Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 102
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 885
  • Буркина Фасо

И пак не ми е ясно, от какъв зор Елен се натисна на Яни да вземе точно нея на ездата...?

И аз се чудя защо не оредотстъпи реда си Яни като не може и го е страх

на теб чуденката ти е друга.  Joy

Не вярвам да е заради лятната кухня. Simple Smile За нещо друго ще е според мен. КоминЯ не са довършили, вълната - я изчепкали, я - не. Но, да видим. Simple Smile
кажи кое е наред според теб и ще си отговориш. Laughing
русолявите свършиха ли нещо ?

# 886
  • София
Според мен нищо няма да е свършено както трябва , освен юфката  и най вероятно това е ядосало Бети.
Да.  Peace Евентуално и перденцата и възглавничките.  Rolling Eyes

# 887
Като цяло се чудя защо Елена трябваше да иде на ездата с Яни и защо той, като го е страх, реално не си я предотстъпи на някой друг пък той да си вземе когото си иска. Яни и Елена не са толкова гъсти . Отделно , всеки приятел е добре дошъл за Яни.. финала наближава

# 888
ognob, кЪ да не са свършили нищо русите, бе?  Crossing Arms Я виж как хубаво затвориха лятната куфня, с по някоя амбразура тук-таме. Laughing Да не им духа.  Laughing

# 889
  • София
но нещо... само на мен ли ми се струва, че прекалено много я затвориха тая лятна кухня... що плоскости наковаха, тук там по някой процеп, наречен прозорец оставиха. Като в пещера ще им бъде, почти денонощно ще са на лампа ако трябва една проста леща да изчистят не ги виждам.
Ами като не слушат Гинчев, нека им е тъмно.  Laughing

# 890
  • Буркина Фасо
ognob, кЪ да не са свършили нищо русите, бе?  Crossing Arms Я виж как хубаво затвориха лятната куфня, с по някоя амбразура тук-таме. Laughing Да не им духа.  Laughing
5-6 плоскости закачени както е по стандарт им трябват  общо 5-6 часа.
тия вероятно не са ги заковали както трябва , но и за 5-6 дни не са успели.
а за парника какво да кажем ? - с поглед може да го събориш.  Joy
перденцата са направени , но не са симетрични.
животните са окъпани в лайна.
пушачите изпушиха чая на непушачите.
комина го забравиха (поне не ни го показаха).
да се радваме , че всичките фермери са живи и здрави ли ?  hahaha

# 891
Ее, така е, на мене ми трябва само един силен помощник (да може да носи, че съм дребна и сама не мога) - да ми помага да носим плоскостите, да ми държи, докато режа и кова bowuu . За ден - два оправям лятната куфня, ама не съм руса.  Joy
И коминя мога да оправя, ама не искам.  hahaha

# 892
  • Варна
И аз се чудя защо не оредотстъпи реда си Яни като не може и го е страх

Защото не си е давал въобще сметка колко може да го дострашее. Било е за него нещо като да се качиш на нова въртележка, каквато няма в родното село дори по време на панаира. Конят е величествено, благородно животно. Възможността да го яздиш блазни много на думи, в следващия момент обаче, когато го видиш с очите си и трябва на гърба му да се качиш и реално осъзнаваш в какъв филм си се забъркал. Grinning Разбирам го много добре Яни. Магаренца, разни кобилчици дребни, жребчета пъргави съм виждала и съм си играла с тях, но като видях за пръв път расови и гледани та гледани коне в редиците на конната полиция на Германия ми падна ченето. Няма такива животни! Смръзна ми се съзнанието от размера, от визията, от поведението. Нямам идея тия дойчовци с какви точно расови коне се въоръжават, но тяхното вече на мегаломания избиваше. Страх ме хвана да ги доближа, което си беше позволено на въпросната демонстрация и парад, камо ли да ги яхна. Абсурд! Краката му бяха горе долу колкото моя ръст, леко да приклекна и минавам под него. И едни жили опънати, едни мускули напрегнати потрепват там, това само да реши да те метне шанс никакъв нямаш. Величествени, силни, грациозни животни! Яд ме е някак си, че не им връчиха по едно такова (дори и да е от по-дребничките и не чак толкова скъпи като арабски жребец) животинче във фермата. Все пак продуцентите нали много се бият в гърдите как са най-българското предаване. Българите (поне старите) сякаш да не са били като едно цяло с конете.

# 893
гледам, подминали сте вулгарните приказки на Яни, Виолета и кой беше третия, дето му подаваше на Яни репликите?
Нещо за сладоледи прасковки, видове ...нам кво си....

# 894
  • Буркина Фасо
не съм виждал изпрани гащи и сутиени. тия моми пЕрат ли се бре  newsm78
сигурно в катакомбата им е страшна воня. а онзи ден Елена направи забележка на Дарина , че се хранела в юртата и миришело на манджа.
ако съм на мястото на Бети тази седмица няма да им дам нито една кошница, а следващата седмица фермерите ще са ми длъжници - колкото кошници си заслужат ще трябва да ми ги върнат  hahaha

# 895

Не са толкова малки прозорците сякаш? Simple Smile

# 896
Да не забравим вратите, които трябва да направят както на основния, така и на ратайския бряг. Peace Peace

# 897
  • Буркина Фасо
ако намериш 2 еднакви прозорека  ела и ме заплюй  hahaha
под стряхата ти би ли сложила прозорец ?
ако това направят в твоята къща колко ще им платиш ?

това е едната част от кухнята. другата се вижда , че цялата ще е от стъкло  Joy

# 898
  • ново
гледам, подминали сте вулгарните приказки на Яни, Виолета и кой беше третия, дето му подаваше на Яни репликите?
Нещо за сладоледи прасковки, видове ...нам кво си....
Този път обаче, жените не се фръцнаха обидени от вулгарния разговор и не станаха от масата.

# 899
  • Буркина Фасо
след 2 месеца във фермата някой се сети , че може да си направят палачинки.
и това са (следете ми мисълта) ... мъже hahaha

пп. Дарина пее правилно

Общи условия

Активация на акаунт