На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 821
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Купували ли сте от Одрин лекарство против киселини и тежест в стомаха  RENNIE?

Да.
Майка ми редовно го купува, казва че е ефективно и евтино.

Благодаря!

# 151
А опитвали ли сте тяхната боза?  Rolling Eyes За пръв път видях по магазините им,не знам до сега сигурно не съм обръщала внимание...сега ме е яд,че не взех да пробвам  ooooh! Изглежда по различно от нашата,но не знам на вкус как ще е  Rolling Eyes
На нас също не ни хареса.Една такава блюткава.

# 152
Тротинетка, в началото на месеца ходихме с Динита в Одрин и Лозенград, но през Малко Търново. Не сме чакали на границата, не са ни проверявали багажа, не е минавал скенер автобуса. В това студено време със сигурност е кофти чакането навън.
От къде пътувахте?

# 153
При нас няколко пъти вече се случва на Малко Търново да чакаме проверяващият колите да се наспи и тогава да благоволи да ни провери. С автобус не сме пътували от много време.

# 154
  • Varna
От това сиренце купували ли сте си?

Като прясносолно е, със мек вкус, не е много солено. Ако на някой му харесва такъв вкус, за него е.
Все забравям да пиша за него. Но може би сте го открили вече. Аз го открих когато бях в Трабзон и много се радвам, че намерих това което ви показвам на снимката в Одрин.

Някой беше питал за пробиотиците как са в Турция. Още преди две години бях питала и ми казаха в аптеката, че там са по-скъпи от колкото при нас.

# 155
Може ли някой да каже от къде мога да купя качествено кожено палто - естествена кожа в одрин. Име на магазин или локация. Благодаря.

# 156
Здравейте,някой знае ли къде се продават в Одрин матраци на Яташ?

# 157
Привет и аз да се отчета.
В неделя ходихме до Одрин-обичайните перилни препарати взех и омекотител на АБЦ ама по слаба ми идва миризмата от Юмоша нещо.Минахме и през Кипата там детето си напазарува -раничка,дамска чанта,жилетчица .По центъра естествено и навръщане 1:30 на границата от наша страна голямо разхвърляне на багажите голямо нещо.нас не ни провериха.
Останахме доволни.
Имам едно питане :Взех си кори за баклава -800 гр.финни в пакет дали ще изтраят до към Коледа да ги пробвам за домашна баклава?На тях пише срок на годност до м.Май 2018.

# 158
Привет и аз да се отчета.
В неделя ходихме до Одрин-обичайните перилни препарати взех и омекотител на АБЦ ама по слаба ми идва миризмата от Юмоша нещо.Минахме и през Кипата там детето си напазарува -раничка,дамска чанта,жилетчица .По центъра естествено и навръщане 1:30 на границата от наша страна голямо разхвърляне на багажите голямо нещо.нас не ни провериха.
Останахме доволни.
Имам едно питане :Взех си кори за баклава -800 гр.финни в пакет дали ще изтраят до към Коледа да ги пробвам за домашна баклава?На тях пише срок на годност до м.Май 2018.
Ще изтраят.Когато взема повече /от по дебелите особено /слагам във фризера .

# 159
  • до най-прекрасния мъж
Като ги сложиш във фризера не ти ли се късат после? Аз един път сложих и после голям зор беше да ги разделя. Вече правя банички и ги замразявам. Само вадя и пека после. Сега мисля да взема алуминиеви тавички за еднократна употреба и да направя готови баници за Коледа и Нова година, които да замразя и пак после само да вадя и пека.

# 160
Като ги сложиш във фризера не ти ли се късат после? Аз един път сложих и после голям зор беше да ги разделя. Вече правя банички и ги замразявам. Само вадя и пека после. Сега мисля да взема алуминиеви тавички за еднократна употреба и да направя готови баници за Коледа и Нова година, които да замразя и пак после само да вадя и пека.
Само веднъж но ги бях държала доста време във хладилника.Сега още щом се приберем ги слагам директно във фризера .

# 161
  • до най-прекрасния мъж
Може и от това да е, моите не помня, но и аз май държах в хладилника известно време.

# 162
Корите с месеци издържат във фризера. Вадя, размразявам и правя гюзлеме.

# 163
  • Пловдив
Издържат и извън хладилник и фризер дори  Peace Питах последния път едната продавачка. А и ако сте забелязали там по складовете не са в хладилни витрини  Wink И трябва да са годни до датата на опаковката. Но все пак да отбележа,че не съм пробвала лично  Peace Сега последните,които ги взех съм ги прибрала в шкафа докато се наканя да ги ползвам.
П.С. говоря за пакетираните кори. За тези,които продават пресни на бройка не знам как е.

# 164
  • у нас
Аз купувам от пресните кори. Замразявам във фризера, стоят с месеци.  Като ги размразя, правя баница или гьозлеме. Като току що купени са. Даже ми се прияде, докато пиша.

Общи условия

Активация на акаунт