Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 156
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 825
Аз си спомням, че в началото веднъж дадоха Анитка да ги подкарва нанякъде. И беше много сладка, една такава шареничка, сред кравите Grinning
Не знам как така може да сте толкова толерантни към простотиите и явните лоши качества на някой, който харесвате, а да гледате под лупа и да изтъквате и най-малката грешница, на някой, който не ви е симпатичен. На това му се вика нарочване. Но, всеки си знае за себе си, а и, както стана ясно, мотото на темата е "Не съм длъжен на никой нищо да обяснявам", та няма значение.
Аз преди време казах, че ми се струва, че Виолета изобщо не говори и не мисли за децата си, но се оказа, че не е така, а просто не бяха го показвали.
А причината Яни да покани Елена на ездата е, че тя подскачаше, вдигаше ръце и викаше "Аз, аз, аз" Grinning, не е нужно да го изкарваме слагач и подлизурко. А и не видях някой от останалите да изглеждаше разочарован, не е като да е вечеря това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 826
  • somewhere near the sea
Янето си е много хитър, да ви кажа. Според мен извика Еленка на езда, защото отсега събира точки за финала. Прави си сметката момъкът. Омайва пчеличка след пчеличка.

# 827
  • Варна
Е, не ни показват достатъчно, това е... Ленчето при всички положения има подход към животните, но, както и преди казах, веднъж не сме я видели да обърне внимание на кучето, а то е такава душичка, само като му видя погледа... И то като кравите си тъпче в собствената мръсотия, милото... Много ми е жал за всяко куче на синджир, куче затворник. Sob Май наистина само за закланите животни ѝ е жал... Sweat Не вярвам да ѝ е забранено да разходи кучето, но или не ни показват, или наистина не ѝ пука. То и кравите нямаше да са целите омазани, ако ги водеха на паша, нали уж електронен пастир правиха, да не бяга добитъкът, дали ли са поне веднъж животните там?!? Аз поне не съм видяла. Важни са сплетните и скандалите, откъде ефирно време за такива подробности, за които говоря.... 😑

Леко допълнение, Ензим. Само за закланите животни, които е виждала я е жал. И приема само ако си в крайна нужда, а не просто да си натъпчеш търбуха, както тя хлипайки се опита да осъди решението на кой беше да заколят разгоненото пръчле, което ебаваше мамата на другите козички в обора. Тя самата така го каза. Естествено, че всяко нещо трябва да си има граници и всичко да се свежда до наложителна нужда или належащи мерки, а не до чревоугодничество, но коя е тя, че да определя на мъжете нуждите, особено при положение, че не виждам и веднъж да е дала идея за заместители на някои енергийни източници. Франческа май ще се окаже права, че е пълна каша в главата и.

Иначе милият Рошльо така жално и мило да гледа, че сърцето ми се къса. Но определено не ни излъчват всичко. Нищо чудно да го държат на синджира само, когато ходят да доят и чистят, за да не им се мотка в краката и освен кравешки да получават и по някоя кучешка опашка през лицата доейки. През останалото време, когато са затворени вече животните, а това никога не са били излъчвали досега, кученцето да си щъка там свободно и не просто да сигнализира с лай, а да гони ефективно натрапници разни от гората, точещи лиги по курника най-малкото.

# 828
СПоред мен се коментира най-яростно постъпките или бездействието от предната вечер,защото ни е най-прясно.Аз Дарина не я трая,както вече съм писала,ако щете само  маниерът  на говорене ме вбесява.Но тя не е показвана много ,затова съм я "оставила" да си почива от моята неприязън.Сега на дневен ред е Ленчето,затова ни е в устата.
 Аз не мисля,че Яни има кой знае какви задни мисли в това,да покани Елена на езда.Просто така се получи,а и тя може да язди.Ама и тя не написа нито един отговор-тъпа ли е или се прави на такава?!

# 829
А видяхте ли Вили как беше написала "ФердинанТ" JoyJoy Рива! На дуела между Яни и Папи, Яни също беше допуснал такава тъпа грешка, ама не помня на кое име. И всички си затварят очите, няма забележка, няма нищо. А Гечо пък беше написал "Федерико Мусолини", ама му го признаха Simple Smile

# 830
Аз мисшя че досега Елена почти не е писала отговоро, май и самия учител спомена нещо такова.
Явно и за това не иска да поеме отговорност или пък знае но не иска да отговаря.
Лично аз съм втрещена от това бягане от отговорност от страна на една 30 г. жена.
Ако и навън е такава няма да и е лесно.

# 831
А, те на историческите игри са такива головодници повечето, че ако тръгнем да ги коментираме подробно, ще напълним пет страници с подигравки.  Joy А има за какво, има.  Joy Как може да не знаеш за атентата в "Св. Неделя" ? Как може да не знаеш кой е Дучето? Смях. Ама толкова си могат. Затова се и наговарят някои да дават една точка на алманаха, и интересно, че все в ролята на втори дуелист се виждат, щом така говорят.  hahaha Мнооого хитро.  Mr. Green

# 832
Аз мисшя че досега Елена почти не е писала отговоро, май и самия учител спомена нещо такова.
Явно и за това не иска да поеме отговорност или пък знае но не иска да отговаря.
Лично аз съм втрещена от това бягане от отговорност от страна на една 30 г. жена.
Ако и навън е такава няма да и е лесно.
Явно и за това не иска да има деца, не може да поема отговорност.
И аз мисля че Яни мислеше да покани Калоянчик, попита дали трябва пак да е жена. И Ленка като заподскача "аз, аз, аз" и той я избра.

# 833
  • Варна
djoleva, аз хем я нищя Еленката, хем дера, хем раскоствам, на моменти обаче ми се ще да и бръкна У главицата на тази девойка. Не искам да и ставам застъпник, просто да я разбера искам. Защо такива нескопосани ги къдри. Красива е, природно интелигентна е, здрава е физически, добра професия има, не клошарства, също така по нейните думи сама никога не била оставала, така се случвало било, че всичките и връзки се застъпвали (хвърля старото, яхва новото гадже)... всичко би трябвало да и е наред, но сякаш не е. Все повече се убеждавам, че има нужда от професионална помощ (това последното въобще не го казвам подигравателно). Да и избистри там малко мисли, приоритети, стари спомени, да я вкара малко от малко в час. Нямам я дипломата и няма да си натяквам мнението като единствено вярното и прозорливото, но я е страх от провал именно защото никой май не я е милвал, когато е била още малка и го е карала на принципа "проба-грешка". Тя вече приема за по-малко оронващо грам никакъв отговор да напишеш, отколкото да дадеш там някъв отговор, който да се окаже пълна глупост и причина за подигравки.

# 834
Мии, да, излиза, че Ленчето е много несигурен в себе си човек - по една или друга причина. Тя за децата си го каза - страх я е да си помисли за такава отговорност, какво щяла да прави, ако се разболеят например.... Sad

# 835
  • ново
Ха, че тя Елена дори не знаеше кой е Владо Николов. За мен тя е емоционално ограничена, живее си в нейния свят, за това и е трудна комуникацията със съфермерите.
Интересно ми е Бети защо избухва? Не, че няма за какво, де Smile

# 836
  • София
Ленчето май се фръцна, че нищо няма да прави, защото Станко (май той беше)ѝ каза, че нищо не прави ли, не може ли, нещо такова ми се стори.. Simple Smile
Да, затова се фръцна, но не виждам защо, след като е самата истина. Дразни ме, че се прави на ударена, като й изкараха схемите пред всички. Ами имаш схема - ок, така си решила да играеш. Хванали са те - случва се, вдигни глава и застани зад действията си, вместо да се правиш на невинна, неразбрана и съсипана... Бляк!

# 837
Според мен Франческа снощи много хубаво и го каза на Лвнчето- наистина има нужда от помощ.
Ако я кара така рано или късно ще остане съвсем сама. Никой не иска до себе си човек не желаещ да поема отговорности, независимо дали е за колега, приятел или партньор.Всеки рано или късно си тръгва от такъв човек.

# 838
А, те на историческите игри са такива головодници повечето, че ако тръгнем да ги коментираме подробно, ще напълним пет страници с подигравки.  Joy А има за какво, има.  Joy Как може да не знаеш за атентата в "Св. Неделя" ? Как може да не знаеш кой е Дучето? Смях. Ама толкова си могат. Затова се и наговарят някои да дават една точка на алманаха, и интересно, че все в ролята на втори дуелист се виждат, щом така говорят.  hahaha Мнооого хитро.  Mr. Green
Доста ниско е образователното ниво на 90 процента от участниците, наистина са за подигравка. Затова на мен ми хареса идеята на Дарина да четат алманаха. Ако ще и насила да е, ама малко от малко поне за нашата история да си влеят някаква информация. И Гечо, който подскачаше най-много срещу Дарина, беше от най-нуждаещите се в това отношение.
А мъжете затова искат всички да дават по една точка на алманаха, защото все единият ще е първи дуелист и гори, ако не са единодушни по въпроса... hahaha

# 839
Скрит текст:
А, те на историческите игри са такива головодници повечето, че ако тръгнем да ги коментираме подробно, ще напълним пет страници с подигравки.  Joy А има за какво, има.  Joy Как може да не знаеш за атентата в "Св. Неделя" ? Как може да не знаеш кой е Дучето? Смях. Ама толкова си могат. Затова се и наговарят някои да дават една точка на алманаха, и интересно, че все в ролята на втори дуелист се виждат, щом така говорят.  hahaha Мнооого хитро.  Mr. Green
Доста ниско е образователното ниво на 90 процента от участниците, наистина са за подигравка. Затова на мен ми хареса идеята на Дарина да четат алманаха. Ако ще и насила да е, ама малко от малко поне за нашата история да си влеят някаква информация. И Гечо, който подскачаше най-много срещу Дарина, беше от най-нуждаещите се в това отношение.
А мъжете затова искат всички да дават по една точка на алманаха, защото все единият ще е първи дуелист и гори, ако не са единодушни по въпроса... hahaha
Вярно, да.  Joy  Joy  Joy Миличките те..  Joy  hahaha
Гечо има диплома, не забравяйте. Naughty Никой друг не се похвали с това важно нещо, а той - няколко пъти, да не забрави някой.  Naughty  Joy

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 13:59 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт