Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 183
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 195
  • ново
На пук на схемите, мъжете пак успяха да се забавляват, работейки. Много забавни ми бяха. На Гечо забрадката му отива много, в комплект с очилата е неразличим от бабка Smile Яни и Алек шият перденца и възглавници по-успешно от жените. 
Калоян, Виолета и дарина липсваха, сигурно са били в обора.

# 196
Елена е перфектен играч...за игра като Сървайвър или Къртицата, където човек използва предимно ума си.Може би същото се отнася и за Ивона.Мислех си че това предаване повече клони от към прилики с горните две, но явно съм бил в грешка.Явно тук се залага на работа,работа и работа, и дори да си най-глупавият човек на света(Станислав), то можеш да го спечелиш, стига да си бачкал точно това цял живот.Не оправдавам Елена и Франческа, прекаляват наистина и то много, но съм твърдо против че това трябва да е срещу правилата на играта и нека зрителите да ги съдят, а не продукцията.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 23:21 от Gerrard789

# 197
Да, както каза преди някой, Фермата приличала на Бразди!
Да, тук тр. да се бачка, да се гради, да се заработва храната, спането, тенджерка, чинийка, винце, луканка.
Да можеш да се справяш със животните, което си е работа 365 дни в годината.
И да ходиш на дуелите, за да се бориш за наградата!
И Gerrard789, Станислав хич не е глупав, мое мнение!
Аууу, тия схемаджийките утре яко ще се оправдават, супер, не ми пука, кой като иска да си го разбира, за мен тотално прекалиха, да ги махат. Те се осраха повече и от Дарина като Фермер!!!

# 198
Много ме кефи Гечо. Може да ви се струва простак и не знам си какво, но ми е лъч светлина. И него харесвам и Станко. Гинчев вече и той си показва рогата като Франческа. Тая хич не мога да я дишам!!

# 199
  • София
Ще ми изпратите ли и на мен финалистите?
Започнах да се чудя дали и Гинчев не ги говори тези работи на Франческа съвсем умишлено.
Съгласна съм с едно от мненията по-горе,че ако иска да си пробие път Елена, трябва да направи женски дуел със силен съперник (Марина, Бентлито,Виолета), но къде толкова надалече да мисли.

# 200
Леле, Франческа се оказа по-голяма схемаджийка дори и от Елена!  #Crazy А Елена ми става все по-противна и по-противна.  Sick Изобщо не вярвам в приятелството ѝ с Франческа.  Stop

Много обичам спойлери! Може ли някоя добра душа да ми изпрати финалистите на ЛС и на мен.  Praynig

# 201
Франческа ми е противна от ден първи!! С нейното " ма какви си тия обноски?" , " Ма моля ви се" и други такива префърцунени. От толкова схемаджийство забрави че иска да научи нови неща за България, за живота ни , за фермата. Налегна я лентяйство!

# 202
Тя и Ивона за това отпадна, защото залагаше само на проиграването на играта във вид на схеми за дуелите, а не помисли за това как да усвои нещо, за да е в час с изпълнението на задачите. Ще ми се хвали че правила лютеница. /аз си я права всяка година сама техната сложна процедура/ Ми то сега с тия кулинарни блогове и видеа всичко се научава, ако не си правил. И на дуела с тази дебела плетена фанела, аз щех да пукна ако бях. Епа тури нещо горно леко с качулка, ако е искала например за да не я убива от кобилицата, пък и с непрактични обувки. Косата с конска опашка, да й се мота в очите. Много неподготвена за дуела, май и за всичко, явно само на думи.
Аз и без да си падам по борби и дуели, се сетИх, че ако си ратай, си изморен/а и за да продължиш, т. е. да биеш, тр. да си избереш по-слаб играч, а не тя, да не се повтарям, избра яката женичка Виолета, вместо да бие тая овца, да ме прощавате, Франческа?! Приятелки били!!!
Тя ако имаше понятие от сено, копане, немаше да се мота толкова, за да намери ножа. Сама си се прецака.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 00:07 от *Mira*

# 203
Добре де, защо чак сега разбираме, че имало такива правила в това предаване?
 Като ги следят камери 24/7, и ако са наясно участниците с тези правила, как са си позволили да ги нарушават тъй грубо?  Thinking  Mr. Green Има нещо гнило тук, има, на сценарий ми намирисва.  hahaha Как пък все си оставят за другия ден по нещо тези сценаристи, уфф, малко им е материалчето, та на ден по лъжичка - какви ще са санкциите - утре. Няма да мога да спя сега от страх за съдбата на Ленчето и Франческа.  Joy
Ленчето беше много изненадано, че е Фермер, ооо, да! Joy
А не вярвам да направи мъжки дуел, не и тази лисица.  Twisted Evil Дарина едва ли ще е ратай, залагам на Виолета. Но, да видим. Само да не я детронират наистина. Cry Да я накарат да абдикира, нееее..  Cry  Laughing

# 204
  • Вестерос
Мира, голЕм диалект вкарваш Grinning

# 205
Аз като цяло нямам против граденето на стратегии и тактики, това е игра все пак и то с блазнеща награда, също така и не ме дразнят хора, които казват, че са дошли за парите, някои може да помнят, че Стоян миналата година беше такъв играч, а аз върло го подкрепях..., но при Франческа и Елена не ми харесва начина, по който го правят, легнали в леглото и кроят ли, кроят ли...ама на думи, то от толкова говорене и мислене за друго не им остава време Simple Smile

И на мен леко съмнително ми се вижда да не знаят правилата и при такава обширна площ, с която разполага фермата, да се наговарят точно в спалнята Joy 

# 206
От толкова схемаджийство забрави че иска да научи нови неща за България, за живота ни , за фермата. Налегна я лентяйство!
А щеше и беседи да води след вечеря... Whistling

Ще се пръсна от любопитство до утре, да видя какво са намислили опосумите.  smile3508

# 207
Само аз ли забелязах кадъра, който дадоха с Ивона и Франческа и от там се разбира, че на Ивона не й се остава, както бях казал, защото пита Франческа дали Бентлито или Елито да стане фермер

# 208
Е продукцията ще санкционира Елена и Франческа за неспазване на правилата, а миналата седмица не се намесиха когато Гечо отказа да си изпълнява ратайските задължения. Значи за едни правилата трябва да важат, а за други е по пожелание. Много некоректно.
Оценявам това, че Елена се опитва да вкара малко стратегия в това предаване. И на мен ми писна това постоянно натякване за това кой бил работил най-много вътре във фермата. Предпочитам да гледам хора които мачкат на дуели и имат някаква стратегия/използват мозъка си за да спечелят формата пред някакви простаци които само се хвалят колко работят. Второто прави предаването скучно за мен.

# 209
Те затова бегат надалеч, на тъмно, за да се наговарят, но нали са задължени, да не свалят торбичките с микрофоните, си мислят, че няма да ги чуят. Сигурно има хора, които изглеждат всичко заснето и после се обсъжда и решава какво да се излъчи. На тавана има или от ония камери, дето се въртят, или са повече от една и не се усещат кога ги заснемат.
Ааа, като се запена, защото искам по-бързо да го напиша, само дето още не съм закекала

Общи условия

Активация на акаунт