На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 828
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Ние в 7и30 бяхме на границата и минахме за има няма-10-15 мин. Отидохме директно на пазара,повечето сергии бяха наредени. Обиколихме и към 10и30 се отправихме към центъра.Сега е идеално,че са час напред  Wink Беше много спокойно,магазините си работеха... После на борсите,на кипа,на Марги и в 14ч тръгнахме наобратно. Явно понеже подранихме  изпреварихме тези въпросни събития,защото на връщане в града имаше мнооого движение на коли,полиция и мнооого народ. Границата на обратно - 5-10мин от турска страна и 30мин от бг и то защото им нацелихме някаква смяна и се размотаваха. Добре си напазарихме,много съм доволна  Heart Eyes Надявам се скоро пак да идем  Grinning

# 136
  • Пловдив/Първомай
Здравейте,включвам се и аз във темата ви.Страхотна е,поздравления!
Предстои ми на 02.12 ходене до Одрин със организиран транспорт от МЕМ Травел.Интересува ме дали има по складовете Ариел капсули и сапун Dove,че свекървата ми е поръчала да и купя и на какви цени вървят горе долу.Обмених си вече около 400 лири и се надявам да ми стигнат.Казаха ми,че има склад на Waikiki някъде,но не разбрах добре къде е и дали е възможно да се иде до там,след като сме със рейс.Благодаря предварително за отговорите.

# 137
Предстои ми на 02.12 ходене до Одрин със организиран транспорт от МЕМ Травел.Интересува ме дали има по складовете Ариел капсули и сапун Dove,че свекървата ми е поръчала да и купя и на какви цени вървят горе долу.Обмених си вече около 400 лири и се надявам да ми стигнат.Казаха ми,че има склад на Waikiki някъде,но не разбрах добре къде е и дали е възможно да се иде до там,след като сме със рейс.Благодаря предварително за отговорите.

Имаше Ариел капсули по 23 бр в кутия но излизаха по 23 лири , а тези по 12 бр идваха по 12 лири
 да кажа че на мен 1000 лири не ми стигнаха , но аз купувах и одеяла и чаршафи които ми излязоха  300 лири

# 138
  • до най-прекрасния мъж
Ние харчим около 700 лири. Купуваме основно перилни и почистващи препарати и зехтин. За дрехи даваме около 200 лири на ходене, за заведения 50 лири.

# 139
  • Пловдив/Първомай

Имаше Ариел капсули по 23 бр в кутия но излизаха по 23 лири , а тези по 12 бр идваха по 12 лири
 да кажа че на мен 1000 лири не ми стигнаха , но аз купувах и одеяла и чаршафи които ми излязоха  300 лири

Капсулите определено излизат скъпи,значи отпадат.Аз и 2000 лири да взема пак няма да ми стигнат,но нямам за момента толкова наложащи неща за купуване.Подаръците за Коледа ще взимам от тук,дрехи ще видя само на детето нещо малко и на мъжа ми.За всеки случай ще обменя още да си имам,а и да останат за следващият път ще имам.

# 140
Купували ли сте от Одрин лекарство против киселини и тежест в стомаха  RENNIE?

# 141

Капсулите определено излизат скъпи,значи отпадат.Аз и 2000 лири да взема пак няма да ми стигнат,но нямам за момента толкова наложащи неща за купуване.Подаръците за Коледа ще взимам от тук,дрехи ще видя само на детето нещо малко и на мъжа ми.За всеки случай ще обменя още да си имам,а и да останат за следващият път ще имам.
Ами то зависи , кой за какво е тръгнал , но определено и аз да обменя 2000 и на мен няма да ми стигнат😄. А в случаят да взимахме и др неща освен препарати а да не кажа че и дрехи не купихме кой знае колко че сега е сезона на зимните дрехи и няма намаления

# 142
  • у нас

Да.

# 143
  • Пловдив
А опитвали ли сте тяхната боза?  Rolling Eyes За пръв път видях по магазините им,не знам до сега сигурно не съм обръщала внимание...сега ме е яд,че не взех да пробвам  ooooh! Изглежда по различно от нашата,но не знам на вкус как ще е  Rolling Eyes

# 144

Да.
Майка ми редовно го купува, казва че е ефективно и евтино.

# 145
А опитвали ли сте тяхната боза?  Rolling Eyes За пръв път видях по магазините им,не знам до сега сигурно не съм обръщала внимание...сега ме е яд,че не взех да пробвам  ooooh! Изглежда по различно от нашата,но не знам на вкус как ще е  Rolling Eyes
Аз боза не пия, но веднъж купихме за проба. Мъжът ми я пробва, но не остана очарован. Изхвърлихме по-голямата част.

# 146
  • Русе
Аз боза не пия, но веднъж купихме за проба. Мъжът ми я пробва, но не остана очарован. Изхвърлихме по-голямата част.
Много скъпа ми се видя тази боза и не взех. В Лозенград на една сладкарница, от където си купих баклава и толумби, бутилка 1 литър беше с етикет 9 лири😯

# 147
  • Пловдив
Цена хич не съм и видяла... Аз даже се чудех какво е това и питах  Laughing Другия път може да взема да опитаме Wink Дано преди празниците да има някой не-валежно-снежен петък пак да отскочим  Crazy

# 148
В събота ходихме на организирана екскурзия с Динита през Лесово до Одрин. На отиване почти три часа ни задържаха на турската граница, свалиха ни от автобуса и го пратиха на скенер и тех. преглед май, така и не разбрахме. Почти 3 часа прави на студа, на връщане същата работа само че на бълг. митница този път около 1 час, чакахме, после сваляхме всичкия багаж, проверяваха чантите, вкл. и дамски и пак около час прави чакахме автобуса който пак минава скенер.
Та освен да се оплача и да питам и с другите автобуси ли е така ?

# 149
На нас бозата определено ни харесва и си взимаме. Имайте в предвид че трябва бързо да се пие да не престоява повече от седмица че се вкисва. Това пакетче е канела която се сипва в бозата и вкуса и се променя много. Като цяло е малко по гъста от нашата и сякаш не толкова сладка.

Общи условия

Активация на акаунт