Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 75 463
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Канех се тъкмо да ви питам за коприната на Чи доста време й е каня и на нея. Какви са ползите, откъде поръчвате? Рових в Рибата, но нещо не я намерих. Искам малка разфасовка, да я пробвам първоначално.
Това олио на Дав какво е? Може ли линк Hug

# 31
  • Street of Dreams
И при моята фризьорка е толкова това Mi amante.
Ще му се почудя още малко. Толкова ли е добро?
Добро е, прави косата плътна и лъскава. Аз в момента го ползвам като маска, поради причините, които изброих по-назад.

# 32
Канех се тъкмо да ви питам за коприната на Чи доста време й е каня и на нея. Какви са ползите, откъде поръчвате? Рових в Рибата, но нещо не я намерих. Искам малка разфасовка, да я пробвам първоначално.
Това олио на Дав какво е? Може ли линк Hug
олиото на Дав го купих от магазин за препарати - Безсрамно ниски цени (попринцип стоката им е вносна и не съм сигурна дали съм го виждала в другите магазини, за това не мога да дам линк, но по-горе приложих снимка как изглежда), иначе в лили съм виждала други техни олиа, но не съм ги ползвала и не знам дали са толкова добри като това

# 33
И при моята фризьорка е толкова това Mi amante.
Ще му се почудя още малко. Толкова ли е добро?

То нали знаеш от коса до коса....Аз доста го харесвам. Не ми утежнява изобщо бързо омазняващата се коса, прави я гладка и лесна за разресване. Според моята фризьорка е тежката артилерия за силно увредена коса, аз не бих го сложила в тази категория. На мен ми е добре на краищата от него. Икономично е въпреки цената.

Мис, имам коприната на Чи в мини вариант и тя супер бавно ми върви. Слагам много малко, първия път прекалих и много бързо утежни и замаза косата. Сега слагам буквално грахово зърно и още имам от нея.

# 34
Тази есен ползвам комбинация от тези 2 (реших да проявя нетипично за мен постоянство, защото от всичките мишмаши върху косата ми не мога да разбера кое и доколко работи обикновено)
1. BIOSILK Silk Therapy Lite - по последните 5 см.
http://www.ulta.com/silk-therapy-lite?productId=xlsImpprod6480306
2. Biosilk Silk Therapy, 17 Miracle Leave -In Conditioner - по дължините
https://www.amazon.com/Biosilk-Therapy-Miracle-Leave-Conditioner/dp/B00KWT8JZC

Доволна съм от комбинацията, не утежняват, миришат фантастично, не цъфтя, но имам нужда от повечко силикон май за заглаждане или от нов и читав сешоар. Приемам съвети и препоръки всякакви за сешоар (или може би от четките за сушене, които хвалехте) - даже ще си го купя и ще дам на любимия да ми го подари за Коледа Simple Smile

# 35
  • Бургас
Мерси за темата,любими финиши са ми коприната на Чи и серума на Маракеш.

# 36
  • Street of Dreams
Гледах новите сешоари, дето духат от една дупка, ако се сещате, както вентилаторите. Интересни са ми, но 300 Евро не ми се дават. А и суша с четка. Някой да ги е пробвал?

# 37
Гледах новите сешоари, дето духат от една дупка, ако се сещате, както вентилаторите.
Simple Smile A, това ще са Дайсъните, американска марка са - аз имам 2 техни прахосмукачки и се кълна в тях, но определено не са много евтини! $400, бррр!

http://www.dyson.com/haircare/supersonic/features.aspx

# 38
  • Street of Dreams
Тъкмо този гледах и се чудех какво му е различното и защо би си струвал парите. Rolling Eyes

# 39
Това ли е коприната на Чи ?

https://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/koprine … lk-infusion-50-ml

Серума на Маракеш ?

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml

Косата ми не е боядисвана,но третирана със сешоар и преса,краищата цъфтят.Освен това краищата са много сухи.Имам Олиото на Чи с моринга и макадамия , олиото на Чи с арган и макадамия и серума на Олиосета.Не мога да кажа ,че съм възхитена,да добри са ,но може и повече......

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 19:12 от valshebna

# 40
  • Бургас
Това е,да

# 41
Гледах новите сешоари, дето духат от една дупка, ако се сещате, както вентилаторите.
Simple Smile A, това ще са Дайсъните, американска марка са - аз имам 2 техни прахосмукачки и се кълна в тях, но определено не са много евтини! $400, бррр!

http://www.dyson.com/haircare/supersonic/features.aspx

Това нещо за тези пари трябва да ми прави прическа,се едно токущо съм излязла от фризьора. Grinning

# 42
любим финиш ми е олиото Олео Релакс на Керастаз, но понеже маслените финиши са ми най-голямата страст от продуктите за грижа за коса, имам още десетина други - предвид колко са икономични, добре съм се запасила за следващите няколко години Simple Smile

# 43
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен точно маслените финиши най-зле действат на косата ми,отнемат от обема ми.Тънък косъм с много коса,която попива всичко,което й поднеса..затова и много внимавам с количествата.

Днес пробвах вашата система,измиване на косата и подсушаване без финиш.По нищо не си личи,че съм само по шампоан и маска(ползвах Тен на Алтерна,защото са богати),но в ума ми все едно нещо липсва.

Дайсън са солидни,имам безотказна прахосмукачка на вече 6г и си работи като чисто нова,обаче $400 за сешоар не бих дала.Ако беше на половината,бих си помислила,че си заслужава.

# 44
Бюти, олио-финишите просто не са подходящи за косата ти щом наричаш алтерна тен "богати" - на моята коса след тен непременно трябва да сложа нещо мазничко
единствената серия, която си позволявам да ползвам без финиш, е оранжавата на тиги Heart Exl
много ми се иска да намеря подходящ кремообразен финиш, но или са ми слаби, или са прекалено протеинови за косата ми
когато поприключа запасите с всичко у дома, съм хвърлила око на ми аманте и нещо-си-ъф-рома /забравих точно наименование Simple Smile / и съм си обещала повече да не трупам, но едва ли ще го спазя Laughing

изровила съм в последно време серията на алокси със седемте масла - не е никак лоша, дори си е чудесна, но е една идея по-малко маслена и една идея по-протеинова отколкото очаквах, когато я купувах - чудесен баланс е на любимито ми тиги е; а пък от него съм планирала някога! червената серия, добри отзиви четох за нея в темата за профи-козметиката

Общи условия

Активация на акаунт