На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 078
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Димитровград
Малко информация за картите за отстъпка в КИП-а. Днес ходих и питах дали  важи моята -закупена на 17  септември. Нямаше никакъв проблем с намаленията. Предполагам, че регистрацията е за получаване на бонус точки, томболи и др. Беше много спокойно навсякъде -вероятно затишие преди празниците.

# 271
  • Пловдив/Първомай
Момичета,купували ли сте лири в Одрин,курса като при нас ли е?

Бяхме на 02.12 моя приятелка си купи лири на 0,39 стотинки.Знам къде е бюрото,но незнам как да го обясня.

# 272
Лирите как ги платихте - с евро и с лева? На мен екскурзоводката ми каза, че приемали евро, а не лева. Стори ми се странно.

# 273
  • у нас
Момичета,купували ли сте лири в Одрин,курса като при нас ли е?

Бяхме на 02.12 моя приятелка си купи лири на 0,39 стотинки.Знам къде е бюрото,но незнам как да го обясня.
Уоу, супер. Опитай се да го обясниш къде се намира, все някой ще се сети. Много примамлива цена.Grinning

# 274
  • до най-прекрасния мъж
Ориентир в гугъл мапс също би свършил работа.

# 275
Вчера ми се наложи да купя лири в Ераста,там курса е 0.45ст. за лира.

# 276
Привет! В БГ в момента е 1 лира = 0,445 лв

# 277
  • под тепетата
Здравейте, на 25.12 планираме ходене до Одрин. За пръв път ще ни е. Като се има предвид, че е понеделник - "следпазарен" ден и Коледа за християните, дали магазините там ще работят нормално?

# 278
Ще работят както обикновено.

# 279
Здравейте, на 25.12 планираме ходене до Одрин. За пръв път ще ни е. Като се има предвид, че е понеделник - "следпазарен" ден и Коледа за християните, дали магазините там ще работят нормално?

Работят.Почиват само на 1ви

# 280
Здравейте, Има ли чейндж в Лозенград, едно време сменяха по златарските магазини. Ако някой скоро е обменял , моля да сподели къде и за колко.

# 281
Днес се разходихме до Одрин, нали почивен ден за нас.
Тръгнахме в една гъста мъгла и студ, и в такава се върнахме.....а, там едно слънце, топличко, супер беше Simple Smile
Не мога да повярвам как минахме ГПП К.Андреево за 30мин, на влизане в Турция и за 25 мин. на излизане - направо нацелихме джакпота.
Синия пазар бе пълен, но са вдигнали цената на корите, онези дето не са пакитирани / 5 бр. = 8 TL /
Напазарувах каквото бях планувала, а в Kippa ни маркираха карта, която даде отстъпка, но такава и не ми дадоха / не че ми трябва/; хапнахме, кафенце и айде....пак в мъглата Smirk

# 282
  • Пловдив
Искаш да кажеш, че днес - сряда е имало работещи сергии на синия пазар?

# 283
  • Русе
На корите цената е за килограм. Може да са по-големи и за това да са излезли повече пари. Но има леко увеличение. През септември бяха 6 лири/ килограм, а през ноември 7 лири.

# 284
  • до най-прекрасния мъж
Някъде бях гледала видео, в което се разказваше, че в сряда има пазар на местните жени-производители в Одрин. На клипа пазарът много приличаше именно на Синия пазар. Казваха, че това е един вид жест към жените, които имат възможност да продават ръчно домашно приготвени от тях продукти и да си изкарват парички.
Вероятно на този пазар са попаднали.

Общи условия

Активация на акаунт