Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 146
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Ivchenceto го е написала чудесно .
Точно задържането на къдриците коментирахме страничка ,две по назад в темата .
За да се задържат ти трябва хубава маша и хубав фиксиращ продукт.
Аз ще правя компот от сешоари.Братовчедка ми е взела коледен подарък за моята малка фръцла.
.Не попитах за цвета.
Купен е вече.
Не казах,че наскоро взехме сешоар за да не я засегна.Избрала го е с голямо желание и много се вълнува .
А аз де чудя като го подари дали да го продам? Simple SmileРетро сешоар се води .Гледах го на 99 лева е,няма и йонизация.Сешоар като сешоар.Подходящ за малко дете и за подарък.С чанта куфарче е .
И вчера си взех и преса.
Ето тази избрах .

# 466
  • София
Как си правите небрежни къдрици с преса? Моята коса не държи много и затова повече трябва да държа върху кичура, съответно стават по-стегнати и не ми харесва. Ефект като с маша не мога да докарам, то е ясно, ама поне нещо приблизително...

# 467
Моите букли откарват по 2-3 дни.Слагам по малко фиксиращ спрей,последно ползвах този на Редкен и толкова.
Пресата ми е тази,купих я от Сефора - Sultra the bombshell 3/4 inch rod curling iron.За минута прави спираловидни букли(на по тънък кичур коса),но аз предпочитам небрежни,едри къдрици за обем и форма.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 14:30 от Beautyholicа

# 468
Страхотно е станало!
Beautyholicа, може ли само да питам как постигаш цвета.

# 469
Моите букли откарват по 2-3 дни.Слагам по малко фиксиращ спрей,последно ползвах този на Редкен и толкова.
Пресата ми е тази,купих я от Сефора - Sultra the bombshell 3/4 inch rod curling iron.За минута прави спираловидни букли(на по тънък кичур коса),но аз предпочитам небрежни,едри къдрици за обем и форма.

Страхатни букли, цвят, коса! Как ги правиш? С обикновена маша с щипка ли са правени?
 И на мен все повече взеха да ми харесват такива едри букли.
По-небрежни къдрици с правата преса правя. Има много клипчета how to do curls with a flat iron пишеш и гледаш. Докато му хвана цаката мина време, но сега си ги правя  много бързо. Стават точно букли, леко новите, не спирали.
 А тези спираловидните букли с машата за 1 минута стават. Моята е на Филипс Кератиновата, средна големина.

# 470
Мисче в поста който си цитирала,Бюти е написала с какво е правила къдричките Sultra the bombshell 3/4 inch rod curling iron-купена от Сефора Simple Smile)

# 471
  • Sofia, Bulgaria
Beautyholicа страхотна прическа и буклите и цвета на косата и блясъка й.
Аз още не съм измислила какво да й правя на моята коса за фирменото прати, а то почти си дойде и нямам никакво време.

# 472
За мен това на снимката не са нито букли, нито къдрици  Grinning
Просто леко начупена коса, и аз харесвам тази прическа.

# 473
За мен това на снимката не са нито букли, нито къдрици  Grinning
За мен са си къдрички.Все пак моята коса е права ,права като струна Blush .
Небрежни вълни в косите за мен са това

# 474
В случая, няма значение дали твоята коса е права.
За горната прическа бяха използвани "букли" и "къдрици" пък аз такива не видях. Само леки чупки има ( може да е от снимката)
На твоята снимка са вълни, да. Много по прилежно направени. Няма значение де  bouquet

# 475
Искам да поръчам шампоан и маска за дъщеря ми, но се колебая кои да са. Косата и е дълга, гъста, плътна, за жалост склонна към цъфтеж.
Ей тия 2 серии мисля, коя ще ми препоръчате:
https://www.agorabbeauty.com/bg/brand/Black-Seed-Oil-Sazhivyavane-blyasak

https://www.agorabbeauty.com/bg/brand/Inforcer-spirane-na-nakasvaneto

Преди ползваше серията Митик на Лореал и беше доволна

# 476
За мен това на снимката не са нито букли, нито къдрици  Grinning
На същото мнение съм.

# 477
За мен това на снимката не са нито букли, нито къдрици  Grinning
На същото мнение съм.
Да,не са защото сте къдревeлkа и другата с чуплива коса и вашата представа е друга.За мен са си буклички точно като тези Виждат си се ясно са снимката.Оформена букли"къдрички" тук там .
Цялата коса не е на букли и ицзяло къдрава, но има такива в косата .Основно прическата е оформена с голям обем и вкарана някоя друга къдрица която се забелязва ,че е такава.
За мен това е леко начупена коса
Както и да е .Явно представата ни за къдрици и къдраво се различава.Blush
Рая имам шампоана инфорцер и на поредни миенета ми докарва пърхот.За серията на чи нищо не мога да кажа.
Аз пак да си похваля серията с пурпорна роза на Oright.От както се мия с шампоана почти не ми пада коса .Косата ми расте и е станала супер плътна и според ММ се е сгъстила много.Вика ми ,че съм направила голяма косище.
Ето показвам снимка  Simple Smile)

Светлината е малко кофти ,но мисля ,че се вижда.
Като знам каква рехава и никаква беше преди да започна да използвам профи продукти и докато нацеля правилните как се мъчех и се борех за плътна коса.Сега и се радвам много Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 11:25 от Анонимен

# 478
Beautyholicа, разкошен цвят и блясък.  bouquet Heart Eyes Прекрасно злато.
Как постигаш блясъка, с какви продукти? И за цвета и аз се присъединявам към питането - каква боя и кой номер?

# 479
Чаровна, няма снимка...

Общи условия

Активация на акаунт