На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 067
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Nina, пунктът Турция/ Гърция е Пазаркуле, лесно е, само следвате табелите -минава се по мостовете над Тунджа и Марица -след петъчния пазар вдясно се намират. А след този пункт и 20-25 км е пунктът кап.Петко -м/у Гърция и България. Обаче този път и тук си почакахме повече от обикновено, понеже имаше доста хора, минаващи без коли, пешачката, а те явно са с предимство...

# 481
Nina, пунктът Турция/ Гърция е Пазаркуле, лесно е, само следвате табелите -минава се по мостовете над Тунджа и Марица -след петъчния пазар вдясно се намират. А след този пункт и 20-25 км е пунктът кап.Петко -м/у Гърция и България. Обаче този път и тук си почакахме повече от обикновено, понеже имаше доста хора, минаващи без коли, пешачката, а те явно са с предимство...
С предимство са и постоянно минават за да ходят на безмитния магазин.Декември чакахме и на двете страни по 2.30ч

# 482
  • Димитровград
И къде на Пазаркуле има безмитен магазин, че ми стана интересно?

# 483
Има едно малко магазиче след Турската част. Едва се забелязва Simple Smile

# 484
Има едно малко магазиче след Турската част. Едва се забелязва Simple Smile
Турците влизат в гръцко за алкохол и цигари.Магазина се пада на междинката като влизаш в Гърция от ляво.Хич не е малък .

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 17:30 от mimi0585

# 485
Здравейте, новачка съм. В събота ходихме до Одрин (09.12.)Включвам се за темата. Изгодни цени за лекарства Нурофен-3.39TL.капки за нос Iliadin спрей за 6.53TL.много ефикасен. Ком. Чаршафи Ранфорс 2бр.за 140 TL. Зехтин 2л-25TL.Масло 0.500кг - 13TL.Прах от 14до37TL. При лира 0.45лв доста си е изгоден пазарлъка,за съжаление съм объркала едно лекарство, ако на някой му върши работа мога да изпратя таблетките са за артрит Majezik 100mg.(Flurbiprofen)-8.44tl.
От къде взе чаршафите?
От синия пазар.

# 486
А къде се намират на добри цени официални мъжки костюми и дамски рокли?

# 487
Здравейте, ще пътуваме до Одрин с автомобил, за който имаме нотариално заверено пълномощно на български и английски език.  Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели, ще има ли проблем на границата да минем с него?
Ако може да ме насочите и къде правите преводи на пълномощно на турски език в София?

# 488
Здравейте, ще пътуваме до Одрин с автомобил, за който имаме нотариално заверено пълномощно на български и английски език.  Ако някой има информация, ще съм благодарна да сподели, ще има ли проблем на границата да минем с него?
Ако може да ме насочите и къде правите преводи на пълномощно на турски език в София?
Няма проблем да е на английски език.

# 489
А имате ли представа къде могат да се намерят хубави модели дамски дънки, с които масово зареждат магазините в България. В моя малък град знам, че само от Турция се зареждат дрехи / дънки, но не знам от къде! 🤔

# 490
# 491
На петъчния пазар е пълно, но там проблема е, че няма как да се пробват.

А имате ли представа къде могат да се намерят хубави модели дамски дънки, с които масово зареждат магазините в България. В моя малък град знам, че само от Турция се зареждат дрехи / дънки, но не знам от къде! 🤔

# 492
Къде в Одрин може да се хапне вечер- прилична кухня на сносна цена ?

# 493
  • Русе
Който иска да си купи нови спални комплекти на Taç-сега имат възобновяема програма-Носиш старите си комплекти без значение на марката и ти приспадат 35 лири от ново закупения.

# 494
  • у нас
Който иска да си купи нови спални комплекти на Taç-сега имат възобновяема програма-Носиш старите си комплекти без значение на марката и ти приспадат 35 лири от ново закупения.
До кога е това предложение и в кой магазин го получи?

Общи условия

Активация на акаунт