Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • Street of Dreams
Аз съм изумена колко бързо расте косата на beauty, лятото ли беше с розова?

# 481
Естествено, че не са  силно изразени букли и къдрици. Леки вълни са.Но на места са завъртяни повече. Просто така се  изразихме със съфорумката, която ги показа.  🤗 хубави са и това е важното.🤗 няма нужда от издребняване в случая. Това са просто изрази.
На мен чак  се прииска да си направя букли като ви чета❤😊 ама букли, не вълни. Като на Никол Станкулова.

# 482
Мис, извинявай, но лично аз никак не издребнявам.
За мен показаната коса не е нито с къдрици, нито с букли.
И това няма нищо общо с това, че моята коса е къдрава.
Просто различни виждания, но чак пък издребняване...

# 483
Не мисля,че някой издребнява в случая.Просто всеки има различна представа за кэдраво явно.За мен в косата има оформени букли или къдрици.Не знам кое е по правилно.
Моля ви да не разваляме добрия тон в темата момичета Heart Eyes .
Мисля,че Мис не е искала да засегне никой с написаното  за издребняването и просто така се е изразила без да влага смисъл в това.
Рая няма снимка защото форума нещо се бъгва на моменти(аз обаче ти пратих на ЛС и ти ги видя )
За маската за коса се сетих Eл и Алечка похвалиха маската на кюн ,няколко странички по назад.Защо не вземеш на дъщеричката си такава маска за коса?Момичетата споделиха ,че е преобразила косите им.Лично аз нямам нужда от толкова силна маска ,но ще си я взема само заради коментарите им Simple Smile)

# 484
Здравейте,дами. Новорегистрирана съм тук и се извинявам ако има друга тема. Та въпросът ми е имате ли идея как може да се постигне розов цвят на косата в домашни условия? Можете ли да ми препоръчате бои,тонери ,смесване на бои? нещо подобно на тези цветове.‍♀️

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 17:23 от bubanka

# 485
Аз мисля, че маската на Кюн ще и дойде силна на щерката на Рая. По спомен косата и не е много третирана и няма нужда от тежката артилерия Peace

# 486
  • Street of Dreams
Здравейте,дами. Новорегистрирана съм тук и се извинявам ако има друга тема. Та въпросът ми е имате ли идея как може да се постигне розов цвят на косата в домашни условия? Можете ли да ми препоръчате бои,тонери ,смесване на бои? нещо подобно на тези цветове.‍♀️

На каква основа започваш?

# 487
Ако знаех,че снимката ще предизвика такива дебати,нямаше въобще да я публикувам и смятам в бъдеще да се въздържам от такъв тип дейности.
Ондин,снимката е от преди да се боядисам розова.Боята е Redken Color Fusion смес,не мога да дам точни номера.Може да попитам следващия път,когато ходя в салона.

# 488
Аз мисля, че маската на Кюн ще и дойде силна на щерката на Рая. По спомен косата и не е много третирана и няма нужда от тежката артилерия Peace
И аз така смятам, нейнатае тежка и жива, цъфти само по краищата. Само преса ползва, не е боядисвана, още 😉, термозащита на Лореал и Ми аманте

# 489
  • Варна
Вие разреждате ли миенето на косата в студените месеци? Моята я мия през ден, свикнала съм и много добре се чувствам така, чудя се има ли смисъл да се мъча да увеличавам интервала.

# 490
  • Бургас
Аз не,мия я всеки ден,през ден.

# 491
Ако знаех,че снимката ще предизвика такива дебати,нямаше въобще да я публикувам и смятам в бъдеще да се въздържам от такъв тип дейности.
Чак дебати аз не виждам, напротив, абсолютно всички писаха, че косата ти е чудесна. Няма смисъл да се въздържаш, качвай я да ѝ се радваме.
Просто пак казвам - различни виждания по въпроса с буклите и къдриците. Нищо кой знае какво не е станало.

# 492
  • Street of Dreams
Вие разреждате ли миенето на косата в студените месеци? Моята я мия през ден, свикнала съм и много добре се чувствам така, чудя се има ли смисъл да се мъча да увеличавам интервала.
И аз така мия и не разреждам. На третия ден косата ми е слепнала и без обем, особено ако съм сложила някакъв финиш. Издържа само ако съм я напръскала със сух шампоан, на чиста коса. Вие ползвате ли? 

# 493
И на мен много ми хареса прическата, косата и цвета. Писах, защото се подразних как някои съфорумки изпаднаха в екстаз от буклите  Joy  Все пак темата е да се казват обективно нещата ( поне за себе си го искам) а не да си правим лицемерни комплименти, само за да се харесаме ( не за случая, а по принцип)

# 494
Щом се чувстващ добре ,продължавай така.
Аз мия косата тогава когато усетя ,че имам нужда.Случвало се е през ден и дори всеки ден.Сега явно заради шампоана ,косата ми остава чиста много дни.
Бюти ,качвай си снимки и продължавай да ни радваш с хубавата си коса.Не виждам да има драма.
Ел ,мислех  да не ти оттоварям но коментара ти меко казано абсурден и обиден към момичетата в тази тема.
Ти от къде знаеш ,че наистина не са изпаднали в "екстаз" както ти сама го опредяляш.Да,няма как да херасат буклите на Бюти,защото според теб няма такива.Съответно момичетата лъжат и лицемерничат.
Не за случая ,така по принцип си лицемерничим ние в темата.Joy

Общи условия

Активация на акаунт