Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 75 776
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Перник
Любими финиши са ми олиото на Макадамия и коприната на Чи.
Можете ли да ми препоръчително друг финиш, подобен на Макадамия? Косата ми е гъста, плътна, боядисана и третирана със сешоар и преса. Търся хидратация и приглаждане.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 14:38 от *карамел*

# 46
Червената серия на Тиги е първата Профи козметика за коса, която си купих и честно казано всичко след нея ми бледнее. Шампоана е просто уникален, а балсама е много по-напояващ от повече маски. Имам още много, но ми дразни скалпа и много ме е яд, че не мога да си го ползвам. Само от време на време се изкушавам и се измивам с тях. После нито имам нужда от финиш, нито от крема за обем. Косата е жива и плътна Heart

# 47
Червената серия на Тиги е първата Профи козметика за коса, която си купих и честно казано всичко след нея ми бледнее. Шампоана е просто уникален, а балсама е много по-напояващ от повече маски. Имам още много, но ми дразни скалпа и много ме е яд, че не мога да си го ползвам. Само от време на време се изкушавам и се измивам с тях. После нито имам нужда от финиш, нито от крема за обем. Косата е жива и плътна Heart

Много ме заинтригува. Жалко, че моят скалп е много проблемен и чувствителен, че да ги пробвам.

# 48
  • Street of Dreams
На моята коса тази серия не беше нищо особено, дори леко отежняваше. Използвах заради аромата. Балсамът на Алтерна пък, който вадя от флакона, стискайки го със зъби, толкова е гъст, дори не е способен да ми разплете косата - идва ми крайно  недостатъчен, излишен продукт. А е много хвален.

# 49
OnDiNe_, кой е балсамът?
Сигурна ли си, че е отворен напълно, защото и аз се борех първоначално с моя, докато не го напънах да махам капачката. Оказа се, че не съм отвъртяла докрай.

# 50
Любими финиши са ми олиото на Макадамия и коприната на Чи.
Можете ли да ми препоръчително друг финиш, подобен на Макадамия? Косата ми е гъста, плътна, боядисана и третирана със сешоар и преса. Търся хидратация и преглеждане.
И аз това търся и задавам същия въпрос.
Мис, олиото Дав се продава в Лили, ДМ, този род магазини.

# 51
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сигурно Moisture Intense Oil?
Ако говорите за него,и при мен имаше зор с изстискването от тубичката,но махнах капачката и сега нямам проблеми.Много любима моя серия за през зимата,когато косата ми е екстра суха.

# 52
  • Street of Dreams
Точно той. Снимах го да се посмеете, целият изтормозен и хапан, много зор е видял. Обаче снимката била голяма Imp щеше да е толкова удобно с качването на снимки от телефона директно, а са наложили лимит.
Ако отвинтя повече капачката, тя се сваля изцяло и пак е неудобен за употреба. Как може нещо толкова скъпо да е така недоизмислено? Ползвам понякога  като преуош, само за да не го изхвърля. Знам че има много доволни от серията(затова я купих) , но при мен е едно нищо. Дори не ми разплита косата.   

# 53
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обожавам тази серия.Косата ми е много суха през зимата и тези продукти ми действат като храна.Само при уоша ми е излишен.
И шампоана(то е като олио направо),и балсама са гъсти и мазни,наистина опаковките на Алтерна не са доизмислени,но друг минус при тях не намирам.Интересното е,че грам не отнемат от обема и не сплескват косата ми,както правят други маслени серии.

# 54
Да ме видите с бретон и на етажи...Преди три години

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 22:08 от Анонимен

# 55
  • Street of Dreams
На мен най ми харесваш на боб. Peace

# 56
Добре ти е така. Разчупва лицето ти. Въобще бретоните доста приятно освежават и разчупват визията. (на който му отива разбира се)Гледам всичко живо с бретони около мен.😊

# 57
  • Sofia, Bulgaria
Чародна,отива ти много.
Бретона е едно приятно разнообразие, на който му отива Blush

# 58
Чаровна, хубава си Heart

Мислех си тия дни има ли такава масова марка шампоано дето са ги спрели?  Имам спомен, че харесвах един шампоан,но не мога и не мога да се сетя. Имах даже кърпа подарък, обаче я съсипах с едно боядисване .... Нещо с две имена беше, билкови някакви, не мога да се сетя.  Или може би си внушавам нещо.

Дъщеря ми сега както винаги е събрала целия квартал в нас та ги слушам какво си говорят.  Никога не според тях жените не трябва да се боядисват черно, а от руси да станат черни е истински грях. Другите им теми за това кой каква татуировка ще си направи ще ви ги спестя Joy

# 59
  • Перник
Мамче, имаше едни herbal esensice (не знам дали правилно им изпитвам името). И аз бях много доволна от тях.
Шишета беше прозрачно от пред, а на гърба от вътрешната страна имаше снимка на съответната билка, с която е шампоанът.

Общи условия

Активация на акаунт