Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 228
  • 1 054
  •   2
Отговори
# 210
  • Вестерос
Аз пък предпочитам да гледам как вършат нещо,отколкото интриги и крясъци.

Ивона го е казала за мен хипотетично. Ако се беше предала, нямаше да мята кобилиците така . И голям праз ,че била с пуловер....

# 211
Тифани, имам в предвид, че според мен й е било неудобно и тази дреха ще й тежи, ще я спъва. Иначе, признавам, се би с хъс. Аз очаквах да продължи по напред и съжалявам, че отпадна.

# 212
Наговарянето между Божидара и Дарина кой да е фермер не е ли също в разрез с правилата в този случай?

# 213
Аз пък предпочитам да гледам как вършат нещо,отколкото интриги и крясъци.

Ивона го е казала за мен хипотетично. Ако се беше предала, нямаше да мята кобилиците така . И голям праз ,че била с пуловер....
Не мисля, че предаването щеше да има какъвто и да е успех ако се залагаше на това да ги гледаме постоянно как работят все едно са на състезание за най-работлива пчеличка. Не случайно продуцентите вкараха толкова сюжетни линии този сезон (направо заприлича на биг брадър на моменти).
Непрекъснатото натякване на някои от мъжете колко работят също е стратегия за да се харесат на зрителите. Просто никога не биха го признали.

# 214
Наговарянето между Божидара и Дарина кой да е фермер не е ли също в разрез с правилата в този случай?
Е, как да не е? Че Божидара и ѝ нареди/заповяда кого да прати ратай и дуелист.
Но нищичко не казаха от продукцията тогава, хм.. Whistling

Пандаани, това е положението, бойкотите са позволени, схемите - не. Naughty

Хареса ми в писмото на Ивона -"Яни, не плачи, моля те! " , а Яни вече просълзен, миличкият. И коментарът на Гечо ме довърши - "Те с Дарина са професионални оплаквачи/чки"  Joy
Край, с Вилито "романсът" приключи, дали ще пее пак Яни, ще ми липсва "Си, сеньоор" . Cry Ама нещо ме смущава и в тази история - защо Яни показа някакви аспирации към Виолета, пък на дуела подкрепи Ивона, като знае, че Виолета ще се обиди. Да, предупреди я, но все пак... То на нас ни е ясно, че може да е имал и задни мисли, предполагам, да бъде избран за Фермер, но... Не знам, глупаво стана някак си, няма любов във Фермата вече, нямааа Sad tooth

# 215
Не мога да разбера защо бойкотирането на задълженията които трябва да се изпълняват по правилата на играта не е проблем, но правенето на схеми/стратегии е. Нещо ми убягва как второто е по-лошо от първото.
И да Божидара също наруши правилата, но продукцията нищо не направи. Май и те не знаят какви са им правилата  и ги измислят в движение.

# 216
Е, как да не е? Че Божидара и ѝ нареди/заповяда кого да прати ратай и дуелист.
Но нищичко не казаха от продукцията тогава, хм.. Whistling

Пандаани, това е положението, бойкотите са позволени, схемите - не. Naughty

Хареса ми в писмото на Ивона -"Яни, не плачи, моля те! " , а Яни вече просълзен, миличкият. И коментарът на Гечо ме довърши - "Те с Дарина са професионални оплаквачи/чки"  Joy
Край, с Вилито "романсът" приключи, дали ще пее пак Яни, ще ми липсва "Си, сеньоор" . Cry Ама нещо ме смущава и в тази история - защо Яни показа някакви аспирации към Виолета, пък на дуела подкрепи Ивона, като знае, че Виолета ще се обиди. Да, предупреди я, но все пак... То на нас ни е ясно, че може да е имал и задни мисли, предполагам, да бъде избран за Фермер, но... Не знам, глупаво стана някак си, няма любов във Фермата вече, нямааа Sad tooth

Всъщност самата Виолета каза да ходи да подкрепя Ивона, защото ще я смаже още преди да бъде избрана.

