипулира хората за своя изгода. Лошотия няма, но също е страхлива и никога виновна. Такива бол...
Виж Елена е друго ниво странен случай. Там има много да се работи.

# 847
Съгласна съм. Познавам много "Дарини", но не и такива като Елена. Елена е много по-сложна, защото е и прикрита.

# 848
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Елена не прати Франческа ратай(и да я спаси от дуел) с Дарина,защото знаеше,че на многострадална Геновева не може да разчита в обора и искаше Марина да върши работата,за да може Елена да си мята краката по цял ден и да няма задължения с животни и градина...

Елена ми се струваше по-хитра,а тя - грешка след грешка.Започвам наистина да си мисля,че няма схема,а просто хаотично взема решения и естествено,си играе много зле играта.

# 849
Скрит текст:

Доста ниско е образователното ниво на 90 процента от участниците, наистина са за подигравка.
Абсолютно си права. Но защо ?
Два въпроса непрекъснато са коментирани и повтаряни през годините - атентата в "Св. Неделя" и спасяването на българските евреи.
В светлината на последните хибридки на Русия за спасяването на част от бг евреите се ужасих от незнанието им. Това са хора в активна възраст, някои много близо до средното или висшето школо . Какво става ? Как се биеш в гърдите , че си патриот , а не знаеш тези 2 факта ? Училището ли е виновно, семейството, самите хора ?
Не и вярвам на Еленка, че няма схема. Референдума и листчето с имената на гласувалите са си баш многоцелева схема . Изпрати Дарина , защото след скандала за недокоснатото ядене се зарече , че Дарина си отива.Чух го Mask  И като казвам, че е егоист с краткосрочно виждане - първо се оправда , че праща Иван по молба на Фр , после за да се направи , че няма схеми и дъра-бъра смени и двамата нарочени. Отърва се в момента , а за Фр може после да се е сетила. Няма да си признае , устройва я заминаването и на едната и на другата. Видяхте ли, че веднага се лепна за Алек  да се прави на объркана. Стратегия ! 
Една се прави на болна , друга на объркана, трета е "добър човек ".....и всички са еднакво зле . Mask
Аз съм доста предубедена вече към стратегическото мислене на Елена. Според мен тя просто има талант...хайде, да не го наричам така, защото е некрасиво, но да речем, че ѝ е вродена способността да настройва с лекота хората един срещу друг, оставайки встрани като наблюдател и с чисти ръце. Де факто това и постигна с референдума, който проведе и после удобно издокладва на двете ратайстващи. И преди това имаше подобни случки, в които пускаше въдица на останалите и те захапваха кукичката. Отвътре ѝ идват нещата, а не са обмисляни задълбочено. Затова и когато трябва да излезе от някаква извънредна ситуация, тя изглежда объркана и не реагира правилно.

# 850
Бютихолика, а защо тогава изобщо трябваше да прави Дарина ратай?! Shocked Можеше да спаси Франческа от дуел, ако я прати на ратайския бряг с Марина, праща Марина на дуел и готово. Но, какво и как мисли Ленчето, това няма как да знаем.  Mr. Green  Дали изобщо е помислила кого и защо прави ратай, сякаш не.  Simple Smile Явно наистина при "наказанието" е била объркана и е действала първосигнално - праща Дарина, защото ѝ е неприятна, но не се е сетила какво ще последва...

# 851
Елена се паникьоса след като Иван ги нахока за схемите и реагира абсолютно първосигнално. Нямаше много време да измисли схема и каза това, което първо и дойде на акъла.
Дарина - защото я дразни.
Марина - защото работи.
Нито помисли за Франческа в този случай, нито какво ще става от сега нататък. Елементарна грешка, което повлече след себе си много проблеми за нея.

# 852
  • София
Ами то не е нужно кой знае колко време, за да се сети как ще се развият нещата в перспектива. Аз лично отказвам да повярвам, че не го е съобразила, както и на претенциите й, че е толкова глупава и наивна. Не показа такова нещо в играта досега.

# 853
Много ми хареса, как Фр. я успокои, че никак не може да оправи нещата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 854
Според мен Елена не е глупава, глупави са всички, които й се вържат на акъла. Буквално този референдум всеки можеше да си замълчи и да каже "Ти си фермера, ти си преценяваш", но не нашите умници си изказаха мнението, след което заради нея последва и скандал между Гечо и Гинчев. Единственото, което мога да кажа - БРАВО, това момиче има талант да манипулира, колкото и да се прави.

В крайна сметка тя излезе с чисти ръце и в никой скандал не е замесена, нищо че тя го "започна". bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт