На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома
Привет на всички. Да се разпиша и аз със съботно ходене до Одрин. На влизане почакахме сигурно час, защото чак към 9.30 сутринта бяхме на границата. Забелязах ги и аз тези изнудвачи след последния пункт на турската страна, страшно нахални вървяха и ни викаха стоп, стоп. Мъжът ми леко се позачуди дали да не отвори прозореца, но категорично му казах, че на лица без униформа не отварям и да продължаваме веднага. Просто си потеглихме. Дано не се лъжат много хора така, но тези не са облечени нито като полицаи, нито като митничари, а с обичайни дрехи, тоест никак не приличат на служители оттам. Но смятам че е редно служителите от границата да ги разкарат тия иначе скоро ще стане проблем.
Иначе за пазара съм изключително доволна. Цените ми идват идеални, както и качеството на продуктите. Улучихме страхотни маслини от Синия пазар. Взех си и една тяхна моцарела, просто е уникална. И куп други неща. Ходихме и в мола, беше буквално пренаселено, едвам паркирахме... Цените по магазините са приемливи, пак ми идват изгодни. Но не пазарихме кой знае колко дрехи, нямаше нужда.
На връщане тръгнахме по-късно, след 18ч, та чакахме към 2 часа да минем границата. Надявам се скоро пак да имаме път натам.

# 181
  • Nesebar
здравейте купувате ли сиропи за кашлица за деца (6 г ) и какви или нещо за смучене .Благодаря ви

# 182
  • Пловдив
Аз лично съм купувала само Тантум Вереде спрей за гърло  Peace На цена 12-13лири,при положение,че тук е толкова в лева. Ако някой обаче сподели билкови сиропчета или нещо за смучене и аз ще съм благодарна  bouquet

# 183
  • на морето
Как са цените в Уайкики в Одрин, че в събота ще ходя, но в момента в сайта им има 20% намаление на всичко, даже и от намалената цена, но не мога да разбера до кога е това намаление и се чудя newsm78
А в сайта им цените са същите като в нашите магазини

# 184
Как са цените в Уайкики в Одрин, че в събота ще ходя, но в момента в сайта им има 20% намаление на всичко, даже и от намалената цена, но не мога да разбера до кога е това намаление и се чудя newsm78
Същите ама в лири .И като се има предвид колко е лирата в момента.

# 185
  • на морето
Същите ама в лири .И като се има предвид колко е лирата в момента.
Ами пролетта ходих в Лозенград и не бяха същите, по-високи бяха. Дано да е така, както казваш, ще изчакам до събота Hug

# 186
Преди 2 седмици бях в Одрин. От лекарствата за деца ползвам капки за нос Илиадин (4 лири ) и съм доволна. За гърло бях взела тантун верде миналия път, а този път питах за някакви таблетки, не си спомням точни цени,но това което ми предложиха в аптеката беше на цени като в България и не взех.

Когато ходих в Деримод- магазина за обувки, якета и чанти от естествена кожа в Марги, имаше нещо като "черен петък" и всичко беше на -30% от цената на етикета. Дамските боти излизаха по около 60 лева ( тъй като бяха и допълнително намалени). В Уайкики ( в центъра, в Ераста и в Марги) нямаше намаления и нямаше и голям избор на дрехи, но пък имаше доста якета( на редовна цена). В Дефакто също имаше някакво голямо намаление, май беше - 25%, но го разбрах на касата. И в Котон и в HM имаше  намаления, но не на всичко, а на определени неща.

# 187
Събота- неделя бяхме в Одрин и Лозенград, посетихме три на брой магазини Уайкики- на главната ул. в Одрин и в два от моловете. Купувахме дрехи.... цените бяха по-ниски от тукашните, конкретен пример- дамски боти набук - цвят бордо- тук 26 лв.,същите там-20 лири. Е?!
Блузите са по 30 -40 лири  - с дълъг ръкав, плътни, като за есен-зима. Тук са над 25 лв. Лирата, ако не се лъжа, е 44-45 стотинки. Хората купуваха по много. В магазин Defacto  също накупихме дрехи - по 49,99 и 39,99 лири едната- това редовни цени, а в Киппата имало карта за лира и половина, с която получаваш 30 % отстъпка на всичко от сметката- е, аз късно го разбрах от др. хора, защото не разбирам турски език-продавачката се опитваше да ми разясни, ама....
На границата чакахме многооо, около 2,5 ч на отиване и 2 ч на връщане. Системата на турците нещо се сринала, та затова...