# 217
Друго имах предвид, поведението на Яни ме озадачава, не е въпросът какво му е казала тя. Въпросът е той какви игри играе, играе ли изобщо. Днес харесва Виолета уж, утре реве за Ивона...
Между другото, беше вече дуелист Виолета, когато му го каза това (да подкрепя Ивона). Май беше, когато я изпращаше след вечерята. Или бъркам? Той бил длъжен да подкрепи Ивона, така каза на Вили. Защо? Тя подкрепи ли го на дуела с Владо Николов? Попитаха го водещите тогава - видя се, че не му е драго, нищо че отрече. Само Яни се зарадва на победата на Ивона над Диана, ако помните. Другите в агитката ѝ бяха като по задължение (от съжаление там).
Разбира се, не смятам, че Яни е длъжен да подкрепя Вишолета, просто си разсъждавам - какво ни показа той с това внимание към Виолета от известно време насам.. нищо май. 😂

Ако в думите ми откривате оплюване на Ивона, да си скрия текста, да не наранявам нежни души, а? 😂

Оо, забравих нещо - много ми хареса изказването на Гинчев за Яни и уменията му - че трябва да си наеме охранители, като излезе от фермата, които да го пазят от обожателки. 😂

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 02:27 от Ензим Бéндер

# 218
  • Sofia
Само аз ли забелязах кадъра, който дадоха с Ивона и Франческа и от там се разбира, че на Ивона не й се остава, както бях казал, защото пита Франческа дали Бентлито или Елито да стане фермер
Точно това идвах да напиша и аз.
Значи е имала някакви съмнения Ивона и не си е вярвала толкова,колкото демонстрираше.Макар че,за мен,изобщо не беше чак толкова подготвена,колкото твърдеше.То не става само с подготовка за игрите.Да се беше научила една манджа да сготви,или да беше научила нещо за хорските взаимоотношения.Но,видяхме резултата от подготовката и.
Дарина и тя продължава да ме втрещява със самочувствие.Трябвало да се научат другите да се съобразяват с авторитети  Shocked.Въпреки всичките л...а,дето ги надроби,тя продължава да се мисли за авторитет  ooooh!
Елена никаква стратегия нямала-просълзи ме  Mr. Green
За Франческа нямам думи.И ми е много странно,като започнат да коментират,колко се е променила.Просто се показа каква е всъщност.За мен,един човек не може да се промени драстично за такъв периодот време.Може да показва или непоказва разни черти от характера си,но той вече е изградена личност,не може да промени същността си генерално.
Ще ми е интересно утре-извънредни мерки,преподреждане на пластове....Макар,че и аз за пръв път чувам за тези правила в играта.Чак пък да нямат право на стратегии...То по тая логика,нямат право и коалиции да си праят.Ако само за фермера се отнася,че трябва сам да взима решение,ясно.Ама тя Елена не беше станала фермер още.А освен това,тя и на Диана ,и на Анита им каза кого да направят фермери.Сега ли се сетиха от продукцията  newsm78

Моля,моля да изпратите и на мен информацията за финалистите  Praynig
/мерси,получих/

п.п.Уау,9 нови отговора,докато публикувам  Simple Smile.Дано не се повтарям,сега ще ви изчета  Peace

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 01:42 от avi10

# 219
Иван и Андрей май недолюбват Елена. И преди дуела се опитаха да я злепоставят с видеото на онзи разговор с Владо Николов който сигурно е бил преди два месеца. Конспирациите на Божидара ги подминаха с лека ръка, но заради Елена сега ще вкарат извънредни мерки. Пълни глупости.
Разликата между стратегиите на Елена и на всеки друг вътре във фермата е, че тя открито говори за тях докато другите се правят на много невинни. Всички имат стратегии и всички искат да спечелят и не виждам нищо лошо в това. Не знам защо искат да изкарат Елена някаква злодейка.

# 220
  • Sofia
Те Иван и Андрей и с Виолета по едно време бяха така.Определено проявяват пристрастия.

# 221
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз още чакам.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 15:42 от Beautyholicа

# 222
То че всеки има стратегия има, че всеки е влязъл за парите и това е факт.
Не знам дали има някой вътре без своя си стратегия.И виждаме че понякога участниците си правя схеми помежду си. Но..те и двете не се спряха само това говорят, само това се коментира.Явно когато е еденичен случай си затварят очите но и тези прекалиха и ние самите тук / една голяма част се възмущавахме че само това правят
Франческа влезе в едно предаване което би трябвало да е градивно

# 223
Извинявам се за двете поредни мнения ама нещо се бъгна.
Та , Франи влезе в предаване с уж градивен характер.Обаче тя претърпя пълна деградация.Тя която в началото оплю българите като мързеливи, клюкари, доносници, интриганти се превърна във всичко това
Дали бойкотът е против правилата.
Ами не явно.Точно тук е разковничето.Ако си добър фермер/ ръководител/ ще търсиш начин да се справиш, ако не можеш ще се понесет последствия/ няма кошници/Така че това явно си е заложено в играта.

# 224
Тука Иван и Андрей май ще счупят тъпомера.
Значи наговарянето на Елена и Франческа е голям грях, обаче на светлата душа Божидара - не.
А за купуването на гласове от Альонин Мишо в първи сезон сигурно медал трябва да му дадат.

Общи условия

Активация на акаунт