На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 753
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Двоумим се дали да не отскочим до Одрин идната събота за малко шопинг и разходка, та въпросът ми е има ли добри намаления все още по магазините и как ви се струва новия МОЛ?

# 451
  • Lovech
Здравейте,
тази година дъщеря ми ще бъде абитуриентка, има ли магазин, от който може да й купим бална рокля?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 452
  • Пазарджик
Здравейте,
Знам, че често има запитване по темата за спално бельо и пердета. Сега и аз се включвам с въпрос относно това откъде да намеря качествени спални комплекти и пердета.
За магазина на Тач в Одрин по главната разбрах и видях къде се намира. Другите магазини, които знам са Мадам Коко в Кипа, English home в Марги аутлет-а, както и Уайкики в Мол-а. Бих искала да имам по-голям избор по отношение на пердетата. Не искам кич, а изчистени материи.
Чорлу и Лозенград отпадат като вариант, защото са доста далеч от Одрин според гугъл.
Евентуално ако ме ориентирате към някой пазар мога ли да платя с карта?
Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 09:27 от Бубулинка

# 453
Без да е по темата, но семпли и стилни пер дета има в икеа Фен съм й.  Както се казва, хюга, напълно.

# 454
  • Бургас / UK
Здравейте,тези дни си мислих да ви попитам,дали сте виждали по магазините или борсите такива ароматизирани перлички,които се слагат в пералнята с прането  newsm78
От този вид :

Скрит текст:

# 455
Аз не съм, но съм ползвала на друга марка, купувани от Англия и адски много ми харесваха. Бих пробвала и Ленора

# 456
  • Бургас / UK
Аз не съм, но съм ползвала на друга марка, купувани от Англия и адски много ми харесваха. Бих пробвала и Ленора

Ленора е страхотен,няма такъв аромат след изпиране(особено този,който е най в дясно на снимката)..но и аз в момента не съм в България и го ползвам,а колкото разбрах в Бг е скъпичък,за това се сетих,че комшиите може да са направили и те нещо такова Grinning

# 457
  • Русе

Ленора е страхотен,няма такъв аромат след изпиране(особено този,който е най в дясно на снимката)..но и аз в момента не съм в България и го ползвам,а колкото разбрах в Бг е скъпичък,за това се сетих,че комшиите може да са направили и те нещо такова Grinning
Ми, той и в чужбина не е евтин. Поне обърнат в лева, де. За постоянно живущите и получаващи доходи от  там може да е евтин.

# 458
  • Бургас / UK
Ами тази разфасофка,която аз ползвам (375 гр) е 4 паунда и стига за около 2 седмици(поне при мен,аз пера 4-5 пъти в седмицата) слага се една капачка в прането.Има го и по-малки 200 и нещо грама и по-големи към 800 грама...Извинявам се,че не съм по темата и спирам вече,а който ходи на шопинг в Тр да се огледа,100 % ще има нещо такова.
Лека вечер Beers

# 459
  • на морето
Здравейте! Има един шампоан от чесън, който често го купуват от Тр. Въпросът ми е за бърз растеж на косата ли е или против косопад? Ако е против косопад и сте го ползвали, споделете дали е ефикасен?

# 460
https://m.facebook.com/trstoki/posts/1897204846971985:0 ако става въпрос за този доста колежки на майка са го ползвали и го хвалеха.Ние също си взехме ,но не заради косопада.Не мога да кажа ,че е кой знае какво,но има различни типове коса.Има го на един от складовете в Одрин цената беше около 8 лири.

# 461
  • на морето
Точно същият е. Ако някой е доволен за косопада да сподели.

# 462
Здравейте,
Моля за инфо трябват ли някакви документи за автомобила да си носим и плаща ли се някаква такса при преминаване на границата?

# 463
  • Русе
Здравейте,
Моля за инфо трябват ли някакви документи за автомобила да си носим и плаща ли се някаква такса при преминаване на границата?
Първо ще ви трябва застраховка "Зелена карта". Искат малкия талон, на нас ни искаха и отрязъка от винетката. Ако автомобилът не е на ваше име, ще Ви трябва и пълномощно, което трябва да е преведено, а някои казват, че трябва и легализация. Такса на отиване не се плаща. На връщане се плаща такса дезинфекция за буквално "препикаване" на автомобила. Мисля, че беше 4 лв.

# 464
  • до най-прекрасния мъж
5 лв е таксата и после още толкова, за да измиеш колата от препарата, с който ти препикават колата. Други такси няма.

Общи условия

Активация на акаунт