# 188
  • до най-прекрасния мъж
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR
Гледай цените в този сайт, това са реалните цени в магазините в Турция.

# 189
  • Пловдив/Първомай
Купих на мъжа ми блуза,която тук струва 29 лева,а там 30 лири.Погледнах и детските дрехи,също ми се видяха страшно по евтини от тук,но не взех защото нямамя нужда в момента от тях.Бяхме във Wikiki-Kippa.

# 190
  • Пловдив/Първомай
Събота- неделя бяхме в Одрин и Лозенград, посетихме три на брой магазини Уайкики- на главната ул. в Одрин и в два от моловете. Купувахме дрехи.... цените бяха по-ниски от тукашните, конкретен пример- дамски боти набук - цвят бордо- тук 26 лв.,същите там-20 лири. Е?!
Блузите са по 30 -40 лири  - с дълъг ръкав, плътни, като за есен-зима. Тук са над 25 лв. Лирата, ако не се лъжа, е 44-45 стотинки. Хората купуваха по много. В магазин Defacto  също накупихме дрехи - по 49,99 и 39,99 лири едната- това редовни цени, а в Киппата имало карта за лира и половина, с която получаваш 30 % отстъпка на всичко от сметката- е, аз късно го разбрах от др. хора, защото не разбирам турски език-продавачката се опитваше да ми разясни, ама....
На границата чакахме многооо, около 2,5 ч на отиване и 2 ч на връщане. Системата на турците нещо се сринала, та затова...
Бях прочела някъде тук за тази карта от Kippa,на касата без да питам касиера ми предложи да си я закупя.Незнам каква валидност има,но следващият път ако трябва пак ще взема една.

# 191
Не че не знаете, ама като плащате с дебитна карта, лирата ви излиза още по- изгодно.
В събота си купих панталон и шапка от Уайкики-то и ми излезе 1ТЛ= 0,41лв.
Сега си имам чудна шапка за без пари ( 9ТЛ беше). Simple Smile

А в Coton, ако не греша, имаше чудесни палта, които бяха и много изгодни.
Най- скъпите излизаха около 120-130 лв.
Но ММ не ме остави спокойно да взема решение и си останах гола- голеничка за зимата. Simple Smile

Въобще реших - това ми беше първи и последн път с него на пазар.
Връщам се на старата схема- организирано, с автобус за 17лв., по женски Simple Smile

П.П. В Мигрос си купихме карта за 1,5ТЛ.
Ако сме разбрали правилно само с нея важат промоциите.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 15:56 от pepel_ot_rozi

# 192
Бях прочела някъде тук за тази карта от Kippa,на касата без да питам касиера ми предложи да си я закупя.Незнам каква валидност има,но следващият път ако трябва пак ще взема една.

Здравей,
карта ние си взехме и е необходимо до един месец да я регистрирата на сайта им, но за да се случи това ви е необходим адрес и мобилен номер на територията на Турция.Ако не направите такава регистрация няма да може да я използвате.

# 193
Допълвам: блуза от Уайкики с дълъг ръкав, с надпис, мъхеста и мека от вътрешната страна- 29,99 ТЛ, т.е. - по-малко от 14 лв.  Риза кадифе, ситно каре - 39,99, шапка с ушенца - от модерните сега -15,99, фино плетиво, мъхеста блуза 29,99 лири.

# 194
  • на морето
Не ми стана много ясно за картата в Кипа. Значи в събота ще ходя, та първо влизам да  си пазаря и накрая на касата ли я купувам и ще ми важи ли намалението или първо отивам на каса, купувам картата и после си пазаря?

Общи условия

Активация на акаунт