На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 026
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
В ОББ и ДСК питах януари .нямат такси

# 526
Здравейте! Отново се включвам с питане. Импулсивно решихме да идем в събота до Одрин, много неща ми станаха ясни от прочетеното тук, благодаря ви че споделяте!
Искам обаче да питам, понеже ще имаме време за един МОЛ, кой предлагате и според вас кой е по-предпочитания. До като обиколим синия пазар, къде бихме могли да оставим колата?
До борсата за препарати, има ли подходящо място за паркиране?

# 527
Здравейте! Отново се включвам с питане. Импулсивно решихме да идем в събота до Одрин, много неща ми станаха ясни от прочетеното тук, благодаря ви че споделяте!
Искам обаче да питам, понеже ще имаме време за един МОЛ, кой предлагате и според вас кой е по-предпочитания. До като обиколим синия пазар, къде бихме могли да оставим колата?
До борсата за препарати, има ли подходящо място за паркиране?
Щом ще сте на Синия пазар, там е и Аутлет Марги, а пред него има паркинг.
Аутлетът е всъщност открит мол.
Иначе мол Ераста ви е на път после за центъра, по главната улица вляво, ама само дето е голям.
Иначе не мисля, че е много по- добър от Марги.
Може би по- скъп. Simple Smile

# 528
Писах и аз преди известно време за това объркване...точно това обяснение следвах и аз и се въртях доста време докато открия борсите..и накрая установих,че трябва на дясно да се завие на колелото след Карфура. Хубаво ще е наистина да се поправи.

И ние се объркахме по обяснението.Ха ха аз си мислех че грешно съм го записала Laughing и проблема е в мен.

# 529
  • до най-прекрасния мъж
На гърба на Марги Аутлет има и подземен паркинг, за който се влиза през паркинга на Марги. Завива се надясно, в дъното вляво, покрай самия аутлет, има табели. Това в случай, че ще пазарувате повече от пазара и искате колата да е близо. Мисля, обаче, че е платен. Паркингът отпред е открит и безплатен.
За борсите - ние спряхме в една странична уличка и като напазарихме, ММ докара колата пред магазинчето, за да натоварим. Иначе, гледам, че спират и отпред, пред магазините, но ние не посмяхме.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 14:02 от blue.angel

# 530
Благодаря ви за бързите отговори!
А имате ли представа, кога започва масовата навалица на Границата (Капитан Андреево) в събота, за да се опитаме да я избегнем.

# 531
Мисля, че най-лесният начин да стигнеш до борсите е като се мине покрай петъчния пазар. Оттам е много лесно и няма как да се заблуди човек.

Писах и аз преди известно време за това объркване...точно това обяснение следвах и аз и се въртях доста време докато открия борсите..и накрая установих,че трябва на дясно да се завие на колелото след Карфура. Хубаво ще е наистина да се поправи.

И ние се объркахме по обяснението.Ха ха аз си мислех че грешно съм го записала Laughing и проблема е в мен.

# 532
  • Димитровград
За плащане на ПОС на сметка от 148 лева имам такса 37 стотинки, което е пренебрежимо малко. Още повече, че лирата излиза по-евтина с около 2 стотинки от бюрата.

# 533
Да помоля отново, ако някой ходи скоро към Турция да ми купи едно лекарство? Евтино е. Моля да ми пише на ЛС! Много благодаря!

# 534
  • Сливен
Относно лекарствата,имате ли наблюдения в коя аптека са по евтини или цените са им едни и същи?

# 535
  • Русе
Относно лекарствата,имате ли наблюдения в коя аптека са по евтини или цените са им едни и същи?
Не купувам лекарства, но от темата съм останала с впечатление, че цените са регламентирани и еднакви навсякъде.

# 536
Извинявам се, ако въпросът е коментиран, но не успях да намеря полезна информация - знаете ли как да мога да си извадя карта за kipa?

# 537
  • о`майна лунна нощ е
На касата дават. Отнема минута да ти я регистрират.

# 538
Цените са абсолютно еднакви във всички аптеки. Незаконно е да продават на различни цени, от регламентираните.

# 539
Извинявам се, ако въпросът е коментиран, но не успях да намеря полезна информация - знаете ли как да мога да си извадя карта за kipa?
"Здравей,
карта ние си взехме и е необходимо до един месец да я регистрирата на сайта им, но за да се случи това ви е необходим адрес и мобилен номер на територията на Турция.Ако не направите такава регистрация няма да може да я използвате."

И по точно няма да имате възможност да се възползвате от продуктите които са им на оферта.Карта е не само за KIPA, а и MIGROS, 5M, MACRO CENTER  и бензиностанция  PETROL.

Общи условия

Активация на акаунт