Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 157
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Ами, точно тези, нито може да се каже, че са кафяви, нито че са черни..Един неопределен цвят са. За мен кафявото е като на първата снимка на Чаровна, тези твоите са ми черни, ама не наситени, а отмито  Joy
Ама всеки различно харесва де  bouquet

# 451
  • Варна
И аз мисля, че на Чаровна ще ѝ отива и малко по-светла коса от тази, с която е в момента.
Но пък показаният от нея цвят е страхотен и аз все повече се отказвам от боядисването в домашни условия и започвам да нямам търпение да посетя фризьорката.

# 452
Обожавам червени коси във всякакви нюанси(дори рижи),но е отвратителен за поддръжка.Два или три пъти съм се боядисвала така,но изтрайвам макс по година.Дали заради светлата ми естествена основа или просто заради цвета,ми се налагаше боядисване през 2 седмици,сменяне на калъфки през ден,защото боята ги цапа,отделно банята при къпане става на кочина и ако ви омръзне цвета,после трудно се маха,вероятно с блийчване.

# 453
  • Street of Dreams
Аз изкарах две години червена, боядисвах веднъж месечно или на 3 седмици. Харесвах се, но червеното е адски капризно и никак не отива на любимите ми дрехи и чеевила в розово, лилаво и цикламено. Носеха основно коралови нюдове и червени.  Сега с тъмно лилавото имам по-голяма свобода, макар почти да не се гримирам.
Ощене съм се боядисала, скоро ще станат два месеца, цветът държи, браво на Goldwell.

# 454
  • Варна
Аз бях червена много време и при все, че съм с тъмна основа, много мразех начина, по който цвета избледнява. Боядисвах веднъж месечно и след втората - трета седмица вече едва се понасях.
Нямат брой съсипаните хавлии и още помня с ужас стичащите се червени вадички, кагото излизах от море/басейн.
Върху други хора винаги ще харесвам и оценявам цвета, но на своята си глава в чист вид не мисля, че ще го причиня пак.

# 455
И аз обожавам червените коси.Мечтая си да медно рижаво. От много години не съм била червена. Засега не ми
 омръзнало , въпреки, че това което казвате е вярно. Както казах вероятно ще си походя още половин година червена и ако ми омръзне бързо ще стана кестенява. Добре знам колко избива червеното години наред. Но това не ми пречи.
Тайга, на теб ти беше много хубаво червена(мисля че показва снимка) Цвета беше разкошен.

# 456
  • Варна
Благодаря, Мис! Аз съм доста светла и всички казваха, че ми отива, да. Пробвaх всевъзможни оттенъци на червеното, къни, бои професионални, бои дрогерийни, бодисване вкъщи, в салон - както се казва, начесох я тази краста.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 22:44 от Тайга

# 457
  • Street of Dreams
Красавица, Тайга!
Чак на мен ми дойде да изровя абитуриентските снимки, да ме видите руса.  Flutter

# 458
  • Варна
Хайде!
Аз никога не съм те виждала впрочем, само фрагменти.

# 459
Тайга, много си хубава наистина.! И цвета ти е много хубав. Мен ако ме видите ще припаднете. Аз не виждам от бретон и съм като Клеопатра.😁 до ден днешен ме е яд,че в последния момент реших да отрежа плътен гъст бретон. Хич не се харесвам. Роклята ми беше много хубава обаче. И отнесох доста комплименти за визията. Но аз не се харесвам сега от днешна гледна точка. И много ме е яд щеше да е хиляда пъти по-добре ако бях без тоя бретон ама минало...заминало.

# 460
Аз много искам да видя Тайга червена Heart Eyes

Пусто червено всичко е така.... И вадичките които се стичат след всяко къпане, изцапаните хавлии и калъфки и не на последно място - това че много бързо се променя. Не го изтрайвам на втората седмица. Измито, никакво.

# 461
Ами аз от червенокоса реших да мина в скандинавско русо,разбира се поетапно.И преди съм споменавала,че най много се харесвам с този цвят на косата(млечно бяла кожа,сини очи..няма друг цвят,който повече да си пасва),но 2 седмици е ок и след това започва да пада и стои на петна.Един кучир наситено червено,един кичур избледняло и нямаше как,боядисвах по-често.В комбинация с останалите негативи,се отказах.

Минах през 2 блийчвания(която ми изхабиха косата и ми отне 1г докато я "излекувам",без да споменавам,че отрязаха едно 10-на см),1 кичури,1 боядисване в 7-8 нюанс след кичурите и чак тогава с Иноа в 9 и 10-ки.

Пипкава работа е и сериозна поддръжка.Иначе ефект - уау.

# 462
  • Варна
Бюти, аз много те харесвам руса. Толкова е твое русото, че чак не мога да си те представя червенокоса.

# 463
:Здравейте. Имам един въпрос как да си направя букли, които да издържат повече от 2 часа? Много ми харесва, но както и фризьори са ми казвали на моята коса "не държат". Аз обаче не се отказвам толкова лесно и все пак си горя косата отвреме на време с надеждата този път да стане. Слагам лак преди извиването с маша,както и след това и то сериозно количество. Излизам и след 1 час вече са ми увиснали буклите, а след 2 няма и спомен от тях. За НГ искам да се накипря и ще се радвам, ако някой ме посъветва как да ги направя. Благодаря Flowers Hibiscus Simple Smile

# 464
  • Стара Загора
Сложи пяна и някакъв фиксатор. Моята коса е същата като твоята, но с машата на Ремингтън която си взех, днес измих къдриците на 3 ден без да съм слагала нищо. Пръснах малко лак само отпред поради друга причина, обаче и останалата част без, се задържа. Преди няколко дни показах тук коя е.

Общи условия

Активация на акаунт