На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 057
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Промоцията важи за цялата страна,ние купихме от Измит,но рекламата се върти по всички канали.

# 496
  • у нас
Промоцията важи за цялата страна,ние купихме от Измит,но рекламата се върти по всички канали.
Благодаря.

# 497
  • Пловдив
Който иска да си купи нови спални комплекти на Taç-сега имат възобновяема програма-Носиш старите си комплекти без значение на марката и ти приспадат 35 лири от ново закупения.

За всички нови комплекти ли важи или само за определени?

# 498
Здравейте отново! Ако някой има пътуване наскоро към Одрин, моля да ми пише. Ще ми е необходим Тиромел. Купувам го за майка ми.Предните пъти ми го купи една дама от темата, но явно няма път натам скоро, затова, ако може някой друг да го купи, ще съм ви много благодарна!Ако има желаещ да помогне да ми пише на ЛС. Благодаря от сърце!

# 499
И аз искам едно евтино лекарство от Турция....ако някой от Варна ще ходи. Моето не е спешно, мога да изчакам.

# 500
Изчетох тази и предната тема и се пообърках Simple Smile
До сега в Одрин не сме били, но планираме в началото на март петъчна екскурзия с автобус. Уговорката с водачката на групата е да ни остави на първата точка и да ни прибере от последната. Та... Първата спирка е петъчния пазар. Моля, кажете ми има ли смисъл да влизаме. Търся качествени твърди куфари и чаршафи суперранфорс.
След това ще хванем такси до Erasta. Интересувам се от LC Waikiki , Hm И др подобни. Също и от магазин за играчки. Моля, по-запознатите да споделят дали избора и цените в различните магазини Waikiki e еднакъв. Смятате ли, че винаги ако платиш с карта , TL излиза много по-изгодно (видях в постовете цена 0.41-0.42 лв). Не знам до колко има значение, но съм с Maerstro i Visa na ПИБ.
Ако остане време ще предкочим и до Margi Outlet. Как са цените на такситата? Накрая ще заделим и 1.5 ч за разходка по главната. Интересуваме, ако случайно сте срещали, пчеларски магазин някъде и зоомагазин.
Благодаря от сърце на всички отзовали се! Темата е страхотна!

# 501
  • Пловдив
Дано не ставам нахална, но пак да попитам, ако някой знае, след като занеса стар комплект чаршафи, мога ли да си избера нов от всички налични в магазина или промоцията важи само за определени модели?
Интересува ме и роумингът в Турция за тези, които са на Теленор. Има ли някакви оферти като тази на Мтел примерно - 2лв на ден? Ще отида до офиса, но все пак да съм подготвена.
Благодаря предварително!

# 502
Изчетох тази и предната тема и се пообърках Simple Smile
До сега в Одрин не сме били, но планираме в началото на март петъчна екскурзия с автобус. Уговорката с водачката на групата е да ни остави на първата точка и да ни прибере от последната. Та... Първата спирка е петъчния пазар. Моля, кажете ми има ли смисъл да влизаме. Търся качествени твърди куфари и чаршафи суперранфорс.
След това ще хванем такси до Erasta. Интересувам се от LC Waikiki , Hm И др подобни. Също и от магазин за играчки. Моля, по-запознатите да споделят дали избора и цените в различните магазини Waikiki e еднакъв. Смятате ли, че винаги ако платиш с карта , TL излиза много по-изгодно (видях в постовете цена 0.41-0.42 лв). Не знам до колко има значение, но съм с Maerstro i Visa na ПИБ.
Ако остане време ще предкочим и до Margi Outlet. Как са цените на такситата? Накрая ще заделим и 1.5 ч за разходка по главната. Интересуваме, ако случайно сте срещали, пчеларски магазин някъде и зоомагазин.
Благодаря от сърце на всички отзовали се! Темата е страхотна!
Само да споделя моето мнение Peace, че по- добре да се отиде в Марги Аутлет, отколкото в Ераста да си губите времето.
В Марги няма, мисля, H&M, но точно тази верига в Ераста ми се видя значително по- скъпа, отколкото в България.
Уайкики има и в центъра на града, и в Марги е достатъчно голям.
В Марги има и Де факто (невисоки цени), и Котон.

С карта винаги ми е излизало по- изгодно навсякъде- и в Турция, и в Европа.
Препоръчвам. Simple Smile

# 503
Здравейте, искам да попитам някой знаели къде мога да намеря магазин  за щори за прозорци  и домашни потреби в Одрин. Проверих на петъчният пазар в Одрин,  но там има само определени размери , които не ми стават на прозорците. Искам да си поръчам по мои размери за цялото жилище. Очаквам по-подробна информация от запознатите.

# 504
  • Димитровград
За домашни потреби магазини има из целия град.
Колкото до щорите- не зная как ще обясните какво точно искате ако не знаете езика.
 Аз поръчвам онлайн оттук, стават за една седмица.
Скрит текст:

# 505
  • Пловдив
Който иска да си купи нови спални комплекти на Taç-сега имат възобновяема програма-Носиш старите си комплекти без значение на марката и ти приспадат 35 лири от ново закупения.

Доколкото разбирам с моите незначителни познания май става на въпрос само ако купуваш от определена колекция. "Кампанията е валидна от 25 декември 2017 г. до 20 февруари 2018 г. за комплекти Çift Kişilik ranforce"- това го снесе гугъл-преводачката

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 20:53 от makak

# 506
  • here and now
В  LC Waikiki на центъра е по-заредено или по необрано, в сравнение с тези в Кипа и в Марги.

# 507
Някой знае ли кога зареждат летните колекции? Средата на март дали ще има вече в Waikiki  и другите подобни...

# 508
  • Пловдив

Доколкото разбирам с моите незначителни познания май става на въпрос само ако купуваш от определена колекция. "Кампанията е валидна от 25 декември 2017 г. до 20 февруари 2018 г. за комплекти Çift Kişilik ranforce"- това го снесе гугъл-преводачката

Много благодаря! И аз така си преведох информацията в сайта им, но се надявах да греша 😁

# 509
В  LC Waikiki на центъра е по-заредено или по необрано, в сравнение с тези в Кипа и в Марги.

Много често в раличните магазини има различни неща. По мое мнение най-добре е Марги, в центъра винаги съм случвала на голяма навалица и не ми е конфортно, В Кипа е по малък магазина.

Общи условия

Активация на акаунт