Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 412
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 450
  • На морето!
Съвсем умишлено изтървах другарския съд снощи. Аман от глупости, продуцентите трябваше също да проявят малко комбинативност и да вкарат стратегиите в стратегия за интересна сюжетна линия, а не да подскачат като ощипани госпожици, от чиито слабости са се възползвали.
Къртицата и според мен беше по-успешният им проект, в този се изчерпват и започват да приличат на ББ.

В анкетата гласувах за Симеон, спомням си, че и той имаше някакви неработещи готови решения миналия сезон.

# 451
Имаше Александър в първи сезон, но малко го помнят:

Скрит текст:

# 452
Гечо пък много бързо клекна, личеше, че е поласкан от издигането му до дясна ръка. Ама то така всеки може да е успешен фермер! Просто трябва да си назначи някой Оправен и готово! Между другото това си е добро решение, и в живота е така - за да е успешен един шеф, трябва да умее да делегира права на правилните хора. Обаче, не съм съгласна, Еленка сама трябваше да фермерства, за да се види колко струва.

# 453
На Еленка като и лъснаха схемите и вече фермерството, отговорностите и хилядата задачи нито са и нужно, нито ги иска.
Гечо пък е умира да е начело. Не осъзнава че е използван в момента
Доврчера Яни пак ще натиска Вилиту

# 454
Сега слушайте приказките на Елена, колко тънко се измъква, с премислените ВЕЧЕ реплики...Искала едно, то друго станало

В типичния стил на Елена. Сълзите и не ме трогнаха. Фалшива е. Видяхте ли докато Иван обясняваше правилата на играта как очите и шареха и премисляше поредния си ход.  С избора на Гечо за нейн помощник тя прехвърли отговорността на Гечо, замаза им очите с добри приказки и пак и се получават нещата. Сега ще го удари на лежане цяла седмица и после Гечо виновен.Елена все повече се затвърждава като лицемерка и манипулатор. Елена твърде добре разбра, че задачите са непосилни за жените и няма да се справят без мъжете. Но понеже се изложи ужасно и няма да я подкрепят, тактически реши да прехвърли част от отговорността върху Гечо, защото е авторитет сред останалите. Така хем работата свършена, хем тя няма да е поредния провалил се фермер, хем ще замаже гафа си, уж извинявайки се. Погали малко егото на мъжете и те и се вързаха. Явно не само кучета, и хора умее да дресира много добре. Ами гадна женица си е.....

Относно Франческа - Франческа показа истинското си лице!  Гинчев я провокира, но и каза истината!  Тя е хем некадърна, хем устата. Абсолютен въздух под налягане.Цял час ревала и е било зле - страдала била. Е кой и е виновен? Пренесе две дъски и се взе за велика. За мен Франческа е невероятна латерна... Няма такова наивно да не кажа просто същество. Ако беше умна щеше да си замълчи и да си вземе поука.

# 455
Не вярвах на нито една измъчено изкарана сълза на Елена. Дори не успя да го изиграе.

# 456
Какво прави Елена, докато момичетата се опитваха да работят, аз видях само двете в-та и франческа, дарина и марина са горе, а тя какво прави

# 457
Казах ви аз, че за Елена не е добре да е фермер 😂 как и лъснаха срамотиите.

В кръга на фантазиите си мисля, че може да е зъл гений на високо ниво. 😉 Вижте само - коментира, че иска да се отърве от Гинчев и така печели жените на своя страна и опровергава думите си от разговора с Владо Николов. Обаче предвижда бъдещето и нарочно нарушава правилата и  така от продукцията я улесняват като я лишават от една жена конкурент и де факто те играят по нейната свирка.Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ми хареса как нареди Гечо на масата, нормално е да се допитва, но чак така показно,  а той само това чака - една бедна, слаба жена без право на глас  да почеше егото на мъжа, властелин на Вселената 🤔

Ех, как ми напомнихте за Майора, такъв колорит не се появи повече, голям смях падаше с него.

# 458
Какво прави Елена, докато момичетата се опитваха да работят, аз видях само двете в-та и франческа, дарина и марина са горе, а тя какво прави
Кавото прави обикновенно- нищо.
Седи и се чуди какво да измисли за да се върне в играта , как да докопа парите.

# 459
  • На морето!
Според мен Елена е там да играе игра "С минимум усилия - максимален резултат". Няма намерение да върти любов, да превъзпитава или да /се/ учи да дои, рине, да развява чаршафи от личния живот и пр. несвързани директно с  победата и играта дейности. Според мен всички се връзват на глупостите, набивани от Иван и Андрей, че "Фермата" е повече от игра, което е смешно, игра си е като всички останали с всичките си слаби и силни страни.

# 460
Те повечето, с малки изключения се страят с минимум усилия да стигнат до финал.

Като гледам Елито се опитва да копира Симо мандрата, той така се скатава, на един дуел беше, на който отстрани Веско, и хоп на финал.

