Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 170
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Street of Dreams
На мен един дългокос и дългобрад клошар ми нарави комплимент, че косата ми била като коприна. Голям кеф Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 376
  • Sofia, Bulgaria
Алечка, да ти кажа сега като я постнах и аз и се замислих дали да не пробвам пак. Втори шанс Grinning
Иначе аз май от ДМ я бях взимала. Ако я пробвате споделете като трайбост как е била и при двете.

# 377
Ястребче, аз критерий за трайност не съм, ама ако го докарам на цвят ще почерпя 😉
Чаровна, и според мен не е за теб тази маска. По-силна е от Абсолюта по мое мнение

# 378
  • Варна
Оценката ѝ е 4.3 в irecommend.ru - http://irecommend.ru/content/stoikaya-krem-kraska-dlya-volos-sch … kopf-color-expert

Ще я пробвам аз в края на месеца. И да не се отличава с необичайна трайност, няма да е нещо ново при мен.

# 379
Ел, само при боядисване ли използваш терапията или и между другото? Аз наистина не очаквах, че нещо може да спаси това изгорялото, необработена изглеждаше точно както ти описваш твоята.
Само като терапия го ползвах. Използвала съм и Олаплекс, но това е в пъти по добро.
И аз преди време мислех, че само с ножица става, но правилните професионални продукти...Да не почваме пак темата, но който го е изпитал знае. bouquet

# 380
  • Street of Dreams
Ястребче, аз критерий за трайност не съм, ама ако го докарам на цвят ще почерпя 😉
Чаровна, и според мен не е за теб тази маска. По-силна е от Абсолюта по мое мнение

Според мен ще си стане черно и само на слънцето ще се вижда лилав оттенък. А то зимата какво слънце...

# 381
  • Варна
El_83, колко често се ползва?

# 382
Мис Каролин, Чаровна, Тази на Кюн си е за  изтощена, суха и порьозна коса, третирана много химически.
Терапията.... newsm78 Не знам. Чувствам я хидратираща, ако косата има нужда от хидратация, няма да утежни. Аз мисля само като терапия да я използвам. Първата стъпка се разбърква с вода, аз сложих в шише с пулверизатор и така напръсках кичур по кичур, косата веднага стана като коприна  Laughing След шампоана после дори нямаше нужда от втората стъпка ( като маска е) А моята коса след обезцветяването беше доста зле  #Crazy

Тайга, зависи от косата и от това, колко често я миеш.

# 383

Според мен ще си стане черно и само на слънцето ще се вижда лилав оттенък. А то зимата какво слънце...
Аз съм съгласна, стига да не ми избива на червенякакво...

# 384
  • Sofia, Bulgaria
При мен всичко избива на червено, като започне са се отмива. Добре, че ми отиват червени нюанси, но понякога ми се иска да се отърва от тях.
Дано при теб да не е така и да ти хареса боята.

# 385
И при мен избиват червени нюанси винаги.Няма нищо,че се правя с кафяво.Вече не бягам от тях Grinning.Започнах да си ги харесвам даже(явно се примирих и свикнах с тях)
За Коледа мислите ли да си направите подарък за косата ?
За първи път ще се въздържа ,така съм решила:)

# 386
И аз съм пас сега за  Коледа Simple Smile

Показвам няколко коси които ми харесаха

Толкова да обичам такива дълги, рошави и небрежни коси .

# 387
  • Sofia, Bulgaria
Mother, първата е направо страхотна Heart Eyes
Аз за Коледа ще видя. Има някакви шансове да ходим за 10 дена за празниците до Лондон и ако отида, няма да си подарявам нищо. Ще ѝ подаря лондонски въздух Grinning Ако не отидем, ще си взема серията с кафе на O'rihgt. Може и нещо друго, но засега към това съм се насочила.

# 388
Лондонския въздух си много добър подарък. 😉аз едвам чакам пак да отидем вече с беба.Ще поръчвам някакви неща. Още не знам какви.
Мамче, хубави коси. И аз точно такива обичам.
Върнах се пак на Дюкерто и сега косата почна пак да става суха от честно миене. Ще ми трябва хубава маска.

# 389
Аз си купих шампоан Юсерин с урея за сух скалп. Чела съм хубави отзиви из темите. Днес ще го ползвам за втори път. Писна ми вече с тоя скалп, чеша се като въшлива. Но при миене с него косата ми стана много твърда и за плетена, а е къса, след маската се оправи веднага. Като го ползвам повече време ще пиша има ли полза от него. А за празниците не знам дали ще си подаря нещо, набелязала съм си някои неща, ако им дойде реда, може.

Общи условия

Активация на акаунт