На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Купих при последното ходене преди около месец и половина. Замразих и двата пакета, тия дни ще вадя да правя баклава и ще споделя дали ми се е получила. Преди време така бях замразила пак, по спомен нямаше проблем.

# 166
  • Русе
Купих при последното ходене преди около месец и половина. Замразих и двата пакета, тия дни ще вадя да правя баклава и ще споделя дали ми се е получила. Преди време така бях замразила пак, по спомен нямаше проблем.
Пиши, щото и аз прибрах един пакет кори за баклава, да направя за Нова година.
Ръчно точените кори и аз слагам във фризера и не се слепват. Въпроса беше за корите за баклава.
А за един пакет кори 44 листа колко орехи, като грамаж се слагат?

# 167
Пиши, щото и аз прибрах един пакет кори за баклава, да направя за Нова година.
Ръчно точените кори и аз слагам във фризера и не се слепват. Въпроса беше за корите за баклава.
А за един пакет кори 44 листа колко орехи, като грамаж се слагат?
Аз слагам на око, на две места в банковата, така че да се покрие кората с орехи. Може би към 300 грама да отиват.

# 168
  • Пловдив/Първомай
Добро утро от мен,снощи се прибрахме от Одрин.На връщане ни отне 4 часа да минем двете граници,бяхме със автобус.Изключително много съм доволна от всичко,което си закупих.Само се ядосвам,че бяхме 4 човека и почти през цялото време се търсихме,но ще знам вече за следващият път.Искам да ви попитам,понеже една колежка ми поръча да и купя Verrutol знае ли някой колко лири е,че взех но някъде съм загубила касовата бележка.

# 169
Добро утро от мен,снощи се прибрахме от Одрин.На връщане ни отне 4 часа да минем двете граници,бяхме със автобус.Изключително много съм доволна от всичко,което си закупих.Само се ядосвам,че бяхме 4 човека и почти през цялото време се търсихме,но ще знам вече за следващият път.Искам да ви попитам,понеже една колежка ми поръча да и купя Verrutol знае ли някой колко лири е,че взех но някъде съм загубила касовата бележка.
Според турския сайт с лекарствата е 11.90 турски лири.
http://www.ilacabak.com/ara.php?arama=Verrutol

# 170
  • Пловдив/Първомай
Според турския сайт с лекарствата е 11.90 турски лири.
http://www.ilacabak.com/ara.php?arama=Verrutol
Благодаря Simple Smile

# 171
Има ли тема и за Чорлу?

# 172
  • Varna
Няма.

# 173
Привет!
Да се разпиша и аз в темата.
Не съм чела назад дали сте писали за мол Ераста.
Посетихме го в събота.
Направи ми впечатление, че хич нямаше хора.
Но съм доста разочарована.
И аз се чудя на себе си какво очаквах, но цените са доста високи (за мене).
Имам предвид магазини като Н§М, Де факто, Мави.
Всъщност видях и мерих нелоши палта между 169 и 300 лири.
Бих казала, че е добра цена като се има предвид, че лирата при плащане с дебитната карта ми излезе 0,416 лв.
Даже се чудя, че други стоки (блузи, рокли, панталони) са доста по- скъпи в сравнение с палтата.
Е, купих си изгодно Simple Smile панталон от Уайкики колкото да не е без хич. Simple Smile
Оставам на мнение, че аутлет Марги е за предпочитане, ако и там не са вдигнали цените.
Сега не го посетихме.

И аз да вметна за корите виждам, че ги обсъждате.
Винаги ( и този път) си купувам от пресните на кг (5 кори- 7 лири)и си ги съхранявам във фризера.
След размразяване нищо им няма.

За лекарствата:
Купихме си Терафлу за 5 лири и Омепрол (омепразол) за 11.
Тук ги купуваме доста по- скъпи.
Но пък едно друго лекарство (Ноацид- пантопразол) и там си беше като в Бг.

И последно- минахме много бързо (за около час) и двете митници, но на отиване в Турция едни мошеници на няколко метра от служителите ни рекетираха с по 20лв. на човек.
Разбрах, че тук доста се е коментирал този въпрос, но само да спомена, защото много ми скапаха деня.  Mr. Green

# 174
  • Varna
Пепелче,
Вече си подкована. Другият път газ и да го духат онези михлюзи.

# 175
  • до най-прекрасния мъж
Уф, тия още ли се подвизават там. Ние повече не спираме, предполагам, ако дадеш индикации, че няма да спреш, се дърпат.
Ние един път спряхме. ММ им даде 10 лири срещу 1 знаменце. Сега знамето на таблото и никакво спиране. Искаха 20 лв, но не ги огря.

# 176
Уф, тия още ли се подвизават там. Ние повече не спираме, предполагам, ако дадеш индикации, че няма да спреш, се дърпат.
Ние един път спряхме. ММ им даде 10 лири срещу 1 знаменце. Сега знамето на таблото и никакво спиране. Искаха 20 лв, но не ги огря.
Значи, казваш, знаменцето да го пазим като очите си и другия път направо да го развяваме като наближим. Simple Smile

# 177
  • до най-прекрасния мъж
Нашето седи в жабката на колата още от миналото ни ходене. Мислим да го извадим на таблото и хич и да не спираме.

# 178
  • Varna
Пепелче,
Като двете си очи ако трябва го пазете тоС байрак. Що трябва да им давате пари.

Ай, сиктир бе #2gunfire Измамници #2gunfire  Не се усещат каква антиреклама
са на страната си.

# 179
Магазин на Тач има ли в Одрин или Лозенград?

Общи условия

Активация на акаунт