Вчера ММ отбеляза, че в юртата на мъжете е разтребено,  леглата изпънати, а в женската - разхвърляция. Възмути се, че не е видял нито едно оправено легло... К'ви неща гУедат мъжете. М?

# 461
Хич не и повярвах на Еленка , по нашия край му викаме "кризисен пиар". Mask
Като и е било толкова хубаво при упражнението на доене и цепене , защо не го показа във фермата? Видях свиване на цигарки, "мога но не искам" , кикотене с безхарактерната италианка, злобни забележки ....не видях радост от доене или готовност да направи закуската например.
Но пък се оправда, че изпълнявала желание на Фр за Гинчев Smiley боже , колко е двулична , как и го роди мозъка, като тя я подведе.
Фр крещя като италианска циганка ( заемам от фейса  Smile) , но добре , че го направи Гинчев да се осъзнае малко. Смях се на сценката , беше като в сериал , гневната съпруга крещи и размахва ръце, съпругът невъзмутимо си чопли нещо ( клеясалото сладко Yum ) и я чака да свърши за да и каже спокойно, че няма да е на нейната.
Тая да не ти е в къщата , никакъв самоконтрол , избухна от дребна забележка , защото и се насъбра унижение и срам, че ги хванаха. Мисли за себе си , че е добър човек , но по скоро е глупав човек , не може да прецени кого да следва , а като я предупредят не слуша и упорства. Такива хора са опасни , не знаеш да им правиш ли добро да им отваряш очите или да ги подминеш.
Чета, че Елена е брилянтен играч, ами май не е толкова добра , защото мъжете ( чрез Алек ) в ранни серии я разгадаха. Но за формата е полезна , да , стана сеир , наложиха правила , разбъркаха стратегии .
Разбрахте ли какво иска Гечо - признание , че е по-по- най. Лапна като шаранче , защо не се сети , че не му се слушат жени фермери ? Какви бяха приказките му "изтърпях една , втора , сега и трета" ? Гечооо , сам се наниза на четвъртата , щото те погали по ...егото. Yum
Но мъжете се забавляват повече , факт. Гечо как се помайтапи с Яни за маслото , нямало да го слага в пюрето , щял да му го остави Smile голямото масло , една лъжица дали изкараха Smile

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 10:28 от Tary

# 462

Дадоха я отново да свива цигари.
Не знам защо,  но имах усещането,  че ако  я бяха оставили да направи И . Гинчев и Франческа ратаи , то тя щеше да избере Франческа за дуелист.

Много задачи им дадоха тази седмица и при това обратно разпределение на ролите в началото ми се струваше мисия невъзможна изпълнението им. Обаче сега като се замисля има голяма вероятност да се справят.  Мъжете на 100% ще се справят с женската работа.  Ако трябваше жените да я вършат щяхме да гледаме лежане и накрая- нищо.  Просто на тези женички вътре нищо домашно-домакинско не им е близко.  Мъжете пък съм сигурна,  че ще намерят начин да помогнат на момичетата с тежката работа.  Ще го направят най вече заради ВиВ , защото те ще опъват през цялото време.
Само ратайския комин според мен ще си остане ненаправен. Там никой не попипва още от преди 3-4 седмици. Сега пък Марина и Дарина изобщо не ги виждам как ще го направят.

Харесвам И . Гинчев - може да е груб и циничен,  но им казва всичко много точно в очите. И има готини лафове.

# 463
 Още вчера се видя , че мъжете помагат , вдигат плоскостите , а Бентлито кове ръката си. И онзи пирон почти излязъл в оранжерията поне 2 пъти го даваха, него пък Вили го измайстори. Емииии, не е женска работа да ковеш 10 см пирони , пък.
А за комина направо се възмутих . Не е работа за жени, още по малко за Марина и Дарина. То мъжете се объркаха и го разваляха , а сега двечките ще налепят нещо дето ще падне и после критики и присмех. Не е задача за хора без познания . Но може да учудят всички и да се справят , а?

# 464
  • София
Потресена съм от наглостта на Франческа и Елена. Снощи през цялото време симулираха на границата на наказателното ми поле.  Confused
Продължавам да недоумявам на Елена /която не е в никаква схема, разбира се  Mr. Green/ как изобщо не й е минало през акъла до този момент, че няма кой да гласува за нея, виждайки играта й.  Rolling Eyes
Гинчев снощи с няколко думи обобщи мнението ми за жените - "Да не са ти в къщата".  Хареса ми и Станислав като ги светна, че Елена не бута дървеното корито за виното.  Mr. Green
Не ги виждам изобщо как ще свършат задачите.

П.П.: Разочарована съм от наказанието, очаквах нещо по-драстично и по-лично, честно казано, а те само разбиха схемата.  Blush

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 21:20 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт