Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 091
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 900
след 2 месеца във фермата някой се сети , че може да си направят палачинки.
и това са (следете ми мисълта) ... мъже hahaha

Следете ми мисълта...бих се учудила ако се бяха сетили или пък/ о чудо/ да ги бяха направили жените.

# 901
  • Буркина Фасо
след 2 месеца във фермата някой се сети , че може да си направят палачинки.
и това са (следете ми мисълта) ... мъже hahaha

Следете ми мисълта...бих се учудила ако се бяха сетили или пък/ о чудо/ да ги бяха направили жените.
ако се беше случило предаването щяха да го обвинят в сексизъм  Joy
как може да се допусне богините да се досетят за едни палачинки ? Бети е виновна , че не им е казала да направят.  hahaha

# 902
  • на село
Яни с готините уши, смях, ще се попикая с тях Grinning

# 903
Яни и Калоян-ГОЛЕМИ !

# 904
Тия двамата са родени един за деуг- Яни и Коко . За мен са хора с големи сърца!

# 905
"И ти си хубавец, я какви хубави уши имаш"
Още се смея .

# 906
  • Вестерос
Яни и Калоян- свеж полъх в предаването, много ме забавляват като са заедно Simple Smile

Елена сега съвсем други неща говори като е от тази страна, все едно не е правила същите мурафети на Дарина. Много ми е долна.

# 907
Гинчев да не говори простотии.Цяла седмица не пусна лъжицата и буркана със сладко и не стана от леглото.Той се изкара много работлив, като е измил едни чинии, и то в началото на седмицата...

# 908
Гинчев може й да е лежал, но нямат право му търсят сметка точно наставниците - да си му търси сметка и да го организира фермерката. Що не търсиха сметкана Гечо  когато стачкува?

# 909
  • Вестерос
Или на Елена и сие като саботираха мин,седмица

# 910
Елена пое отговорност за несвършената работа и призна провала си като фермер.
Гинчев се отрови от сладко и не работи.Ами фермерката е виновна...нали така беше с Дарина

# 911
Нали се има за големият мъжкар, защо пада на тяхното ниво ? Другата седмица Станислав и Марина ще гледат от Иван и ще кажат "той не работи миналата седмица, сега и ние няма да бачкаме".Иначе виждаше че Калоян не работи, а се видя че Калоян и Яни свършиха 70% от седмичните задачи.Поне като не работи, да не лъже че го е правил и да не намира кусури в другите.Язък че си в Германия.Може да е напуснал селото, но селото от него не го е напуснал.Лежал, щото щял да се скара с другите.Глупости,глупостиии...

# 912
Другата седмица Станислав и Марина ще гледат от Иван и ще кажат "той не работи миналата седмица, сега и ние няма да бачкаме"
е, те няма защо да чакат тази седмица да видят ИВан , за да го решат това - могат да го кажат от 1-та седмица като гледат Елена и сие девойки.

# 913
Другата седмица Станислав и Марина ще гледат от Иван и ще кажат "той не работи миналата седмица, сега и ние няма да бачкаме"
е, те няма защо да чакат тази седмица за да го решат това - могат да го кажат от 1-та седмица като гледат Елена и сие девойки.
Ей, балални станахте с тази Елена Joy Разбрахме, че за нищо не става.Не е нужно да го натяквате и да го използвате като "аргумент" във всяка публикация. Дано остане повечко, за да има причина да бъде изтъквана като лош пример, иначе замине ли си, няма да има с кого да се защитава Гинчев.

# 914
  • гр.София
Съвсем  в края на седмицата и аз да споделя впечатления за излъченото през седмицата. Повтарям, за излъченото.
Акцентът беше върху добрата работа на В и В, а мъжете се провалиха в женската работа/ в частност в чепкането на вълна/.
Елена не ми се стори да е поела вината, тя идея нямаше кой какво прави.
Мисля, че единственото, което ми хареса, бяха палачинките. Ще взема и аз да направя утре за закуска:)
Пак според мен италианката не подреди добре игрите и няма да се стигне до пета игра. Все ми е едно дали тя или Дарина ще отпаднат. Тази година нямам фаворит за печелене на формата.
И не приемам бойкота на мисиите, особено когато поводът е липса на цигари.
Била съм активен пушач 14 години, спряла съм цигарите от раз без лиготии от зависимости. Не са зависимости, съжалявам, лигавщини са. Решенията се вземат от разума, нежеланието да се реализират решенията раждат оправданията.
ПП. Аз и в други неща не вярвам, ама като мина през тях, тогава ще ги споделя:)

Общи условия

Активация на акаунт